Prietenii omului (17)
Raspunsuri - Pagina 5
adusca spune:
servus fetili.
Ramoniko, vesti despte Tina. mi-e tare draga, chiar daca-i cea mai sclifosita pisica din lume (cre'ca'mi seamana), mai ales dimineata can' ma trezeste cu'n cap in gura.....daca vede ca nu reactionez can' miauna, recurge si la asa ceva.
nu am putut-o dezobisnui sa nu mai faca pe pernele lui Tudor, insa o tin la distanta de dormitorul lui.
e o vanatoare inascuta, toata ziua cauta soareci, ba'mi mai lasa si resturi sa le vad (brrrrrr).
a venit un prieten de familie disperat si mi-a cerut-o imprumut ca are peste tot soareci si n-o scapat de ei nici cu otrava, se urcau si-n pat la copil.
i-am dat-o de-o saptamana, evitind bineinteles sa-i spun de pozna cu pernele.
tre' sa mi-o aduca zilele astea pt ca deja nu mai vede soareci, insa i-a facut si lui o surpriza, normal ca s-a pisat pe pernele copilului.
pt mine asta e o veste foarte prosta, deja mi-e clar ca n-o s-o obisnuiesc niciodata, probabil o face din gelozie.
trebuie sa gasesc o solutie s-o tin departe de dormitor, zau ca nu mai rezist sa-mi faca iar.
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Ramonika spune:
adusca - ma bucur ca e vanatoare iscusita si te-a scapat de belele. nu stiu zau ce ai putea face la faza cu pernele, doar sa nu o lasi in camera respectiva.
daca vecinul e om de treaba si vrea matze, am eu destule, ii dau una de-a mea, pe Bubulina (cea mai iscusita vanatoare, sterilizata) sau pe Fulgushor (care e pisica, sterilizata). dar doar daca e om de treaba si are grija de ele. daca e tzaran din ala care nu hraneste matza ca sa prinda soareci si le tine numai pe afara, nu mersi. le poti vedea in poze.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
adusca spune:
ah, Ramoniko, Tina boiereste acolo, o tine numa'n pastramioara, de granule nu se mai atinge, au o casa cat o bloc cu doo nivele, insa le e frica sa tina pisica permanent pt ca are trei caini mari si rai, si nu stie daca copilutul de cinci ani nu-i da drumul afara s-o rupa cainii.
la mine mai iese pt ca Negruta nu-i face nimic, vrea sa se joace cu ea, chit ca Tina nu sta.
Fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Danna spune:
salutam toate fetele
in ultima vreme am fost ocupata si nu am mai apucat sa scriu pe aici.
blanoasa mea Azara de ceva vreme a devenit mai lipicioasa si pupacioasa si a invatat sa se urce in pat seara inainte de culcare sa stea si ea pret de cateva minute.
numai ca atunci cand se urca ea in pat, numai are nimeni loc de ursoaica noastra.
in luna ianuarie ne pregatim de "nunta" si am inceput sa cautam un baietel la fel de frumos ca si Azara.
nicoll spune:
Hello fetelor!
Ce mai fac cutii vostri? Jacky a mea da lapte !!! I-au crescut titele de numa, sunt tari si daca apesi putin curge lapte. Au avut si fetele voastre ? Cat dureaza perioada asta?
Nicoll
viorela hoff spune:
hallo,
ups,o facut lactatie falsa Jackie!
trebuie neaparat sa o tratezi, intreba pe Himelsduft despre crema aceea pt. cai, e mentolata si e foarte buna pt. titile inflamate, mie mi-a recomandat-o veterinarul. daca nu , pune-i comprese cu apa rece destul de des.
azi am prins-o pe Tina cu carnatul in gura, am reusit sa-i smulg numai capetii, restul l-a inghitit aproape intreg, sper sa nu aibe problemme cu stomacul la noapte.
nu-mi place ca a inceput sa fure de pe masa si mai nou "controleaza" totul in bucatarie.
saptamana trecuta "a atacat" cosuletul cu biscuitii de Advent, si i-a halit pe toti. si daca o prinzi asupra faptului, fuge cu ei in gura si se ascunde pe undeva, maraie si musca.
va pup, ca trebuei sa vad "daca mai gasesc sarmalele in cuptor"!
Vio
Tina catelus de catifea
Sanca spune:
Vio,
Tina a ta, o fi sora cu Oreo al meu. Astazi dupa ce am plecat la servici, s-a urcat pe masa si a terminat oatmeal-ul copiilor, si ca desert a avut sandwich-ul baiatului - furat din ghiozdan. Mi-a relatat mama, de la locul faptei. Nu stiu cum o sa se descurce cu el o luna de zile pana cand ne intoarcem noi din vacanta.
Oreo nu se mai scarpina asa de tare. Am mai mers cu el la veterinar ca asa ne-a zis, sa-l vada la 2 saptamani. M-a enervat ca mi-a zis sa continue tratamentul si m-a mai taxat pentru o vizita. Nu putea sa-mi spuna prin telefon, ce a trebuit sa-l mai pipaie pe Oreo? Talhari la drumul mare. Daca as sti alt veterinar homeopat m-as muta.
Darria spune:
Buna dimineata fetelor
Nicoll, multumesc lui Dumnezeu ca nu a avut lactatie falsa, sper sa nu aiba niciodata ca altele a avut saraca.
Iti recomand sa mergi la medic sa o trateze si sa nu o faci tu fara indicatiile medicului. Nu e nimic de speriat, e ceva normal dar daca nu e tratata cum trebuie pot sa apara complicatii si nu vrei asta.
Cat dureaza? Pana se trateaza.
Insanatosire grabnica.
Danna inteleg ca o fii bunica(cred ca prin martie-aprilie) si o sa ai nepotei de la Azara Sa fie sanatosi ca frumosi vor fi cu siguranta
Spui ca se urca in pat inaintea de culcare, numai asa sa va incalzesca locul dar eu ce sa mai spun ca doarme in pat cu noi cu drepturi egale. Mai bine spus ne ingramadeste, ca doarme unde vrea si nu unde are loc dar si noua ne place
Vio isi increteste boticul la tine? au o mutra asa de comica cand fac asta
Sanca: mai aveti un pic si scapati de probleme, bine ca manaca ce trebuie sa-i dai, a mea nu stiu daca ar face-o.
Sa-mi laud un pic odrasla? A mea nu fura nimic dar e un cersetor cu scoala, o pomanagitza cu clasa, daca nu-i dau are o privire ca si cum ar spune: iti prieste sa mananaci si sa nu-mi dai? te simti bine? Dar am invatat sa-i rezist si sa-i dau numai ce are voie si in acelasi timp ne-am dresat si noi: nu mai mancam in fata ei.
Un sfarsit de saptamana placut
la purtator
noi
Himmelsduft spune:
Vio: imi amintesc si de catelusul meu (lasat la parintii) ca si el facea astfel de poznii, dar m-am distrat si eu si sotul (i-am tradus) de ce ai scris.
Ptr lactatie zic si eu ca e mai bine de mers la Dr. veterinar. Noi foloseam ptr cal la infamatii o crema, care inainte se gasea la farmacie si cind am mers sa o cumpar din nou mi-au zis acolo ca nu mai au ei voie sa le vanda, ca au aparut legi noi, asa ca sa merg la Dr. Iar ptr imflamatii am gasit crema de rivanol (asa se cheama si in germana) si aia o folosesc la rani.
Himmelsduft
Himmelsduft spune:
Calutul meu e f pofticios si daca vede ca avem banane cu noi si o desfacem si mancam in fata lui, atunci incepe sa bata cu copita in pamant si sa zgarie si urla, chiar daca are ceva de mancare la el in boxa, el tot vrea ce vede la noi. E f frumos sa ai animale in jur si ma bucur intotdeauna cind arata ca au un caracter unic.
Va doresc tuturor un weekend placut,
Himmelsduft