Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Carmen, da pe www.accuweather.com la World weather/Europe/Romania/Iasi si ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Ptiu, iar am apasat aiurea! Graba care strica treaba!

Deci, Andreea multumim de raspuns! stiu magazinul de pe Dacia, "happy baby", il cheama parca. si au si site pe internet.
Si eu ii voi da in continuare Ilincai fluorvigantolette.

Carmen, esti mortalaaaa!!!

Din pacate, se strica vremea cam in toata tara [bang.
Sorry!

Mergi la inceput

Vrabiuta, gasesti la link-ul de mai jos e un catel, in josul paginii. Vad ca s-au cam scumpit. Calul a fost un milion si un pic.
Ma uit sa vad pe unde il mai gasesc

http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodList.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea, multam fain, ma uit... asta-i pentru profesionisti, ehehe, mai bine ma orientez dupa ciorile de afara ca-s cu sutele

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

L-am gasit pe calut. Este un milion doua sute si il gasiti pe link-ul de mai jos

http://www.clip-trade.ro/store/index.php?action=ViewGroups&grp=101&brid=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sa-mi spui din timp sa-i pregatesc mansarda

quote:
Originally posted by vrabiuta

carmen - aha! deci stiam eu, baiet frumos cu avere: casa cu etaj, toale de firma! gata, o mut pe lia la iesi
andreea - vazut una bucata calaret voinic! da' prinde ceva avant cu calutul din ce vaz in poze! si zici ca e stabil? cati bani estem?

foto

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Greu resusesc sa intru. Acu' pe langa toata treaba am patit si alt pocinog. Aseara cand am aerisit camera, s-a urcat pisica pe pervaz, cum face de obicei, numai ca de data asta a cazut de pe geam. Stam la etajul 5..asa ca a cazut vreo 15 metri sau mai bine. Nu credeam ca o mai gasim vie, cand ne-am dus dupa ea. Asa ca azi a trebuit sa gasit veterinar prin Sibiu care face radiografii...Saraca s-a ales cu 2 vertebre deplasate si o paralizie de la mijloc in jos, despre care doctorul zice ca e reversibila. Mi-e o mila de ea de-mi vine sa plang. Nu mananca, nu bea apa, sta si boleste si n-avem cum sa o ajutam.

Am ramas datoare Oliviei sa-i spun cat a costat costumelul lui Tudor. Scuze...n-am apucat sa mai intru...a fost vreo 100 000 camasa si vreo 700 000 vesta cu pantaloni, deci aprox 800000 in total.
Hai ca poate mai intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Deja se cumpara cadourile pentru Craciun?
Oups, eu inca ma gandesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Mai, va citesc si rad de se uita colegul foarte ciudat la mine!!!!!! Carmen, de unde le mai scoti????
Andreea, super site-ul, numai ca deocamdata nu au calutii. Multumiri.

Vai, uite si o intamplare nefericita cu pisica Mitzurei. Sa se faca bine cat mai repede! Si eu am avut un motan birmanez dupa care am plans si suferit multa vreme cand s-a pierdut. Sorry!

Mergi la inceput

Fetele, spor la shopping de jucarii.
Va las ca mai am un meeting scurt ca sa nu inchei ziua chiar linistita si apoi plec la piticescu.

Mergi la inceput