Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)
Raspunsuri - Pagina 4
pako spune:
Adema, trecem si noi prin aceiasi experienta cu baitza...o puneam in caditza si nu vroia sa se aseze....si nici in picioare nu puteam s-o spal.Drept urmare acum baitza o facem in sufragerie(la mine este simplu ca am puzzle ala colorat din izopren si daca mai pica ceva apa se poate sterge imediat).Ideea ar fi sa-i mutati caditza in alta parte...poate asa merge.
Olivia, inca nu a plecat prietena Danei....nu vreau sa deranjez....
Carmen, am luat si eu toate soiurile de cereale...la mine toate au facut cocoloase.Dar eu stiu de ce.Prepar din ochi, nu respect dozele de pe cutie.Adica pun apa cata vreau si torn in ploaie cerealele pana imi iese consistenta dorita.nu-mi fac prea mari probleme cu cocoloasele ....le mai nimicesc io dar tot mai raman cateva...
Felicia si Andreea
Mimilinca spune:
Andreea, multumim. Da, se pare ca este super gradinita asta.Cel putin de pe site asa se vede. Dar eu stau si ma intreb, cu copilasii care mananca cu povesti, jucarii, desene animate, nervi intinsi la maximum, cum s-or descurca? si cu aia de adorm la mami in brate, bagandu-i degetele in ochi? Hmmm?
Simona, am uitat sa "bubitele" piticului. Doamne, ce-oi fi simtit cand ai vazut ce usa in cap i-ai tras, dupa ce si asa era un om nacajit cu buza sparta... Offfff
rain spune:
Ioana, v-am trecut pe lista! asa am patit noi acu' doua seri, facuse moata kk si nu mai avea rost sa-i pun pampers, deja puneam apa in cada pentru baita, asa ca am zis "5 minute n-o fi foc" si bineinteles ca a zburdat in pulpitele goale pe aici, o vedem pe urma ca mergea si arata ceva cu degetul, a inceput sa tipe de bucurie si sa aplude ...facuse pipi si sarea tontoroiu in el, noroc ca era pe parchet si am sters usor!
Marcela, sa ne zici mai mult de gradinita asta, si de mie ar fi cat de cat aproape, cat costa pe luna? au site?
Simona, ma gandesc la David, saracutul, dupa ce ca avea buba ...i-ai mai facut si tu una, imi vine sa rad, dar nu-i da ras, exact asa i-am facut si eu moatei mai demult, cand inca mergea de-a busilea, cu usa de la bucatarie, atunci numai de ras nu-mi ardea, acum cand ma gandesc ...pare amuzant! cand incepi serviciul?
Alice, asa asa, profitati de vreme, si noi am stat mult afara, din casa parea a fi mai frig, dar a fost chiar placut, si-a vazut si prietenii-piticoti din parc, a alergat niste porumbei care au distrat-o la maxim ...sa vezi ce distractie pe ei cand o fi zapada!
Daria, sanatate multa, iti tinem pumnii sa fie totul bine cu puntia pe care vrei s-o faci, tu esti sigura sigura ca nu sint probleme cu ochii, adica ti-au dilatat pupila, ti-au facut fund de ochi, perimetru vizual?
Danule, ce tare a fost Vicu, unde sa intre juma de litru de lapte, nici io nu pot sa beau atat, decat daca mi-e foarte pofta de lapte, cumnata mai vrea sa stea cu el?
sint prin zona ...cu o mare mare lene la purtator!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
leeloo2004 spune:
Eu am renuntat la baia in caditza de foarte multa vreme (cred ca de pe la 7 luni). Pe Stefan il spal in cada mare (cu mine cu tot inauntru) - in felul asta si eu pot sa-l spal cum trebuie si e si el ocupat cu toate cele din jurul cazii...si fericit pe deasupra!
Daria, merge bine tratamentul cu ochisorii - o sa mergem in februarie la o noua evaluare (de data asta in Rom) si vedem daca e mai bine sau nu. Eu zic ca e mai spre bine, parca ochisorul nu ii mai "fuge" asa de rau...
Simona - inca astept si eu ziua aia de care spui tu in care va dormi legat TOATA noaptea...si am un presentiment ca nu va veni prea curind...
Hai ca va las - in curind plec spre Crown Plaza unde va incepe sedinta de pomina. Asa ca eu deja va urez weekend placut si ne auzim/citim saptamina viitoare!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ANDREEABANICA spune:
Pupa-ti-as migdalata,Papadicule,ca frumoasa mai e si a crescut de nu-mi vine sa cred...iti mai aduci aminte ca acu un an si-un pic o imbracai cu hainute de papusi?ete acu e chiar ea o papusa.Hai baga pastilute si vina sa ne conversam,sa-ti mai treaca de urat.
Pupacim si accidentatul dublu,la bubite si cucuie,ofof,maimai...ce de evenimente din astea ne-or mai astepta...
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
pako spune:
Adema, Adela ma scuzati ca am incurcat numele....la mine e ceva normal asta ca din fire sunt aiurita....Era vorba de Tudor
Felicia si Andreea
rain spune:
Papaaaaaa!!! bey, e terminatoare Mielu, n-am mai vazut de mult poze cu ea, are o mutrita de copil pus numai pe boacane, rade cu gura pana la urechi, e scumpa foc, si s-a facut dolofana, nu gluma! daca bb2 iese tot asa ...ai incurcat-o, asculta aici la mine, nu stiu cum vei face fata la doi poznasi!
iti place cum te incurajez?
Gabi, iubita, e abia miercuri, vine weekendul asa repede la voi?
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
pako spune:
SimonaR, multumim pentru incurajari
Roxana, cred ca de la dinti ca altfel nu gasesc nici o explicatie la maraielile ei.Ii dau lapte dar nu bea mai mult de 50-60 ml....deci de foame nu se trezeste...
Papadie, vazut pozici....ce mare s-a facut mielu'...pupici
Felicia si Andreea
Mimilinca spune:
Fetele, fetele, am primit acum pe mail o chestie super! Cica s-a deschis un nou loc de joaca pentru copii (1-10 ani) Kiddyland, 500 mp in interior, cu labirint pe 2 nivele, casute de lemn cu compartimente speciale pt.copii, jungla gonflabila, balansoare, jucarii pt.cei mici...
Au si magazin cu jucarii, o cafenea/fast-food, patiserie. erau si cateva poze atasate si arata super. Costa 250.000 lei pt.toata ziua, asta in w/e, in timpul saptamanii este mai ieftin.
Se afla pe Splaiul Unirii.
Asa ca, poate sa vina zapada in w/e, avem ce face!!!!!!!!
szivarvany spune:
Papadie - Catrina e o frumusete si are cei mai frumosi ochi vazuti vreodata !
Rain - daca ne vedeai ieri, io oarba de la dilatari, sotu` tuflit de la punctie, ca 2 prosti
SimonaR - pupam bubele !!!
AndreeaB - poze noi cu Alexia ?
Va pup, din ceata
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004