Fecioare DC(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

.Florina salutari!

In casa noua e bine...ne-am luat si noi masa.Acum strangem bani pentru restul ce avem nevoie...cate putin asa...ca e mai frumos.
In vara vrem sa facem nunta,mai precis in iunie am vrea noi.Sper sa si reusim.Al meu e super obosit si stresat cu munca si se agita mult.Aseara a cazut lesinat...il vad foarte rar asa...
Eu am inceput si eu sa muncesc si ma simt mai bine...Insa nu m-am obisnuit si cu munca si cu intretinerea casei...dar fac eforturi...trebuie sa imi fac un program mai bun.
Cam astea sunt noutatile despre mine,Florina ma uit la poze diseara ca acuma nu am timp/
HElbi ce mai afce fetita?Tot asa active sunteti?
Ileana sarcina usoara si un bebe sanatos!

Irlandeza bine ai venit inca o data!Pei daca va doriti un bebe atunci sa il aveti cat mai curand!...Cum e in Italia?E frumos?Mie cel putin imi place mult limba...am zis ca vreau sa invat pana oi murii italiana si spaniola si portugheza....cam multe vreau nu?

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hellloooo fecioarelor
Ma primiti si pe mine ? Fecioara pe 6 septembrie.

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Bine ai venit alayna printre noi sper sa reinviem subiectul asta!
Sabinutza ma bucur ca esti bine, ca ai inceput sa muncesti. Si noi suntem la fel de obositi si stresati nu mai avem timp decat de strictul necesar din pacate. Sambata trecuta am fost la o petrecere si noroc cu petrecerea asta ca am mai vorbit si eu cu sotul meu ca pe vremuri....plus ca am dansat toata noaptea impreuna!
In rest suntem bine Raducu e din ce in ce mai nazdravan avem program de mers cu metroul si la gara sa vedem trenurile ( e fascinat!)
Maine, Duminica vreau sa mergem la Antipa sa vedem muzeul de-abia asteapta stie ca daca merge cu mama se intampla ceva interesant!
Pupici la toate fetele!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

boeru,mersi pentru primire
Eu m-am tot uitat dupa fecioare pe forum,dar n-am dat de voi.
Ia hai veniti la apel,ce trageti chiulul?
Eu sunt suparici,am facut un tort de mere si a esuat intr_un hal de n-am cuvinte sa descriu.
Lasa ca-mi revin eu

O zi buna

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Salutare fetelor si bun venit fecioarelor noi in gasca!

Alayna, da' de ce a esuat tortul? Intreb si io ca sa ma aflu in treaba, ca de altfel is cam dezastru in bucatarie. Plus ca nu mai am loc de sotz si de mama sa gatesc ceva.

Boeru, credeam ca numa noi suntem singurii nebuni care, in loc sa ne ducem cu cupilu duminica dimineata la biserica, noi ne ducem in gara sa vedem trenurile. Bafta noastra e ca in gara se mai gasste una bucata bazin cu 3 pesti amarati si o broasca testoasa. Imi creste inima cand vad ca mai sunt si altii care merg la gara de pomana.

Devylla, unde faceti nunta la vara? In Ro?

Maine poate deschid un capitol nou la subect si actualizez si listutza. Acu veau nu vrea ma duc sa ma dau pe tobogan.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Am avut o reteta de tort cu mere.Intr-o oala am caramelizat zahar,am scobit mere si le-am umplut cu dulceata,iar peste acestea am pus un blat.Bineinteles am avut o reteta incercata cu cantitati sigure.
Cand am rasturnat totul pe o farfurie,mi s-a imprastiat totul,si l-am facut la 3-4 dimineata,na ca n-aveam somn.
Blatul era necrescut,aooleuu,nu vreau sa-mi mai aduc aminte.
Am pus merele cu dulceata pe alta farfurie,am pus frisca si sunt foarte bune.
Cred ca v-am innebunit

Va las,revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alayna, na, ce sa-i mai faci acuma. Daca e comestibil, il mancati asa, imprastiat.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bine v-am regasit si bun sosit, noilor venite!

In primul rind as vrea sa-i urez lui VAL77 sa-i traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa le aduca numai bucurii. Am citit urmatoarele rinduri pe alt topic, asa ca imi permit sa anunt si aici nasterea micutei:IOANA TIMEEA. La multi ani, Ioana Timeea si bine ai venit pe lume!
"Asadar,VAl77,a nascut pe data de 20 martie la ora 4,30 am,natural,una bucata fetita pe nume Ioana Timeea,de 2900 grame,si 47 cm cu Apgar 10!"

Ileana, cum te simti? Mai, ce activitati interesante au mamele de baietei....mersul in gara si privitul dupa trenuri! In curind, o sa schimati gara cu aeroportul! Dragut....mai ales, ca pe aici nu am auzit fetele cu baietei mergind in gara..dar, cuma iaci sunt gari dese si mergem frecvent cu un fel de tran-metrou spre oras, cred ca de-aia ai nostri nu ne-au plimbat extra in gara Si apropos de gara......eram in RO in 2002 si Bia avea 2 ani....am luat-o la gara sa asteptam pe cineva. La un moment dat m-a intrebat ce e ala si-mi arata un tren........i-am explicat ce e si a zis ca nu-i asa, ca o mintEa se plimbase numai cu ICEul aici si nu intelegea cum de arata trenurile in RO altfel. Anul trecut insa, ne-am "dat" cu personalul spre disperarea mea si bucuria ei, care a dormit bustean in bezna din tren. Iar la Bucuresti, cind am trezit-o, mi-a zis ca a fost asa de fruuuuuuuuuumos si ca mai vrea cu trenul ala

Sabina, ma bucur ca va sititi bine in casuta noua. Unde faceti nunta?

Florina, am vazut pozicile noi....tare dulce e Raducu!

Acum, despre noi...........vesti mai bune si mai putin bune.
Cele bune.......Bianca e bine, continua cu scoala, gradi si dans modern. A avut spectacol simbata trecuta in fata la vreo 500 de oameni..frumos organizat......Am pus si o poza de la sfirsit (Bia e pe primul rind, cu bady maros i fustita verde, singura cu breton.....si are capul intors intr-o parte). Am mai avut carnavalul intre timp, dragut si acolo si puteti vedea poze.....Bia a fost "vrajitoare" anul asta!
Tot la vesti bune ar fi ca eu am inceput sa lucrez intrö-o firma micuta ca secretara! Ar fi totul ok (nu si financiar) daca........si acum vin vestile rele..........pe 25 aprilie urmeaza sa ma internez in spital pt o noua operatie la ochi (am mai avut multe altele in urma cu 8-10 ani)........pe 26 aprilie o sa ma opereze si...daca scap, caci mie imi e tare frica de anestezia generala, va urma o perioada de recuperare grea, in care in prima faza (poate fi pina spre 4-6 sapt) nu voi vedea initial deloc, apoi, de la zi la zi mai bine..............Dac atotul e ok, ar trebui ca la sfirsit, retina sa fie relipita si de la dioptriile actuale de -11 sa ajung pe la -3.........Asa ca............asta ar cam fi motivul absentei mele de pe subiect in ultiam vreme, pt ca efectiv nu mi-a mai ars de nimic de cind am aflat de pb cu ochii.

Va pun nsite linku-ri cu ultimele poze is va doiresc multa sanatate si o duminica placuta!

Poze Bianca

Carnaval_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna fecorici!

BUn venit Alayna.Speram ca stai mult pe la noi!Bafta cu tortul!Daca nu l-ati papat deja.
Andreea...ai o fetita superba.Iti doresc multa sanatate...lasa ca treci si peste hopul asta...refacere rapida iti doresc...si am avut si eu anestezie generala.....sa treci cu bine de operatie si ce conteaza cel mai mult sa aibe efect maxim operatia.Multa bafta si incredere!
Boeru am vazut pozicile scump foc e Raducu!
Val felicitari!SA-ti traiasca bb,sa fie cuminte,mancacius...sa creasca mare si sa te bucure in fiecare zi.
Adameasca cum a fost pe topogan?

Nunta o fac aici!Era mai bine in tara da asta e!E mai dificil.
Azi sunt singurica...la noapte....nu prea imi place sa dorm singura caci am deseori cosmaruri...si daca nu e nimeni sa ma i-a in brate....imi e cam frica...Da las lumina aprinsa...mi-am luat niste reviste cu rochite de mireasa si ma uit pe ele pana adorm...

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Salutare

Helbi ,Devylla si pentru toate fecioarele cate o floricica

Azi am fost lenesa,m-am trezit la 2 pm si n-am avut chef de nimic toata ziua.
merele din tort le-am terminat de papat,le-am pus frisca si a fost un desert foarte racoros.
Abia astept sa va cunsoc pe toate.Sa stiti ca am sa vin des pe aici

Devilla,felicitari,vei fi mireasaAvia asteptam sa te vedem in rochia alba

Helbi,ce scumpica e fetita ta.Sa-ti traisca si sa fie sanatoasa
pai sa pui pozele e asa :

Poze Bianca

Da un qoute si copie de la mine

Va pup pe toate

Mergi la inceput