Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Carmen, cica de maine se raceste, vine ploaia, lapovita, ninsoarea, frigul.........Brrrrrrrr. Sa mai zic?

Andreea, felicitari si de la mine pentru examenul luat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

m-ati lesinat cu toboganele....un'le puneti frate? ca la noi pas sa mai ai loc....si avem ditai apartamentu!
io calutz no-no....ca avem urs si pe ala il calareste la greu...si cand se enerveaza il altoieste peste bot sau peste fundul ala gras. cred ca ii iau niste jmecherii electronice de cantat si alte alea....ca pianu' inca nu i-l mut acasa sa se desfasoare pe el!
Alice, saru-mana, sunt ok acush.
Lumi, multumim de aprecieri, si Ilinca are niste oki super...de fapt am mai spus!
aci e tare frumos si cald...cica avanpremiera iernii care vine de maine. bleeeacks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Mai apar si eu din cand in cand...aveti o viteza la scris...

Vrabiuta, tu ai ramas "sa stingi lumina"..eu am intarcat-o pe Sofi, acum o luna...
Eu i-am zis cam cu o luna inainte ca e rusine, e fetita mare etc si i-am tot repetat asa zilnic, pana a inteles si n-a mai plans asa tare noaptea dupa tzitzi, doar a scancit putin si apoi s-a culcat la loc...
si sa stii ca uneori ma apuca nostalgia. Uneori o pun la san si o intreb daca mai vrea tzitzi si da din cap ca nu, nu ii mai trebuie. Nu as fi crezut niciodata ca o sa fie asa usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

-aici voiam sa spun ca eu si Cetateanul turmentat aparem asa, din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, ! Cred ca pina la urma si eu am sa dau iama printre jucariile care cinta sau lumineaza, ca mi se par mai atragatoare, chiar ieri discutam cu al meu sot care vroia sa mearga sa cumpere toboganul ! Pina la urma l-am convins sa mai astepte oleaca ... sa mai prospectam piata dupa neste jucarioare mai haioase ! La selgros am gasit una faina, e o casuta cu butoane si daca apesi pe ele, fiecare reda cum face cite un animal ! Andrei a fost foarte incintat, drept pentru care si-a intepenit degetul pe butonul cu ciinele si tot drumul am auzit in masina doar ham-ham-ham !!! Dupa care acasa a dat de podea cu ea si si-a vazut de butoanele de la tveu sau de la pisiu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mada - bine ai revenit! intre timp am aflat ca mai sunt inca vreo 2-3 mamici, asa ca nu poci sa sting lumina inca
roxana - eu l-am pus in sufragerie intr-un colt (ca biblioteca este inca in stadiul de desen in computer si placi de pal la producator). dupa ce facem biblioteca, vreau sa ii pun alexandrei toboganul in camera intr-un mod mai neortodox: o sa ii pun patul mai sus, sub el sertare pentru lucruri, o scarita intr-o parte si in partea cealalta... toboganul. ca sa coboare mai usor din pat dimineata

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by vrabiuta
... O sa ii pun patul mai sus, sub el sertare pentru lucruri, o scarita intr-o parte si in partea cealalta... toboganul. ca sa coboare mai usor din pat dimineata

foto

Hehehe, ce mishtoooo !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Multumim de urari si aprecieri. E adevarat ca a crescut mult. Are 87 cm si aproape 13 kg. Are mama calaret mare mare.
Lumi, eu ii dau lui Matei Zymafluor de la o luna si desi stiam care sunt disputele in jurul fluorului, am doi prieteni buni stomatologi si amandoi m-au sfatuit sa ii dau. Asa ca ii dau si e totul OK.
In ceea ce priveste calul este de la Little Tikes, se gaseste si pe net si se mai gaseste la magazinul de pe Dacia care nu mai stiu cum se cheama. Acolo gasesti o gramada de jucarii sin astea. Eu nu l-am vrut pe cel cu blanita pentru ca mi s-a parut instabil. In schimb asta de la Little Tikes este super bine facut. Matei se da foarte tare pe el si nu a reusit sa cada inca, e usor de urcat pe el si se distreaza foarte tare. Il are de mult si inca nu s-a plictisit de calarit.
A primit si un tobogan la ziua lui dar il are la Breaza in curte desi ma batea gandul sa i-l aduc iarna acasa. Totusi, trebuie sa ii dau dreptate Roxanei, nu stiu unde mai are si ala loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

acu se vede cine sta la casa sau la apartament si care are multe camere... din pacate <aiacaredadingene>, camerele mele de la etaju` unu sunt pline cu haine de firma, pantofiori iar la etaju` doi sunt dormitoarele si nu vreau sa le stric aspectu` <aiacaresidaparupispati>
zau, lumi, si-n ieshi da` frigu`?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

carmen - aha! deci stiam eu, baiet frumos cu avere: casa cu etaj, toale de firma! gata, o mut pe lia la iesi
andreea - vazut una bucata calaret voinic! da' prinde ceva avant cu calutul din ce vaz in poze! si zici ca e stabil? cati bani estem?

foto

Mergi la inceput