Fecioare DC(4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Helbi, felicitari pentru rezidenta! S-o stapanesti sanatoasa.

Merci adameasca! Vedem noi la ce-mi va folosi

Aici aveti poze de la serbarea de ieri. Speram sa va placa:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/album?.dir=2e6e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

helby, felicitari pentru rezidenta! Sa va bucurati de ea!
Am vazut pozicile, ce fata frumoasa are mama! Parca ma vad pe mine la serbare in costum national, interpretand-o pe fata mosului! Mai am si acum poza! O frumusica si costumul la fel. Vad ca s-a straduit mamica ei sa fie cea mai frumoasa de acolo!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pei mey Florina ....oricum era cea mai frumusica de pe acolo...cel putin asa am vazut eu....are niste ochiisori frumosi
Felicitari Andreea pt rezidenta sa o folosesti la maxim!

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Neatza,

si multumesc mult pt urari!

Cu rezidenta...o sa vedem noi daca ne foloseste la ceva, dar, dat fiind ca avem 5 ani aici si nici alta viza valabila nu mai aveam de luni incoace.......dar si dreptul sa luam rezidenta i-l aveam........am luat-o......dupa ce mi-am facut o mie si unu de draci cu timpitele de acolo...............Cind esti in Ro si te trateaza functionarii publici cu "dosul" zici ca e o stare normala pt RO......dar cind ajungi in alta tara, civilizata cica si intrebi acum o luna jumate ce acte mai ai nevoie pt rezidenta si o baba iti zice Nimic, si te duci sa-tzi iei viza si alta iti spune "dati-mi actele"............asa am patit eu ieri.........noroc ca baba nu era acolo ca o stringeam de git Si totul a culminat cind am aflat ca acum 3 luni tot baba mi-a pus interdictie mie si Biancai de a calatori 3 luni (adica pina se analizeaza dosarul pt regen si......NU TREBUIA!!!!! mam..........ce nerve am avut............i-am zis celei de ieri ca eu nu plec de acolo fara viza, ca nu e vina mea ca in biroul ala nu stie stinga ce face dreapta si ca sa rezolve problema....Macar atita am invatat si eu de cind sunt aici: sa deschid gura si sa spun ce ma doare, sa nu mai tac ca moaca, cum faceam in RO. Ca daca ieri taceam, trebuia sa ma mai duc si maine sa mai pierd inca 3 ore cum am pierdut eiri........

Asa ca.........aviz amatorilor!!! Nu numai in RO functionarii te trateaza nasol! In alte tari, esti pt ei de mult ori in "intrus" , asa ca iti fac o MARE FAVOARE acordindu-ti drepturile care ti se cuvin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Helbi, ma mir ca ai dat peste asa functionari si in Germania. Dar asta este, dai nitel cu ei de pamant si gata, macar te mai calmezi tu.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

'neatza!

Helbi, ma mir ca ai dat peste asa functionari si in Germania. Dar asta este, dai nitel cu ei de pamant si gata, macar te mai calmezi tu.

Ileana, din pacate la serviciul pt straini si la cel al fortei de munca, numai peste din astia dai. Si iubesc strainii, mama-mama.

Mergi la inceput

Helby, cred ca asa e peste tot la cele 2 servicii la care te refereai...le doresc numai bine!
Mai ziceti si voi cate ceva ca n-am ce citi la serv... si la mine e nebunie ori vin toti gramada ori stau si ma uit pe pereti...
Raducu si tati sunt bine lui tati vad ca-i place sa fie bona nr 2 ca mai are si el timp de un joc ceva, de un Counter-Strike. Apropo a primit de Craciun asa: ghete noi (supermisto!), hard-disk -inca unul de 120 si niste memorie (DDR)
Nu de alta dar se cam uzase si acum l-am upgradat!!!!! Mancal-ar mama pe el de Robocop!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Lasa Helbi mama ca asa e peste tot.Uite si in Japan tara respectului....si tot mai dai peste 'bagatori in seama'!Azi ma duc la magazin si tot caut eu nsite ficat de porc ca nu mai gasesc!Si in fine cumpar eu ce cumpar ..iau si caserola de ficat de porc pe care am luat-o din raionul cu carne de porc deci trebuia sa fie porc,nu?Si ca sa fiu eu sigura sa nu cumpar altceva il intreb pe nenea de la casa daca este ficatul de porc...la care el:Nu este de vaca!,il intreb daca au ficat de porc,la care el foarte iritat de intrebarea mea si grabit imi spune cu un zambet fals sa ma duc sa vad!!Si ii zic ca daca ma descurcam singura nu mai veneam sa il intreb pe el ca vede doar ca sunt straina si ca nu stiu sa citesc limba lor(cred ca eram nervoasa ca de obicei vb frumos) si sa vezi ce a putut acuma sa se duca sa vada daca e ficat de porc....din pacate nu era.
Boeru ce mai faci?
eu sunt bine azi am facut multa treaba si nu ma simt chiar bine,ast sa vina sotul de la munca sa mancam,facem baie si la nani ca mi-e un somn de lesin.Varza s-a acrit,deabia astept sa fac sarmale.
Pup si o zi frumoasa in continuare

Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

mai, devylla, ce magar nenea ala... ce vroiai sa faci cu el? ala de vita nu e bun?
boeru, ce sa mai povestim? imi fac planuri de sarbatori. din pacate nu am reusit sa-mi schimb locul de munca, e o poveste lunga, nici la examen n-am mai ajuns... noroc ca e sefa plecata din tara cateva zile, ca avem si noi timp sa respiram. aproape ca mor de plictiseala aici. Luca e un dragutz, din pacate nu-l impresioneaza povestea cu mosh craciun, deci nu pot sa-l fraieresc sa nu mai faca nazbatii cand are el chef. da' daca il intreb ce vrea de la moshu, zice ca vrea masina, tren, etc.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Buna!
Am avut o zi ieri, full! A inebunit toata lumea ca de fiecare data in preajma sarbatorilor. Plus ca se circula ca la balamuc, fac o ora pana acasa (dublu!) Ai mei sunt bine si eu la fel. Aseara ne-am uitat la meci, pana la meci am gatit ca sa aiba Raducu mancarica proaspata azi, asa fac de cand nu-l mai duc la gradi - o data la 2 zile fac mancare. Al meu nici n-a stiut ce fac eu la bucatarie- ca sa vedeti ce repede am gatit! si ii zic daca vrea ciorba de pui si zice ca nu ca de-aia veche nu mai mananca! Pai ii zic am facut alta draga! S-a mirat cum de am terminat asa repede, si mi-a zis ca daca e asa sa-i aduc si-un ardei iute!
Raducu mananca in general singur - aseara l-am invatat sa faca sandwich- ii pun bucatele de paine si sunca si el pune asa tacticos sunca pe paine...
In rest, astept sarbatorile, sa ma relaxez un pic ca sunt obosita, sa stau acasa sa ma joc cu copilu', sa mananc, sa dorm, sa mananca iar si iar sa dorm!

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput