Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, si de la noi!!!

De ceva timp si noua ne e gandul activ la gradi....dar de toamna care vine!

Vrabiuta, cum stai cu alaptatul? Noi la fel ca la 6 luni...ceva sfaturi, daca voi ati progresat, plz!!!

....si eu vreau ceva ponturi pt. a excela la foto...asa pt. incepatori

Pupi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Vad ca in afara de Roxa...nimeni nu mi-a mai scris despre copii activi...concluzia mea este ca Duracell al meu ...este unicat..si toti ceilati sint ingerasi...Si eu abia astept sa mergem la sfirsitul lunii la control...Duracell nu vorbeste nici pe limba lui...totul se reduce la ..CA..totul este CA...
Eu am asa de multe pe cap....ca simt ca-mi explodeaza capatina ...au aparut ceva joburi...si vreau sa aplic...dar sint niste aplicatii asa de greoaie

Nicole..vin si-ti dau bataita....la dr cu tine!!!!
Daria ..eu nu am inteles exact care-i starea ta...ce ai? Oricum
Roxi ..vazut iepurele sudez....este frumos si tuns! Sanatate....si ai grija de tine!
Carolina sanatate multa...Cit priveste lipsa mirosului..nu-i o gluma...Poate fi o afectiune temporara datorata virozei....dar poate sa fie si definitiva daca a fost afectat un anumit nerv...Asa ca mai asteapta citeva zile...si fuguta la ORL....
Marcela ..250 euro?? Mult....dar daca merita...ce nu facem noi pentru puiuti!
Simona ..pupici pe bubite...si ma bucur ca "dormiti "
Carmencita.....absenta!
Am vazut si pozele cu Maria....cea cu ochi albastii..o scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lumi, in sfirsit cineva care sta mai aproape de mineee ! Eu stau in Salajan, la statuie, daca stii unde este, oricum, aproape de metrou si chiar ma plimb in parcul Titan, mai ales vara, ca acum este putintel cam departe si nu mai ajungem acolo ! Mi s-a parut mie ca recunosc cadre din fotografiile tale ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutic, am mai scris un mesaj da` ilinca a gasit de cuviinta s-o shunteze pe ma-sa si i-a inchis calculatorul... s-o iau de la capat...
iren, cind am vazut 1980 vroiam sa te-ntreb cum te-ai ratacit pe-aici da` dupa aia mi-a picat fisa gindindu-ma mai bine ca ratacita-s io si inca vreo doo
ema, ma bucur ca esti bine, profita de companie las` ca recuperezi tu, pupici lui ric sa-i dea coltii repejor...
philip, felicitari, ajtept berea..
roxana, sanatate, poate vrei sa-ti spun vreun medicament, ceva de raceala, pupam si suedezu` vazut pozele, se vede treaba ca podiumul celor care vorbesc pasareasca sau japoneza este vinat ... shopping?! hmmmm, adooor!
pupici si mariei, am vazut frumusetea de fata
kro, sanatate
dana, cunoosc, sa nu simt miros de acru ca mi-a iesit pe oki
daria, cum ti-au iesit anal;izele pina la urma? sau poate ai scris mai incolo...
andreeab, ce face bunicul tau? sanatate si lui!
simonaaa, da` curajoasa esti!! io n-as avea curaju` sa fac afirmatii gratuite cum le faci tu! hai, ptiu, ca n-o fi de deoki

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Intru shi io fuga sa va salut
Kim, nu numa tu ai un Duracell, io am o turbo, deocamdata supravietzuiesc
Papa, vazut pozne cu mielu, breee, ce mare s-a facut, shi poznashaaa
Carmenu, da ce tu vrei sa zici ca iejti babaciune?
Mah, care ziceatzi de fata care-a dansat in pipi, Rainu sau Roxu? Cu pipi e bine, da io i-am scos Juliei scutecu-ntr-o seara, shi pina am venit io cu unu nou, ea dansa de mama focului dansu razboinicului in maldaru de kaka, shi am shi moketa...
Mai aveam ceva de zis, sa nu mai shtiu, asha ca va pup shi s-avetzi o seara mijtoaca

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

bey, m-o varzuit copchii astia... cumparati-va prezervative de calitate, duamnelor
papadiq, lasa brei greturile si hai la o birfa... vazut melu`
iren, nuuuu, asta ai inteles tu?!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Stiam eu ca am mai uitat ceva , Olivia, nu esti singura! Stefi nu sta nici macar 5 minute locului, trebuie tot timpul sa mearga, sa aiba ocupatie, iar noi dupa fundul ei Am fost sambata la un targ pentru copii, nu am reusit sa vad mai nimic si era si sotul cu mine! La Mall sau prin vizite la fel, nici macar o prajitura nu ne tihneste!

vrabiuta, pare super gradinita, si mie mi se pare scumpa, dar pe de alta parte ai si tu dreptate, daca vrei sa primesti servicii de calitate trebuie sa platesti. Si am o intrebare pentru tine. Ce fel de pat are Alexandra? Am inteles ca poti dormi cu ea, dar o poti lasa si singura? Nu poate sa cada, nu?

Papadie, ai o floare superba acasa, dulce foc! Sarcina usoara in continuare!

Am pus si eu poze noi, uitati aici: http://community.webshots.com/album/506118568fCybFU

Ma duc la calcat, dar va doresc noapte buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Carmen, pai asha, la repezeala, nici n-am mai avut timp sa merg la inceputul sebektului sa vaz data ta

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa...deci incep sa mai apara niste copii ce functioneaza pe baza de baterii...deci nu-s singura !
Iren..ia de aici
Papa...sarcina fara greturi...ca deja ti-au ajuns! Mielu ...o dulce!
Andreea....Stefi este o frumoasa cu palaria aia rosie!!

Mergi la inceput

olivia, pai daca nu erau diesel copchii, nu semnam io condica crezi?!
am vazut-o si pe stefi, de altfel noi suntem cunostinte vechi ne intilnim peste tot, in mall, la tirg,
iren, uita-te, mi-am adus aminte ca nu i-am dat berea lui vv

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput