Prietenii omului (17)
Raspunsuri - Pagina 2
Sanca spune:
Victoria, imi pare rau de pierderea ta.
Ramonika, felicitari pentru decizia luata de a o aranja pe Fulgusor, si ii doresc refacere cat mai grabnica.
Nicoll, la pisici imi e usor sa le tai ungiutele ca le vad vena inautru, si stiu unde sa ma opresc. Oreo are niste ghiare groase, si nu stiu cum si unde sant vasele de sange, iar la el nu ma mai bag.
Oreo e pe o dieta care sa-l ajute la alergii. Vad ca si matzele mele mananca din "specialitate" - naut cu cartof si mazare. . . Pofticioase rau.
Ramonika spune:
Victoria - foarte trist. trebuie sa iti fie foarte greu. am vazut si eu azi dimineata pe sosea o pisica calcata de masina... ce nu-mi plac fazele astea....
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Victoria spune:
E tare greu, asa e...L-am ingropat in seara aia, apoi le-am dat celorlalte 2 de mancare, si ma uitam la al 3-lea vas gol si ma umfla plansul. de atunci, si cele 2 ramase sunt tare triste, dimineata uneori nici nu ies din custi cand plecam - de obicei era o tzopaiala generala cand plecam noi.
O sa fac gard in curtea din spate sa nu mai aiba cum sa iasa, sa nu raman si fara ele.
V
veni, vidi, Victorie!
Danna spune:
Victoria imi pare tare rau de pierderea ta. Este o idee buna, sa ingradesti curtea din spate, ca sa eviti astfel de neplaceri.
viorela hoff spune:
fatelor cu pisici, am vazut la cineva o rasa deosebita se numeste Main Coon, nu stiu daca am scris bine, ca un fel de persan, tigrat sau grizonat si cu un par nu schiar asa de lung. respectivul avea 12 pisicaraie, main coon si persane, nu stiu cum naiba le ingrijea ca erau toate "frezate", nu era un strop de par in casa si nu mirosea absolut de loc .
nu v maii spun ca vaea si o colectie de shinshilla, intr-o cusca amenajata special, 2 pui de jderi (astia sunt asa de draguti si au miros de miere)!
familia respectiva sunt tineri si mai aveau si 3 ingerasi blonzi cu ochi albastri.
nah, am pus iar la poze pe Tina, asta vara la tara, unde a experimentat cum e sa intri in plaz-ul de cai si sa te fugareasca, sua sa te curentezi pe spinare daca bagi botu unde nu trebuie!pot sa fiu multumita ca a avut o vara zburdalnica, pe campuri si prin paduri, a invata sa mearga la bicicleta (si stapana sa mearga cu bicicleta), intalniri cu ciorile, multe multe aventuri!
Vio
[ url="http://community.webshots.com/user/famhoff ]Tina catelus de catifea[ /url]
viorela hoff spune:
nu imi iese linkul
Vio
[url="http://community.webshots.com/user/famhoff]Tina catelus de catifea[/url]
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by viorela hoff
nu imi iese linkul
Vio
http://community.webshots.com/user/famhoff]Tina catelus de catifea[/url]
mai pune ghilimelele " dupa unde scrie famhoff... in rest cred ca e bine.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Sanca spune:
Mey Vio, ce frumoasa s-a facut fetitza ta. Imi place blana cat de stralucitoare este.
Oreo continua sa se scarpine cu inversunare... Astazi baiatul meu (9 ani) imi atrage atentia sa-i dau 2 pastile de 2 ori pe zi, nu numa una dimineata si una seara, cum i-am dat pana acuma. . . Asa ca sa speram ca o sa vad rezultate bune peste week end.