Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Salut

Am vazut multe pozici....
Mitzura, e dulce, dulce, dulce Codrut imbracat la costum...nu pot spune cu cine seamna...are cate ceva din amandoi.

Roxana, vazut pe Patrick....ce scump e acolo unde tine 2 telefoane in maini....are o figura de fitze

Ioana, bine ati venit printr-e noi...am vazut-o pe Maria....e o adevarata printzesica in atatea rochitze minunate.Sa-ti traiasca!

Noi ultimile 2 nopti le-am avut maraite....vad ca mai sunt mamici pe aici cu probleme asemanatoare.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Vrabiuta, gradinita de care vorbesti este pe undeva langa Piata Alba-Iulia? Am mai auzit vorbindu-se de spre ea, chiar am o colega la servici care isi duce baietelul de cateva luni bune acolo si este superincantata. El este un pic mai mare, are doi ani si jumatate, dar ea chiar imi spunea ca regreta ca nu a descoperit-o mai de mult, atat de vizibile sunt progresele facute de copil in timpul petrecut acolo. Dintr-un copil superrasfatat, care a pus pe fuga nu stiu cate bone, acum este mai docil, a invatat sa se joace cu copiii, sa inteleaga mai bine de "da" si "nu" (ca aici este problema). Nu il lasa toata ziua, numai dimineata, dupa care acasa la bona, dar si asa pentru aceste cateva ore zilnic, este f.multumita.

Ioana, felicitari pentru asa o fetita mare si ascultatoare care face la olita. Bravo!!! Sunt invidioasa, noi nu ne intelegem deloc cu olita.

Inca o data sanatate tuturor!

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Helou, helou !
Citii ultimele mesaje si aflai ca vine iarnaaaa, nasol ! Ca tocma ma bucuram ca este inca frumos afara si nici prea frig pentru perioada aceasta, am fost si in parc de am dezmortit frunzele de pe jos ...
Ioana, sa iti traiasca dulcetica de fetita, e o scumpa in rochitele ei ! Ne bucuram ca ai venit printre noi !
Sanatate multa, Roxi, sa treaca raceala repede ca stiu cit de nashpa sint simptomele de care vorbesti ! Eu am noroc ca nu is inca la servici si sper sa nici nu prind vreo bucata de raceala, ca altminteri cine se ocupa de Gizmo ?
Dana - roller, !!! Faina faza cu cumnata ... ma gindesc cum ai gasit-o saraca dupa experimentul "laptele" !!!
Si Marcela, chiar, si eu sint interesata de gradinita de care vorbeai, daca-i pe asa si e la piata Alba Iulia chiar imi convine, ca e foarte aproape de mine ! Spune-ne mai multe ... si pupici Liei !!!
is si io pe aici, va mai citesc si incerc sa fac ceva treaba ! Sa avem o zi super, ca sa parafrazez un clasic in viata, hehehe !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetelor saru mana de incurajari...is ca o maimutza cu capu cat dovleacu da supravietuiesc. chiar ma bate gandu sa fac o sedinta de shopping....stiti voi cum e cu terapia asta
Alice hihihi pai astia imi zic sa ma duc acasa....care acasa? ca aci am trai mai linistit! acolo m-ar calari iepurele non stop, am si femeia la curatenie.....asa ca no-no.....la job stau!
Felicia, voi de ce maraiti noaptea? dintisori?
puahahahaahahahaha Danule.....misto faza! las ca asa se invata cum e sa ai copii cu personalitate! imi inchipui scena si ma distrez la maxim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!

Ehee...la capitolul "bubite" stam bine si noi...dupa ce a cazut cu gura intr-un scaun de bucatarie si si-a rupt "atza" aia dintre buza de sus si gingie de avea toata gura plina de sange si eu era sa lesin,i-am dat si o usa de la balcon in frunte ca io ma grabeam s-o inchid ca sa nu vina dupa mine,dar el ajunsese deja ,asa ca i-am dat-o cu toata forta...

Caninii inca nu ne chinuie,parca sa zic ca se vede ceva la unul de sus,dar numai cand va aud pe voi mi se face frica de zilele si noptile cu dinti durerosi

Fetelor ,nu v-am mai zis demult,dar nu-mi vine sa cred cat de bine doarme copilul meu noaptea ,asa cum auzeam eu pe la voi sau pe la altii...il culc seara si il vad dimineata...fetelor care mai aveti probleme su somnul noaptea din cauza ca nu doarme copilul,sau mai bine zis ca se trezeste de muuuulte ori,AVETI RABDARE,intr-o zi o sa fie bine,stiu ca pare greu de crezut,dar mi s-a intamplat mie....13 luni m-am chinuit cu somnul de noapte si acum e asa cum trebuie sa fie...multumesc lui Dumnezeu!!!

Cu bona e super ok,mie mi-e din ce in ce mai ca trebuie sa ma duc la servici,dar acum am zis,am zis.

Ce mai vroiam?Salut si eu pe Ioana si Maria,bine ati venit in clubul nostru!E tareee distractiv!

Mai vorbim!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Alice, unde stai, de spui ca este aproape de tine gradinita? Oare ne plimbam prin acelasi parc(Titan)? noi stam pe Baba Novac.

Mergi la inceput

Simona, sa te auda Cel de sus!!!!!!
Multumim de incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Fetele uitati aici gradinita de care vorbeste Marcela:
http://www.acorns.ro/acorns_rom.htm

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

pakoooooooooo, e al meu Codrut, nu al mitzurei!
Pupici copilasilor chinuiti de canini.Si Codrut incepuse sa faca scandal noaptea, dar l-am trecut pe un remediu homeopat specific si ne-am mai linistit!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Fetele de disera iau medicatie anti voma asa ca sper ca de maine sa revin viteaza si apta pe baricade Azi intre cinspe vome facui poze Mielului dar prefer ca data viitoare sa fac la o turma de iepuri pt ca sigur aia au si-un moment de liniste! V-am citit zilnik da am fost mult prea nauca sa mai si scriu Va pupu maxim (sorry nu am punct virgula enter si alte chestii ca avu Catrina o grija cu laptopa) http://community.webshots.com/user/papadicu

Mergi la inceput