Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea felicitari!!! chiar ca e de dat de baut....super!
cine a mai dat examenul???? ca m-a lasat memoria..... Florina? sau Kitty???? (mii de scuze daca incurc borcanele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

simona, pai cum sa nu-ti fim dragi? unde mai gasesti tu fete de gasca, bune si frumoase ca noi?! despre timp liber, nu poci ca sa te incurajez, da` vb roxanei, oricum o sa fie altfel decit daca stai acasa...
vrabiuto, o sa te incerce o mare nostalgie cind o vei intarca, da` na, nici pina o mariti n-o poti alapta...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

andrea, felicitari!! ei, da, asa mai merge!
l-am vazut pe matei, pupici si uitasem
LA MULTI ANI tututor matei-lor pentru ziua de ieri!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

carmen - asa e, eu tot speram sa se intarce singura, dar nu da semne ca ar vrea... si din ce am mai citit, daca o las ca pe ea, pana la 3 ani am toate sansele sa o alaptez in continuare.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Marcela, foarte tentanta oferta. Multumim si am retinut.
Ah, am vrut sa te intreb:eu ii dau Ilincai Fluor-vigantoletten. O fi bine, o fi rau? Asa mi-a spus pediatra. stiu ca este destul de contoversata administrarea de fluor si citindu-va pe voi, m-ati pus pe ganduri...

Alice, pe soarele asta ai ajuns prin parcul Titan? ce mi-ar fi placut si mie sa fiu afara cu Ilinca si cu toti prietenii ei.
Daria, de ce vorbesti asa despre papusa ta mancatoare de sfecla? Auzi, slabanoaga... Ilinca are aproape 11 kg, si 81 cm, deci nu-i mare diferenta. Si eu zic ca este bine. Lasa sa fie sanatoasa, ca acu se poarta silfidele, nu vezi. Sanatate si ai grija de tine.

Andreea, "la multi ani" si sa-ti traiasca calaretul cel viteaz! Si o intrebare, please,: de unde aveti calutul? studiez problema de ceva vreme si oscilez intre cel din Cora, este unul in catalogul Quelle (cu blanita si care necheaza), balansoarele de la Chicco. Se mai gasea ceva si pe Toyszone, dar s-a desfiintat magazinul de pe Mihai Bravu si numai stiu unde sunt.

Roxana, ma inscriu si eu in randul admiratorilor de ochi albastri detinuti de iepurasul tau suedez. Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Acum ne-am intors de afara, e o vremeeee suuuper frumoasa, de zici ca vine primavara ! Lumi, nu am mai ajuns in parc, ca in dimineata asta a trebuit sa ma duc la administratia financiara sa imi recuperez diferenta de impozit anual si am cam intirziat, ca desteptii astia n-or scris si ei unde sa ma prezint si am bintuit de la un sediu la altul, bleah ! Noroc ca am rezolvat destul de repede si m-am intors sa il scot si pe Andrei la soare afara la leagane ...
Andreea, pupici pentru Matei, ce a mai crescut !!!
Si Roxi, ma bucur ca te simti mai bine !
Eu una nu am inteles mare lucru din ce vorbiti voi acolo despre bani si indemnizatii, dar daca e doar vreun proiect, nici nu cred sa il rezolve prea repede, asa ca stau linistita ! Dintr-un anume punct de vedere sint de acord ca e mai bine la job, dar c um la mine nu prea e cale de intors, mai stau acasa ... azi iar era sa am un schimb de vorbe cu maica-mea, ca am lasat-o cu Gizmo cit am fost plecata, ca si tati are de lucru la firma si nu-i acasa ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

lumi - cu placere! eu de mult ma tot gandesc la asta, si anul trecut am avut o tentativa, dar era bebelina prea mica, nu aveam cu cine sa o las si nu am putut sa ma ocup. dar gata, pana aici! stiu ca sunt multe mamici care ar vrea sa le faca puilor poze, dar e complicat de gasit un fotograf care sa aiba rabdare cu copiii, sa faca fotografii bune, sa faca si editare si sa aiba si preturi rezonabile. iar acum de craciun nici nu exista felicitare mai frumoasa decat una cu puiutii nostri scumpi. felicitarile noastre de craciunul trecut au fost "a smashing success"
cu calutul am avut si eu aceeasi dilema - si dupa multe "studii si masuratori" am luat un tobogan

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaa, si io-s cu dilema asta - calutz sau tobogan ! Tocma ce am vazut in cora un tobogam tititel, cam ce as vrea eu pentru Andrei, dar m-am gindit ca o sa se dea de vreo doua-trei ori (cum a facut cu leaganul !) si pe urma il stocam si p'asta in vreun colt care a ramas liber de prin casa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

pai daca le cumpar tobogan fac slalom prin casa nu mai zic saraca vecina care-i terorizata cu inundatiile si duduielile...
la noi ploua, e urit, s-a dus soarele ala frumos de dimineata... ce ziceati de prognoza?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Da, si leaganul Ilincai sta strans dupa usa. Nu o mai tenteaza. Din cand in cand mai da cate o papusa sau catel in el. In schimb daca rateaza vreun leagan sau tobogan in parc, mama,mama ce scandal!
Dar, nu avem incotro. Si noi ne plictisim de multe, nu. Si ca maine vine Mos Nicolae, Mos Craciun si trebuie s afim pregatite, nu?

Mergi la inceput