Prietenii omului (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Sigur ca da, Vio: Tara
Sunt foto din luna august, era tunsa atunci. Am mult mai multe foto cu ea(cred ca 90% sunt ale ei) dar nu sunt digitale.
Sa te bucuri de traznaile facute de domnisoara Tina

Victoria, imi pare rau pt. cele intamplate, din nefericire mai avem parte si de necazuri. Pe a mea era sa o omoare un cretin in dimineata nuntii(mi-a tarat-o cativa cm pe roata masinii pe o alee unde mai sunt si copii). Am mai avut unul(tot cocker) ce a murit la 11 luni din motive medicale. Asa ca nu-mi e strain prin ce treci acum. Ai grija de celelalte doua cateluse.

Sanca: insanatosire grabnica lui Oreo. E bine ca s-a acomodat cu noua hrana de regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

am vazut-o pe Tara, edulce cu cravata alba!are niste ochi f. expresivi acolo pe scara parca ar spune "hai, nu vi cu mine?"
ce tot se scarpina Oreo? saracul, cum mere dieta, suporta non-carne?
azi am gatit pt. Tina traditionalul pilaf cu orez si tot felul de legume: morcovi, ardei, conopida,o bucatica de telina,patrunjel, fara ceapa ca nu e sanatos la caini, provoaca anemie. Bineinteles ca sotul a mancat jumate, maine mai trebuie sa trag o portie!
eu cam asa ii dau s manince la care adaug carnea din conservele Pedigree. in castron mai stau tot felul de bobite. acum de ex. am inceput sa-i dau pastile cu drojdie pt. blanita. mai face din cand in cand cate o cura.primavara mai completez cu vitamine.
azi a nins la noi, am iesit cu Tina in parc si a fugit ca o nebuna prin zapada, a mincat zapada, a latrat in nestire, i-am aruncat bulgari. cand ne-am intors acasa, am dusuit-o bine si am invelit-o intr-un prosop urias si am frecat-o pe burtica, pe cap, pe labute si ce crdeti? a adormit instantaneu la mine in brate! vad ca e deja ora 11 si ea mai doarme inca.
slakjie, pe la tine nu ninge inca? ce face piticotul de Tom. e asa dragut cu trufa aia mica si neagra?
va doresc la toate un week-end minunat si va pup
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, im iplac urechiatele voastre...

ieri am fost ingrijorata tare. motanelul meu a plecat afara sambata. era o vreme urata si era lapovita si am crezut ca s-a dus sa isi faca nevoile ca de obicei si in cel mult o ora vine inapoi. ca de cand a venit frigul matzele mele stau mai mult in casa.
numai ca motanul nu a mia venit sambata ziua, nici sambata noaptea, nici duminica dimineata, nici ziua. mi-am facut griji, am fost sa il caut pe afara, nik... numai ce aseara pe la 10,30 il aud la usa cum maraie si a venit flamand, dar nu patise nimic. l-am tinut in casa toata noaptea, iar acuma dimineata iar a iesit. sper sa nu mai imi faca faze din astea...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, tre sa recunosc ca fac discriminari intre copiii mei... toti mi-s dragi, dar cel mai drag dintre toti mi-e motanelul Vladutz...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Buna ziua
Mda, ochisorii astia m-au "cumparat" de la inceput, din prima zi
Vio, a mea e mai schlifosita, la inceput faceam si eu pilaf cu legume pt. ea dar acum nu o mai pacalesc, prefera sa stea flamanda cateva zile si tot nu mananca - eu sunt singura "responsabila", eu am invatat-o cu narav Papa si morcov crud dar acum ...neam, nimic.

Ramonika, poate cavalerul tau si-a gasit o domnisoara
Apropo de frig: cand e urat afara, ploua, mizerie, a mea merge doar pe trotuar, intra in iarba doar pt. necesitati, pe frunze si altele merge "fraiera" adica eu si nu sta prea mult pe afara. In schimb adora zapada dar sa fie curata. Si se mai spune ca am catel de vanatoare

O saptamana placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Ramonik, vezi sa nu-ti apara odata parfumat "cavalerul"
asa a patit o data o prietena cu motanul ei, a disparut cateva zile si cand a aparut "putzea" a Paciuli.
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu Jacky. E din ce in ce mai pretentioasa la mancare. Are 2 feluri de granule si conserva si tot nu vrea sa manance. Daca ii dau bucatele de friptura, sau tocanita sau alta mancare cu carne cum mancam noi atunci mananca si ea dar in rest prefera sa rabde.Am ajuns si eu la concluzia ca e prea rasfatata. Se zice ca orice rasfat are si dezvat, dar cum ? Sa o las fara mancare vreo zi doua sau cum sa o fac sa manance ce i se pune in castron?

Mergi la inceput

Nicoll, poveste veche, cunoastem si noi Asa era si a mea, daca era carne(proportie de 50%) manca daca nu..nu. Venea si mirosea langa masa sa vada daca are si ea ce mancam noi. Imi era mila de ea si-i dadeam ce dorea nu ce era sanatos pt. ea. Unde am ajuns? Are pietre la ambii rinichi(sunt struviti acum ca a avut si oxalati). Facem tratament, crochete pt. struviti, hrana gatita dar de regim(hipocalorica), cat mai putina carnita si doar de pasare(de peste nu are voie, porc si vita nu mancam noi) si ceai de troscot. Se trateaza dar toata viata ei va trebui sa am grija la alimentatie.
Asa ca ai grija ce-i dai sa manace.
Cum am dezvatat-o? Simplu: i-am dat doar ce am enumerat mai sus, in aceste conditii cand a infrant-o foamea a mancat. Acum nu mai am probleme cu ea, manaca ce primeste.
Stiu ca sunt in stare sa stea cateva zile nemancati numai sa primeasca ce doresc. Depinde cine cedeaza primul: noi sau ei
Multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Dragi iubitori de animale,

sper ca puteti gasi in sufletul vostru si un pic de loc pentru niste batranei singuri dintr-un azil din Berceni. Noi, un grup de membri DC, incercam sa le organizam acestor batranei o serbare de Craciun (pe data de 15 dec) si adunam fonduri in acest sens. Va rugam, daca puteti si cu ce puteti, sa ne ajutati in acest demers.

Avem un subiect special pt aceasta:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61829" target="_blank">Craciun pentru batrani
si asteptam sa il vizitati.

Multumesc.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo!
Si noi vrem pe lista voastra, eu si calutul meu Leo. Multumesc anticipat,

Himmelsduft

Mergi la inceput