Fecioare DC(4)
Raspunsuri - Pagina 8
helbi spune:
Neatza,
abia am gasit subiectul asta....pe pag. 3
Noi azi avem petrecere de Craciun! Fiecare in alta parte. Eu merg la un restaurant, in timp ce Bianca merge cu alti copii la o petrecere de Craciun pt copii! (cu niste prieteni)
Maine facem cirnaati de casa, dar acu abia ce am comandat la niste sasi: cirnati afumati, salam de sobiu, costita afumata, mici, creier.......maine mai adaugam fasole, paarizer si varza pt sarmale......Asa ca, ne preegatim pt Craciun
devylla spune:
Vad ca toata lumea este in pregatirile Sarbatorilor!
Eu inca nu am icneput pregatirile de sarbatori dar am inceput sa trang lucrurile prin cutii ca maine ducem o parte si sapatamana cealalta ce mai ramane.Pe 23 ne mutam.
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
Devylla,ce bucurie pe tine cred ca va mutati...Ati terminat? Sa stapaniti sanatosi casuta si sa va bucurati de liniste!
Eu inca nu am facut nimic pentru sarbatori, trebuie sa merg la maica-mea sa-mi iau muraturi, varza pentru sarmale, etc...sa vad cum pot maine ca e singura mea zi libera. Astept sa termin cu comenzile astea de la serv, sa-mi iau banutiii si apoi la cumparaturi. Cadou la al meu am luat sa vedem daca putem sa cumparam canapelutele alea de la Mini Blu pentru Raduc, daca nu mai strangem bani si-i luam altceva. Oricum dupa sarbatori vreau sa dau comanda de niste mobila pentru camera lui, cu pat de BB mare, sa vad.
Dupa cum vad dam mai rar pe aici, multa treaba, saptamana viitoare intru si eu in priza...
Va pupicesc pe toate!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
helbi spune:
Eu am fost vineri la o petrecere de Craciun, unde am mincat gisca f. bine facuta (asta maninca astia de Craciun), si am venit pe la 1 nopatea acasa...........iar Bianca a fost la o alta petrecere de Craciun pt copii un a venit si un Mos, a primit cadou si s-a simtit f. bine cu prietenii la care a si ramas apoi.
Ieri m-am dus si eu acolo sa fac carnatii si cind sa plecam, la fel ca si anul trecut (cind tot carnati faceam) s.a pus pe ninsoare (care s-a oprit f. repede) de am ramas acolo si ne-am intors azi la 17......dupa ce Bianca ar mai fi vrut sa mai stea
Miercuri vine si prietena mea, asa ca in sreara asta, dupa ce am ajuns acasa am mai facut ceva mutari prin casa, ca sa avem loc toate 3.......am reamenajat camera Biancai in ideea de a dormi acolo prietena mea, ca Bianca doarme cu mine, dar i-a placut asa de mult cum a iesit ca acum s-a culcat la ea
In rest, de maine incep si eu cu curatenie (am mai facut, dar tot se mai necesita) si pregatiri. Cadouri am luat cite ceva............ar mai trebui, dar joi sigur ies in oras, asa ca sper sa rezolv atunci cel tarziu.
Va pup si o saptamana buna!
devylla spune:
Boeru merci mult de urari sa de-a Dumnezeu sa fie bine pentru noi toate!uite aici arunca un ochi daca ai timp: poze
Saptamana sta ma duc la cumparaturi pt Craciun...in seara asta imi fac lista si sa speram ca va fi bine.
Liniste pe la subiect ce mai fac copii?Helbi?Ileana?Boeru?
Va pup si o zi frumoasa!
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
boeru spune:
Devylla, m-am uitat la poze, mi-a placut;curat, simplu, elegant!
De-abia astept s-o vad mobilata! Repet, sa o stapaniti sanatosi! Ce poate fi mai frumos decat sa te muti de Sarbatori in casa noua!
Eu trecui sa va salut la mine e super-nebunie, au inebunit toti clientii, vor daca se poate treaba terminata ieri, etc. Am observat ca peste tot e la fel, toata lumea tipa, e nervoasa, se circula ca la balamuc, la posta coada, la magazine coada, de transportul in comun nici nu mai vorbesc...
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
helbi spune:
Devylla, si eu am vazut pozele si mi-au placut. E casuta voastra proprie sau cu chirie? Intreb, ca am senzatia ca tu ai spus, dar mie mi-a scapat............Oricum, indiferent de raspuns, sa va bucurati fericiti de ea!
Eu acum ma apuc de terminat cadourile de impachetat, ca ieri i-am mai luat Biancai un covoras muzical, pe care poate dansa, are si proiectie pe tavan.....o nebunie care süer sa.i placa...........+ alte haine pt Barby si Baby Born
Mai ma de facut curat in sufragerie si bucatarie, si de calcat ........asa ca, fug la treaba
Bianca e bine, e pana maine in gradi! Ieri a terminat cu scoala pe anul asta si mi-a facut cadou o rama facuta de ea, cu fotografia ei in mijloc + o poezioara
devylla spune:
Buan fetelor!
In primul rand va multumesc din tot sufletul pt urasi si vorbele bune!Cu mobiulatul o sa dureze ca am ramas fara bani .Boeru spor la munca!
Helbi casa e a noastra dar o platim in rate in urmatorii 30 de ani!Dar asta e ...noi sa fim sanatosi ca o sa o platim
Vroiam sa va urez Sarbatori fericite!Alaturi de falimie de cei dragi.
Sa fiti sanatoase,bb sa va iubeasca si sa fie cuminti si sotii sa va ajute la bucatarie si curatenie
Nu stiu daca voi mai intra pana de Craciun ca de maine nu mai am internet.Oricum pana de an nou mai intru o data!
Va pup si un Craciun fericit!
Sarbatori fericite
bubulinele
Sabina
adameasca spune:
neatza!
Nu ma trageti de urechi! Am avut o perioada ocupata, si inca mai e... Sunt obosita, astept alea cateva zile libere sa stau si eu acasa...
Devylla, am vazut pozele cu casutza voastra. E frumoasa. S-o stapaniti sanatosi!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
helbi spune:
Neatza,
Devylla, sa stapiniti sanatosi casa si sa va bucurati fericiti de ea!
Pt. ca unele dintre voi incepind de azi poate nu mai aveti acces la net, as vrea sa va urez Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, cu multa sanatate, bucurii, cadouri frumoase si lumina in suflete!
Craciun Fericit!