Fecioare DC(4)
Raspunsuri - Pagina 12
val77 spune:
raspund la apel, dar nu am mai scis pentru ca astept sa nasc si am un morcov mare de care se pare ca o sa scap abia dupa ce o sa imi tin bebita in brate
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
boeru spune:
VAL ai nascut? Zi-ne si noua sau mie mai degraba!
Mie imi e foarte greu sa intru am multa treaba plus ca asa greu merge DC-ul ca-mi vine sa renunt sa mai scriu ceva!
Va pup pe toate!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
irlandeza spune:
Buna seara fetelor.
Sunt si eu o fecioara mai timida , dar sper sa ma tratez.
Chiar Val, ai nascut ? Daca nu , nastere usoara.Daca da, sa te bucuri de bb si sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare si frumos/frumoasa.
Va pup
Noi 2 singurei
adseana spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu o fecioara (29 aug)...abia acum v-am gasit...daca ma primiti si pe mine printre voi,promit sa scriu mai des.
devylla spune:
Buna fetelor!
CE mai faceti?Sa imi fie rusinica ca nu am mai scis ceva...vad ca tu Florina ai mai incercat.
Bun venit noilor fete!Nu ne spuneti ceva despre voi?
Va pup si poate reusim sa scriem si noi mai des.
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
boeru spune:
Bine ati venit in clubul nostru fetelor! Noi suntem mai lenese fecioricile de aici, eu am cam avut de lucru. Sabinutza pupici! Cum e in casa noua? Adameasca (ileana) sarcina usoara am mai citit pe la sub nostru comun si am vazut ca te-ai simtit si rau! Sanatate multa iti doresc!
Helby pe unde o mai fi fetele?
Hai ca promit sa scriu mai des! Mi-a fost dor de voi!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
boeru spune:
sa vad daca am reusit
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?.dir=/d6b6]poze noi-noute![/url]
boeru spune:
stati ca am uitat ghilimelele si mi-a parut tot carnatoiul ala!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
[url"=http://pg.photos.yahoo.com/ph/florinaboeru/album?.dir=/d6b6
boeru spune:
Gata! De cand n-am mai intrat pe forum nici nu mai stiam cum se face!
Deci va invit sa vizionati albumul "poze noi noute"
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by devylla
Buna fetelor!
CE mai faceti?Sa imi fie rusinica ca nu am mai scis ceva...vad ca tu Florina ai mai incercat.
Bun venit noilor fete!Nu ne spuneti ceva despre voi?
Va pup si poate reusim sa scriem si noi mai des.
Sunt nascuta pe 21 septembrie , am 31 spre 32 ani , imi doresc un bebe sanatos si cat mai curand , mi-e dor de casa , noroc ca am gasit acest forum . Ce sa va mai spun , intrebati-ma .
boze
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Noi 2 singurei