Fecioare DC(4)
Raspunsuri - Pagina 14
alayna spune:
Helbi,revin
(url="aici pune link-ul pozele tale")poze(/url)
Inlocuieste parantezele rotunde cu paranteze patrate.
Sper sa-ti iasa
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
helbi spune:
quote:
Originally posted by alayna
Helbi,revin
(url="aici pune link-ul pozele tale")poze(/url)
Inlocuieste parantezele rotunde cu paranteze patrate.
Sper sa-ti iasa
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Merci mult!. Va ca mi-a iesit
Pup
irlandeza spune:
[quote]Originally posted by devylla
.
Irlandeza bine ai venit inca o data!Pei daca va doriti un bebe atunci sa il aveti cat mai curand!...Cum e in Italia?E frumos?Mie cel putin imi place mult limba...am zis ca vreau sa invat pana oi murii italiana si spaniola si portugheza....cam multe vreau nu?
Devylla draga , te dezamagesc , sunt in IRLANDA nu in Italia , desi mi-ar fi placut sa fiu acolo.
Deabia acum am acces la calc. , nu mai incap de sotul meu , asta in week-end-uri.In timpul sapt. el e mai ocupat .Trebuie sa-l inteleg , nu ?
Desi suntem cam " pleostiti "amandoi , ca am fost pe o plaja , si batea vantul f. tare , si a mai inceput sa si ploua marunt de tot , de am ajuns ca saramurile . Am fost inghetati , dar cu o baie si un ceai fierbinte s-a rezolvat nitel . Speram sa nu racim.
Acum va las , ca ne pregatim de somn , maine o luam " de codita " la servici.
Noapte buna
Noi 2 singurei
devylla spune:
Buna feciorici!
Sunt in pauza de pranz si va scriu putin
Helbi am uitat sa iti spun Felicitari pt postul ocupat.Stiu ca iti doreai de mult sa-ti gasesti de munca!
Irlandeza sorry de confuzie...Ma uitasem la steag in graba si l-am confundat cu cel al Italiei.In Irlanda cum este?_Ce bine de voi mergeti la palja....eeee. deabia astept si eu.
Alayna merci mult...esti draguta!Si eu deabia astept sa ma vad in rochie de mireasa.
Va pup!
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
helbi spune:
quote:
Originally posted by devylla
Buna feciorici!
Sunt in pauza de pranz si va scriu putin
Helbi am uitat sa iti spun Felicitari pt postul ocupat.Stiu ca iti doreai de mult sa-ti gasesti de munca!
Irlandeza sorry de confuzie...Ma uitasem la steag in graba si l-am confundat cu cel al Italiei.In Irlanda cum este?_Ce bine de voi mergeti la palja....eeee. deabia astept si eu.
Alayna merci mult...esti draguta!Si eu deabia astept sa ma vad in rochie de mireasa.
Va pup!
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Devilla, merci mult! Nu e bine platit deloc, dar am unde sa ma duc si de unde sa vin, is cel mai important in mom asta e ca, desi sunt de putin timp acolo, mi-au inteles pb cu ochii, ma sprijina (ei au sunat pt mine la cea mai buna clinica).......si, am cu cine "toca" in germana zilnic citeva ore! Ceea cxe e f. important. De unde la inceput nu intelegeam o boaba din ce vorbea o colega nascuta odata cu mine, dar un an mai mae, acum o inteleg f. bine!
irlandeza spune:
Devylla , am fost noi pe plaja , da' la plimbare cu prietenii si cainele lor , dar a plouat maruntel de ne-am udat.....pana la chilotei. Inca nu-i cald afara . Aici si vara nu sunt mai mult de 23 de grade, iar apa e rece , nu poti face baie .Da' ei fac , ca-s cu alcoolul in sange si nu mai simt frigul.
Noi 2 singurei
devylla spune:
quote:Oricum....aici inca nu poti sa mergi la plaja...oricum nici timp nu as avea...da macar in weekend.DAr asta deabia peste vro 2-3 luni :)...incluzand si intrare ain mare.
Originally posted by irlandeza
Devylla , am fost noi pe plaja , da' la plimbare cu prietenii si cainele lor , dar a plouat maruntel de ne-am udat.....pana la chilotei. Inca nu-i cald afara . Aici si vara nu sunt mai mult de 23 de grade, iar apa e rece , nu poti face baie .Da' ei fac , ca-s cu alcoolul in sange si nu mai simt frigul.
Noi 2 singurei
boze
floricele pe campii
Sabina
boeru spune:
Buna fetelor!
Helbi bine ca ai o ocupatie orice inceput e greu, e altceva oricum chiar daca nu e foarte bine platit! O iesi soarele si pe strada ta. M-a intristat mult ca ai probleme cu ochii Doamne ajuta sa fie bine!
Devylla si tie la fel bine ca ai inceput sa muncesti mi-am dat eu seama ca s-a petrecut o schimbare. De-abia astept sa te vad mireasa ca tare frumusica esti!
M-a distrat Ileana cu faza cu tortul imprastiat. Are dreptate Ileana draga AlaynaSi mie mi se intampla din diverse cauze sa-mi iasa catastrofa cate o mancare (desi zic ca ma pricep) ca si design ca la gust oricum iese ceva acolo!
Eu acum gatesc de 2 ori pe saptamana, am un program infernal sunt terminata de oboseala, Raducu trage de mine sa facem diverse activitati si eu bineinteles ca fac tot posibilul sa ii satisfac dorintele.
Am fost la teatru de papusi la Tandarica si a stat cumintel cam o juma' de ora (la Pacala) dar dupa ce s-a speriat de niste ingeri (care numai ingeri nu erau - erau cam sinistri si acompaniati de o muzica la fel de sinistra - deh, viziunea regizorului)a trebuit sa plecam. Am vrut sa mergem duminica trecuta la Antipa dar n-a mai vrut Raducu a vrut in parc sa-si testeze noua masinutza cu pedale.
Vreau sa va zic ca a inceput sa se joace pe calculator pe www.noddy.com si e foarte incantat. Stiu ca nu prea e bine dar n-avem ce face fiind acolo sub nasul lui. Ne-am luat un monitor de asta mai smecher si oricum nu sta foarte mult. Acum ma zapaceste ca vrea DVD-ul cu Noddy (desene care s-au terminat pe Minimax) si nu il gasesc. L-am gasit pe e-bay dar e in engleza si il cumpar degeaba. astept sa vad poate apare si la noi.
In rest sunt foarte multumita de el, vorbim foarte mult ne distram tare i-am facut zeci de filmulete ca e tare caraghios, sunt foarte fericita.
Aseara l-am intrebat daca vrea o surioara si mi-a zis foarte categoric ca nu , el vrea o fetita cu care sa se joace si dup-aia sa plece la ea acasa.
Este fascinat in continuare de santiere (are cui sa-i semene!) de buldozere, tractoare, bob-cat-uri, cisterne s.a.m.d. I-am adus de la servici o revista cu masini mari camioane etc si are asa o grija de ea... Noi am facut pauza la gradinita abia dupa paste ne vom duce din nou iar din toamna vom merge la una de stat de pe langa casa. Sa vedem ce spaga o sa-mi ceara!
hai ca m-am intins prea mult , mai scriu si maine!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
adameasca spune:
Subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72177" target="_blank">aici
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal