Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bugnar spune:

Salut, gascutza! N-am mai scris ca mi s-au intimplat lucruri (bune) da' v-am tot citit si tin destui pumni pt. citeva dintre voi...

SIMONETTULE! Fa ceva sa te lamuresti, n-o mai lungi, ca te menajezi doar aparent...Si, in caz ca e bebe, ai de facut niste chestii in prima luna, nu? Asa ca actioneaza si tu intr-un fel... Sau poate e mai bine cum faci tu... M-am gasit eu sa dau sfaturi care ma grabesc cu teste aiurea-n tramvai, la 7 zile dupa inseminare.Oricum, iti doresc tot norocelul de pe glob.

M.ONUTZULE! Zi, mincati-as valorile tale cum suna ele ca am ratat exact ultimele pagini din capitolul trecut si nu le-am vazut. Si am o mare dezorientare turistica pe forumul asta. In schimb, iaca ti le zic si eu tie, cu precizarea ca doctorul nu e multumit de endometru, cica e nesistematizat (sau cam asa). In ziua a 11-a endometrul 11,9 si foliculul (singurul) 13 iar azi, ziua a 13-a, endometrul 10,5 (a scazut! Ai mai pomenit!?) si foliculul 19. Da si mie cu parerea, pliiiiiiiiiiiiiiz! Miine fac pregnyl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Intrebare de 10 puncte: care sunt sansele la o IA cu gigei de la congelator? Dar din biopsie testiculara? Acu sa va vad, dragele mele... Ca eu n-am mai auzit de asa ceva, dar ma intereseaza tare. Poate stiti voi ceva in domeniul asta, ca de nu, pic examenul si repet anul.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Tabitha eu nu stiu ce sa-ti raspund, dar intuitia imi spune ca trebuie sa fie proaspeti si trezi. Dar posibil sa ma insel. Oricum m-ai facut si pe mine curioasa.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
Am uitat sa va spun. Azi am baut dupa o graviduta. O cunostinta de a mea care lucreaza la o banca este graviduta si azi m-am dus la ea cu un pahar cu apa si i-am spus “bea te rog”. Se uita la mine si imi spune ca nu ii este sete dar ca imi multumeste pt intentie. I-am replicat ca nu ma misc de langa ea pana nu bea din pahar, si cand i-am explicat de ce ii cer asta a baut si apoi mi-a urat sa fie de bine si m-a lasat sa o si ating pe burtica.
ALEXIA sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori. Este chiar dragut sotul tau.
TABITHA nu stiu ce sa iti raspund, dar poate ca profesoara M OANA sau alte profesoare de alte noastre or sa stie sa te luminexe.
PICAFLOR, imi pare rau de cucuiul pe care l-ai capatat dimineata. Incearca sa fi si tu mai atenta. Hai sa iti spun una tare: aveam vreo 4 luni si am trezit-o pe mama din somn intr-o noapte pt ca urlam f tare. Biata de ea s-a ridicat sa vina la mine si a intrat cu ochiul in usa de la dulap pe care tata o uitase deschisa. 2 saptamani nu a iesit din casa pt ca ii era ca nimeni nu o sa o creada ca s-a lovit noaptea si ar fi spus ca a lovit-o tata. Si acum mai are cicatricea deasupra ochilui, si cand se supara pe mine imi aduce aminte ca era sa orbeasca din cauza mea.
M OANA valori de valori ai luna asta.
BUGNAR te inteleg ca esti emotionata si vrei sa sti cum sta treaba, dar la 7 zile de la inseminare? mai asteapta si tu vreo 7 zi atunci sa ne aduci vestea cea buna.
INGERAS26A du-te mama la doctor sa vezi exact ce este. Macar sa stii ca sa poti face tratamentul necesar, nu?
Haideti sa va spun ce frumos se poarta sotul meu de cand cu morala de dimineata. Azi a luat o parte din salariu si m-a sunat sa imi spuna ca merge sa imi ia reteta, si ca nu isi mai ia cizme ca nu are nevoie. Dar am vorbit iarasi cu medicul si mi-a spus sa fac tratamentul de cand imi vine ciclul, asa ca astept pana la inceputul lunii viitoare.
Fetelor, eu ma retrag, nu plec de la servici dar mai am treaba. Sa aveti o seara buna.
pe toate

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tabi, pp ca sansele sunt aceleasi ca la FIV, deci...ca si cand ai folosi spermatozoizi "naturali"...
Amely, subscriu si eu pt intalnire...
Alexia, ce frumos ar fi!
Madana, Piccaflor, Amely, multumesc mult pt raspuns, asa o sa fac, dar ma duc sapt viitoare, pt ca nu vreau (eventual) antibiotice inainte de a stii daca este bb sau nu (era sa scriu "ce face bb")...nu-i asa ca am fost haioasa?

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Tabitha sansele sunt la fel ca si cu "material" proaspat. Crede-ma ca daca se face FIV cu sperma congelata si chiar FIV+ICSI se poate face la fel de bine si IUI . Bafta! Insa nu stiu cum e cu punctia testiculara. Din cate cunosc eu cred ca doar ICSI, pentru ca atunci cand e nevoie de punctie testiculara e vorba cam despre azoospermie, situatie in care nu-ti face nimeni inseminare artificiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Tabitha, la IA cu congelati depinde foarte mult de numarul si calitatea lor dupa dezghetare. Altfel, nu cred sa fie vreo diferenta. In cazul biopsiei (sau punctiei?) testiculare, doar FIV cu sau fara ICSI, in functie de cati rezulta si cat de buni sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

uff...io nu pot scrie de la servici decat cand ajung si cand plec...
fetelor...sunteti haioase cu sotiorii vostrii...din cate vad toti se comporta cam la fel la boala...care nu...e exceptia ce confirma regula...
Lachione...ciudat...al meu "zbarnaie" tocmai cu burta plina...
Ingeras26...cu lantera ai cautat a doua liniutza?.....zgreseala..io am cautat-o odata la lumina soarelui si lucsi gramada...si am vazut-o....dar la ce bun daca era fals pusa acolo...
Liana30....ce-ti urez eu?...ca banuielile tale sa nu se adevereasca...
Madana..pupici dulci tristete mica ...las ca trece....si da..ai dreptate...barbatzeii mai trebuie si ei sa vada "diplomat" efortul pe care-l depune o femeie sa scoata un bebic...pentru ca unii chiar nu realizeaza!
Andicu...pupici...te anunt ca de ieri am inceput sa iau Matodynon...
Simonette...test de sange iubita!
Amely...Piccaflor...multi pupici simai dulci..

fetelor...am vorbit cu Danutza...si-a facut azi echografie transvaginala si se pare ca va lua totusi ceva ca sa-i vina rushii odata!...ca sa poata incepe iar stimularea pentru un nou FIV...sa-i tinem pumnii!!

pupici dulci tuturor

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

lachione: tind sa cred ca sansele sunt mai mici cu material inghetat pt. ca: asta vara am facut ICSi. Sotul meu - azoospermie. Prima oara i-au facut lui biopsie testiculara, au gasit material care au zis ei ca e OK, l-au congelat si eu am inceput tratam de stimulare. LA decongelare prima eprubeta - naspa. A fost nevoie sa o desfaca si pe a doua. Din cei 5 foliculi recoltati de la mine, doar un embrion mi-a fost implantat. Unul nu a fecundat, doi nu au inceput divizarea, altul nu s-a divizat corect. Iat cand am intrebat de ce , mi s-a spus ca se pare ca materialul la decongelare nu mai era asa de bun. De aia cred ca e mai bine proaspat decat congelat. Eu as face asa: ma pregatesc de IA, sotul face biopsie, o parte din ei ii folosesc la prima IA, ceilalti ii pastrez just in case. De asta am pus intrebarea aia un pic ciudata.

Oricum, lachione, ingeras, catty, madana, multumesc de opinii. . Sunteti toate niste dragute.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,am trecut pe aici sa va salut,sa va spun ca nu m-am innecat de tot in butoi si ca va tin pumnii strans la toate ,sa va iasa ce aveti de facut ....
Cate un pupic pentru fiecare si in special pentru:Iepurila,Andicutz ,Amely,Liliana ca nu m-ati uitat si multumesc pentru o vorba buna spusa la momentul potrivit...

P.S. Iepu ,nu-i nevoie de deplasare ,are si pe aici cine sa-mi dea bataita....,te tin la curent cu "rezultatul"

Ina

Mergi la inceput