Prietenii omului (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Multumesc de intrebare, lui Oreo ii merge dieta bine, numai ca lunea e ziua de facut tampenii… Ieri gatea sotul in curte niste peste si a furat si Oreo o bucata de Mahi - Mahi. S-a infuriat sotul de numa, mai ales ca i-am zis si eu ca e vina lui, nu a cainelui . . Mai nou, inainte de a ne ocupa de mancare il punem pe Oreo in lesa, si-l legam.
Oreo mananca orice.
Nicoll, nu-ti face probleme cu Jackie a ta. O zi fara mancare e sanatoasa la caini, ca li se curata sistemul. Asa ca nu o sa faca ulcer daca nu mananca 24 de ore. Nu da la caine carne gatita, ca e mai sanatos un os de oaie sau de vaca, cu un pic de carnita cruda. Orez, si legume sant bune pentru caini. Oasele gatite nu sant bune pentru animale, mai ales cele de pui, ca se fac aschii si le poate perfora stomacul sau intestinul.
Vio are dreptate, a nu se da ceapa la caini. Oreo nu se atinge de ceapa, cred ca e si mirosul care-l derangeaza la trompa lui de nas.
Vio, daca ii dai suplimente de drojdie, nu-ti poate face yeast infection - candida? Intreb si eu, ca nu stiu cum e la fetitze, ca nu am avut decat caini.
Oreo se scarpina in continuare, dar mai avem o saptamana de tratament…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Ieri nu i-am dat toata ziua de mancare, abia la ora 16 a primit granule din care a mancat doar cateva. Le-am lasat juma de ora si daca nu a vrut sa mai manance i le-am luat . Apoi la 19 a primit conserva, era deja lihnita de foame asa ca a mancat.
Azi deja iar nu a vrut sa manace de dimineata, asa ca pana deseara iar nu mai primeste nimic, nici macar bunataturi.
Eu stiu ca nu se dau oase sau carne cruda, si oase de pui asa e in nici un caz.
Ma mir ca, caini vostri mananca doar cartofi. Or fi vegetarieni ?

Nicoll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by Himmelsduft

Hallo!
Si noi vrem pe lista voastra, eu si calutul meu Leo. Multumesc anticipat,

Himmelsduft

Scuze pentru intarziere. Sunteti pe listuta, insa link-ul dat in partea a 16-a nu functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor hello! ce mai faceti? nici o noutate???
eu am cam fost prinsa la generale zilele astea cu scandalul ala dar revin pe baricade...
ce mai fac animalutele voastre? ca ale mele huzuresc in casa, de cand ninge / ploua/ e frig, mai mult prin casa stau...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

cica e "inflatie de matze" la generale,
pe mine m-a dat peste cap ceea ce se intampla la umanitare si vad ca n u se mai termina!
PS. Tina doarme si ea, a intrat in hibernare, mai ales de cand nu mai are servici.
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ce mai fac animalutele voastre? ca a mea mata mai nou ii place sa doarma la mine in brate , dar sub plapuma.Mai trec eu p-aici ca acu sint la servici si nu se poate mai mult . Numai bine.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna fetelor
A mea doarme sub plapuma, ca de obicei Nu-i place ca afara e mizerie. Ieri cand am scos-o afara avea o mutra de milog, ca si cum ce cruda sunt eu ca o scot pe acea vreme(pt. necesitati) iar ea e asa de necajita.
Fetelor, am inebunit eu sau mai este cineva ca mine: puneti fetitelor voastre margelute, lantisoare, fundite, etc...? Eu da
Eu nu port bijuterii dar urecheata mea are

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Darria-eu nu le pun "bijoux" la matze, ca n-ar sta nici moarte cu ele... dar o fundita acolo merge, sa nu fie ceva prea extravagant. chiar am vazut hainute de cumparat pt catei la magazinul cu mancare pt animale.
ale mele dorm si dorm la greu. se joaca prin casa, motanul umbla mai mult pe afara, la gagici. cred ca are chef de prostioare... ca l-a surprins maica-mea inspate la Bubulina , ea saraca ccc care n-are nici o treaba cu ...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

salut fetelor ... mi s-a mai linistit putin sufletelul

am vazut doua frumusheti una neagra si'una cafenie .... uff ce haioase sunt ... sa va traiasca

imi e asa de dor de catei ... de Dolita mea ...

sanca, ramo, vio, danna, si toate celelalte fete
slajke - ce faci iubita ? Tomita degetel ce mai zice ? ... imi esti datoare cu niste poze

semnat "un motan" cam puturos ce-i drept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna fetelor
Ramonika, sa nu crezi ca are bijuterii scumpe, nuuuuuuuuuuu sunt din astea la 20.000 buc. Sta cu ele si cred ca-i si place, ca nu incearca sa le dea jos sau s-a obisnuit de mica cu ele. Hainute nu o sa-i pun decat spre batranete.
Maruta, nimic niciodata nu o sa poata inlocui un urecheat.

A mea e cam botoasa pe mine, azi am certat-o dar o sa-i treaca pana se marita S-a dus in fata blocului(in spatiul verde) sa-si faca o necesitate, de acolo a iesit din iarba pe aleea dinspre stada(ca era mai aproape si nu mai mergea prin frunze) nu de langa bloc. Nu a avut intentia sa se duca in strada, tot la mine a venit dar ea stie ca nu are voie acolo, fara mine. Drept pt. asta am certat-o iar acum e suparata foc dar ne impacam noi in seara asta, revenim noi la sentimente bune.

Sarbatoreste cineva maine de Sf. Andrei?
Daca da: LA MULTI ANI! voua si persoanelor dragi voua

la purtator
noi

Mergi la inceput