Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (132)
Raspunsuri - Pagina 13
roller025 spune:
Mey, m-ati terminat! Lipseste omu' o ora - doo si voooii...
Marcela, ca sa-ti faci mana te invit la vecini, in Drum de Tabara. la cupilu fara stare, zis Vicu. Zi-mi cand vrei, sa trag si eu un aspirator, macar, prin casa...
Lumi, legea de care vorbesti s-a publicat deja in monitorul oficial din 14 noiembrie si zice asa: de la 1.1.2006 indemnizatia lunara pentru concediul de crestere al copilului este de 800 RON (de la 1.1.2007 se reduce la 600 ron). In cazul in care parintele se intoarce la servici se acorda un stimulent de 300 ROn si inceteaza plata indemnizatiei. Alocatia de stat pt copii pana in 2 ani se va modifica de la 1.1.2006 la 200 RON pe luna (de la 1.1.2007 la 100 ron). Dupa 2 ani se revine la suna prevazuta de lege (probabil la cei 23 ron actuali). Mai trebuie sa apara norme de aplicare a acestei legi in 60 de zile, adica prin ianuarie.
Andreea, felicitari pentru examen, am luat si io o bere...
O zi buna!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Mimilinca spune:
Dana, multumesc. Da, nu stiam ca s-a publicat. Mai, da ce iuti au fost. Oricum, din ce am inteles, noi, cele intoarse deja la servici nu primim acea indemnizatie de 3 milioane. Dar alocatia marita pentru copii?
roller025 spune:
Alocatia se schimba la toti copii care nu au implimit 2 ani, din ce inteleg eu din lege. Aia cu 300 ron mi-e neclara si astept normele de aplicare a legii. Erau fro' 2 fete pe forum care lucrau in hr (alunelsialbinuta si alicegh) dar ele nu prea mai intra.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
Dorsilia spune:
buna de la muciosi!
plictisiti si fara pofta de mancare, neplimbati...la noi evant si frig
Cate zile tin mucii astia?
sanatate tuturor
alice2004 spune:
Si eu am citit pina acum pe forum chestia aia cu indemnizatia, dar nici mie nu mi-este clara povestea cu cei 300 RON ! Ca daca-i pe asa, ma intorc si eu la sirviciu mai repede decit planuisem !
Lia, tocma ma intrebam ce mai faci ... ai rabdare cu mucii, cam o saptamina, zic eu ! Daca nu, vreo zece zile in cel mai rau caz ! Sanatate muuuulta !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
iren spune:
Ziua buna, fete
Dau raportu fuga, ca nu ma lasa maimutza sa scriu linishtita ![]()
Julia mea face fitze la lapte, de-abia am pacalit-o cu canutza shi paharu cu pai, nush ce are...face crize de nervi, tzipa, se da cu kuru de pamint la propriu, se arunca pe burta shi da din picioare, ma uit shi io la ea la ce-o duce mintea sa faca
...dimineatza tzipa la mine papaaamm!! shi cin a vazut ca nu vreau sa ma scol a-nceput sa traga urlind patura de pe mine ![]()
Revin mai pe seara, pina una alta am pus citeva pozulici, n-au ieshit prea grozav, da asta e, le gasitzi la semnatura.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
noiembrie
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
alice2004 spune:
Hehehe, la mine Andrei cind ma vede cu cana fuge mincind pamintul ! Nu reusesc si pace buna sa il fac sa bea din canita aia cu cioc ! Ca tare as vrea sa il dezvat de biberoooon !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
cristalina spune:
Tontoroiu in pipi si caca...hehehe,..bun asa!
Mariuca mea ieri dupa ce a mancat iaurtul a inceput sa strige "caca!caca!"...M-am executat si am adus olita, pana aici toate bune! Asez frumos cupilu' pe olita, ea incepe sa-si faca treaba fericita, eu ma apuc sa-mi fac niste rezervari pentru o conferinta, toata lumea e multumita...
Din cand in cand mai trageam cu okiul la copil sa vad ce face...ea isi vedea de treaba...
Pana cand a terminat, si ma intorc si o vad stand pe vine cu amandoua mainile in olita, luase "problema" in mana si o "aranja" ca pe mici!
Pacat ca nu am fotografiat-o cum incerca ea consistenta tare mirata...m-am repezit la ea sa nu bage in gura...:)
Nicole, nu incercam pentru bb2 ca e domnu' tata angoasat....:)...Mai la primavara a zis ca sa-mpiedica...hehehe
Deocamdata numa' cu zugravii....hihihi
Ma duc sa mai citesc din urma, daca apuc..:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
vrabiuta spune:
buna seara
cristalule - botosica e in top!!!
copii care topaie prin caca si pipi deja sunt "mici copii" (si-a mea m-a anuntat cu mare voiosie: apa, apa cand mi-a facut pipi pe gresie, iar eu spalam vasele si ziceam: da mami, curge apa, mami spala vasele
)
dana - prima pe lista!
da-mi pm cu ziua si ora la care sunteti liberi.
foto