Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)
Raspunsuri - Pagina 5
cristalina spune:
Papadie, e o adevarata domnisoara Catrina...:)...Ai grija, bb2 crez ca o sa-i semene...sa vezi alergatura cand o sa o zbugheasca unu la stanga si unu la dreapta...hehehe
Sanatate maxima!...:)
Roxana, insanatosire grabnica!
Simona, tu ziceai de usa de la balcon in frunte!?> Pupam sa treaca!
Eu o lovesc pe Botosica in mod sistematic cu usa de la frigider in cap....cand ma vede ca ma duc la frigider alearga dupa mine si se intinde sa vada ea ce e acolo...si se intalneste cu usa...:)
Citit, uitat ce voiam sa spun...ca de obicei...
Supermistooaca gradinita, mi se pare extrem de ieftina...daca ar fi sa o ducem noi acolo ar insemna sa plecam la 6 am d'acasa...:)
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
vrabiuta spune:
lumi - da, e chiar langa piata alba iulia.
alice, nicole - pentru program lung, la grupa mica (baby acorns) costa 250 euro. mai multe detalii despre program, costuri, serbari, etc sunt pe site: www.acorns.ro
la grupa mica (baby acorns) nu mai sunt locuri, deja grupa are capacitatea maxima, dar in primavara vor trece cativa copilasi la jungle room (grupa mijlocie). in momentul in care se elibereaza primul loc, promit sa va dau de stire imediat.
papadie - bine ai revenit printre noi! vad ca don mielone s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. te asteptam sa revii in forta!
simona - felicitari pentru somnul legat! eu deja mi-am cam luat gandul de la el si cred ca si el de la mine
daria - cum te simti?
carmen - pe unde te-ai ascuns? te-au asaltat tzucureii?
felicia - asa fac si eu, pun dupa ochi. dar la noi oricum nu conteaza, ca nu a mancat niciodata cereale - eu ma incapatanez sa incerc cam o data pe saptamana cu diverse tipuri (am umplut dulapurile cu cutii incepute si lasate)
roxana - ce bine zici! la birou e cel mai bine cand am inceput munca m-am gandit ca ma paste o super depresie. si cand colo, sunt chiar mai bine cu moralul decat atunci cand stateam acasa cu bb. nu stiam eu cat mi-a lipsit interactiunea zilnica cu un grup de adulti iar atunci cand ajung seara simt o bucurie imensa sa imi gasesc puiul vesel, sa ma joc cu ea, sa ne pupacim.
foto
rain spune:
Marcela, multumesc mult, m-am uitat si pe site, pare ok! si cu ocazia asta mi-ati dat de lucru, am inceput sa caut gradinita, imediat trece timpul si vine vremea de gradi, trebuie sa facem din timp cautari, am gasit pe langa mall-ul din vitan o gradi "Mica printesa", acolo cred ca merge Maria (fetita Marinei) si pare ok, am mai gasit inca vreo doua care merita luate in seama ...in cautarile mele am vazut si gradinite care functioneaza in apartament de bloc, cam nasol ...
Daria, nu-i de ras ...da io am ras cand ne-ai zis cum erati voi ieri!
Monicule, lucrati la bb2 sau deocamdata te ocupi numai de meseriasi, adica de zugravi, adica de serviciu?
stiti pe cine vroiam sa strig la apel, pe Cori, unde sinteti, iar ati disparut????
si pe Anca din Japonia, iar ati disparut si voi, ne-ati promis ceva poze, si multe multe noutati despre voi ...Anca, te-am sunat la Piatra Neamt sa te invit la petrecerea motilor care a fost in octombrie, am vorbit cu tatal tau, nu mai erati in tara de vreo luna, cred ca s-au mirat ai tai de telefon!
si celelalte gravidute (in afara de Papadiku), voi ce mai faceti, Carmen si Alina, cand trebuie sa apara membrii noi in familie???
Irina, cum mai e vremea pi la munte, ai examen de sofat vineri? poate nu dai de baut dupa ce iei permisu' ...ca pe urma numai tu conduci!
Carmen, voi ce mai mesteriti, ati pus iar de fro fasole? sau sinteti in razboi cu mucii se intoarce?
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
amironeanu spune:
Salut!
Nu dati , dar am avut un program groaznic, de citit am reusit sa va citesc, dar de dat raportul nu prea.
Multumesc tare mult ca mi-ati raspuns la problema cu mersul pe jos, zilele astea a fost frumos afara si a mers in parc, pana in parc in brate la bica, in parc nu se mai oprea din alergat. Din pacate soacra mea nu poate folosi carutul, este mult prea greu de carat, noi in schimb il folosim inca cu succes.
Iar a inceput sa doarma prost noaptea, problema este ca trebuie sa o iau in brate aproape de fiecare data, pentru ca ridica in picioare si nu ma lasa sa o culc la loc. Si seara cand adoarme nu mai adoarme singura, trebuie sa-si bea laptele la mine in brate, iar apoi fuge si se lateste pe patul mare si in max 5 minute a adormit. Cred ca nu mai incape in patutul ei, adevarul este ca este si ingust tare, doar 55 cm. Asa ca trebuie sa-i schimb patul. Vreau un pat care sa-l foloseasca pana pe la 6-7 ani macar, ceva idei?
Poze nu prea am vazut, imi pare rau, doar pe Maria Ioanei (o dulce si jumatate), eram curioasa daca le cunosc, dar nu. Ioana, si eu sunt din Iasi, stau in tatarasi si caut parteneri de joaca pentru Stefi, daca sunteti amatoare dati un semn.
Pupacim toate bubitele, si mai mici si mai mari, eu deja le spun "semn de buna purtare". Si multa sanatate la cei mucosi!
Andreea, felicitari pentru slujba, sper sa-ti placa si sa-ti mearga bine!
Liliana, nu vrei un pic de somn si de la mine, ca eu am cu carul! Ti-as spune sa incerci un ceai de tei sau un pahar de lapte cald, dar cred ca gandurile nu te lasa sa dormi.
Eli, pupacim fotomodelul.
Mitzura, vazut pozele de la nunta, un adevarat cavaler Tudor!
Adema, care este remediul homeopat pentru dureri de dinti? Oare, daca gasesc in farmaciei, pot sa-i dau Stefaniei sau trebuie neaparat sa intreb un medic?
Of, nu mai tin minte ce am citit, daca imi aduc aminte revin. Sigur mai vroiam sa spun ceva!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
pako spune:
Noi am fost afara 45 de minute...e un friiggg...
Copilu meu e un CHILOTZAR...se duce in dormitor si-mi ia toti chiloti din sertar si-i pune de gat.Asi face poze ca ie asa haioasa cu ei...dar mi rusine....
Marcela, tu i-ai dat si inainte de intamplarea cu dintzisorul fluor?.Ma gandesc ca daca da, e posibil sa fi facut o fluoroza dentara (prea mult fluor).
Felicia si Andreea
roller025 spune:
Seara!
Mey, cumnata s-a speriat olecutza, dar e tare din fire. Si o sa mai vina sa stea cu Vicu... Mi-a spus sosu' ca l-a sunat aseara sa il intrebe cum mai adoarme 'mnealui, ca ea nu reuseste sa-l adoarma... Voia cupilu' la ma'sa, denaturata!
Simona, pupe pe bubitze! (scuze, da' ma cam pufnit rasu'!)
Roxa, sanatate maxima!
Gabitzu, spor la seminar si prezentari!
Marcela, super misto gradinitza, da' nu e cam incomod din Dr. Taberei pana acolo? Pentru mine ar fi un cosmar, maio ales ca ar trebui sa ajung apoi pe Kiseleff...
Io ma pregatesc sa plec la domnul meu. O seara buna tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
vrabiuta spune:
felicia - eu nu i-am dat niciodata fluor si nici acum nu sunt hotarata sa ii dau... l-am cumparat dar inca mai studiez problema. am luat legatura si cu un homeopat sa vad care ar fi recomandarile pentru ajutarea dentitiei definitive care se formeaza acum.
andreea de pupi - felicitari pentru job! o sa vezi ca va fi bine.
foto
vrabiuta spune:
dana - eu si sotul lucram in centru, la 10 min cu masina de gradinita, asa ca pentru noi e chiar bine. mai castigam ceva timp impreuna cu ea (ca tot facem 40 min cel putin pana in dr taberei in trafic).
o seara frumoasa tuturor!
foto
philip spune:
multumesc de incurajari gagici, si eu sper sa fie bine dar mai dureazapana ma acomodez....am vazut poze frumoase cu copii minunati.
frumoasa gradinita, dar 250 euro pe luna e ffffff mult si pt mine. wow, o gramada de bani, de ce nu va apucati de deschis gradinite prin bucuresti? asta da afacere.
va pupam pe toti
philip&andreea
copilasi dragalasi
vrabiuta spune:
andreea - asa m-am gandit si eu: o gramada de bani, gradinita imi fac! pe urma am stat un pic sa socotesc: salariile (au o educatoare la 4 copii, toate vorbesc engleza fluent), consumabile (pampersi, servetele, culori), dotarile (jucarii care se mai strica, mobilier, fiecare copil cu olita, prosopel, periuta), costurile cladirii (chirie, curatenie, curent, apa, caldura), mesele (3 mese pe zi, salarii pentru personalul de la bucatarie). si uite-asa nu imi mai fac gradinita
ia spune repede: ti-ai facut temele pt cursul de fotografie?
foto