Fecioare DC(4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumim pt urari!

Va pun acum niste poze facute in luna decembrie (de Mos Nicolae, Craciun si revelion), urmind ca pe WE sa pun si de la petrecerile de ieri si de maine.

http://community.webshots.com/user/bianca_elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pup si io o fata frumoasa care a implinit 6 anisori si ii doresc tot binele din lume!

PS: treaba multa la birou, pana peste cap.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet pt urari si sa doresc sa va bucurati de familile voastre minunate, asa cum ma bucur eu de printesa mea!

Azi am serbat-o! A fost frumos! A avut 5 copii de la gradi si inca vreo 5 ai prietenilor...au fost si adulti vreo 10.A avut 2 torturi cu artificii...a primit o chitara, puzzle, o rochita superba, cercei si lantisor, masina lui Shelly (ca a lui barby se epuizase) si lucruri necesare in noua viata de scolarita pe care o va incepe din toamna. Ne-am simtit bine cu totii si acum o juma de ora (ora 11.30 noaptea) au plecat ultimii musafiri......Acum Bianca se odihneste impreuna cu baietelul prietenilor nostri, care va ramane 2 nopti la noi!

Si poze: http://community.webshots.com/user/bianca_elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna fetele!
Mie nu prea mi-a mers forumul, nu stiu de ce... Sunt la serv, a inceput nebunia. M-am obisnuit acasa cu baietii mei! Pe-aici pe la serv muulte de facut si repede! Acasa la fel. Aseara am avut program de lipit abtibild-uri. I-am luat o carticica frumoasa care la mijloc are abtibild-uri si pe care le lipesti in functie de imaginea respectiva. Eu doar le dezlipeam si el le lipea. Mai ca i-au reusit toate, ca l-am lasat sa vad daca stie sa faca singur. In rest toate bune, vrea sa vina din nou Mos Craciun, inca nu intelege ca vine doar o data pe an. Seara cand ajung acasa ma controleaza sa vada daca i-am adus ceva! problema mare daca nu am nimic pentru el. Drept pentru care i-am spus ca s-au suparat deocamdata jucariile pe el si pana nu face kk si pp la olita nu mai primeste nimic. Vad ca doar incearca, sta pe olita si cam atat. Sper la un moment dat sa se si intample.
Va pupicesc si o sa pun poze noi in curand ca nu am timp!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fetele,
Ce mai afceti?
Liniste pe la subiectul nostru!
Boeru rabdare cu Raducu ca va face si la olita.
Eu am inceput sa ma pregatesc ca in febroarie vin in tara ...deabia astept.
Va pupic dulce!

poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Va pup si eu fetele!
Devylla abia astept sa vii, poate ne vedem!
Cum e in casa noua?

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by boeru

Va pup si eu fetele!
Devylla abia astept sa vii, poate ne vedem!
Cum e in casa noua?

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Boeru si sper sa ne vedem la o cafea ...oricum tinem legatura
Pe aici cam bate vantul....

poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Va salut si eu.........am tot fost prinsa cu cele 3 petreceri ale Biancai: pe 4 cind a fost ziua ei, pe 6 cind i.am serbat-o acasa si apoi pe 13 cind am serbat si la gradi.

Si pt ca vineri am avut ultima petrecere, cea de la gradinita, va pun poze cu tortul care a facut "furori" la gradi, toata lumea intrebind daca e facut in casa...si da, a fost facut acasa!

Speram sa va placa si voua tortul Sponge_Bob.......si nu numai:
http://community.webshots.com/user/bianca_elena

In rest, aici e taaaaaaare friggggggggg si nu imi vine sa ies deloc din casa, dar chiar acum trebuie sa plec sa iau fata de la gradi si sa o duc la inot! Ása ca.....pe curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna seara fetelor,
AM O MARE,MARE RUGAMINTE LA VOI:
SA-MI SPUNETI SI MIE CAM CARE ESTE TARIFUL MEDICULUI PENTRU O OPERATIE DE hernie inghinala in Bucuresti,pentru ca noi o sa mergem sa-l operam pe Stefan si nu prea avem idee,preturile in provincie fiind diferite.
Daca mi-ati raspunde cit puteti de repede v-as ramine indatorata.
Va multumesc anticipat si va pupicesc .
Bella ,mamica de Stefanel si Tudorel(20iunie2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Mergi la inceput

buna fetelor!
Wow, pe pagina a 5-a!!!!!!!!
mie nu prea mi se incarca forumul am probleme..in rest munca, munca si iar munca.
Vad ca si voi sunteti ocupate. Isabelele2 din pacate nu stiu ce tarife se practica pe aici, dar cand vii afli in 2 secunde de la ceilalti pacienti sau chiar de la asistente!
Incerc sa scriu zilnic de-acum ca mi-e lene sa ma duc pana la pag.5
Pupici multi la toata lumea!

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput