Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Off, ce-am mai ras scumpelor! Zau ca meritati cate un ca tare sunteti simpatice!

Piccaflor, sa stii ca nu esti singura (ca incepeam deja sa-mi fac griji) si eu sunt rea de boalaaa...si-mi place sa aiba grija de mine (ceea ce si face). Cand e bolnav, al meu sot se retrage in coltul lui si nu suporta nici sa-l ating...Iar eu ador sa am grija de el, ca urasc sa vad oameni suferinzi in jur, cred ca il mostenesc pe tata, iar el bineinteles, nu ma lasa, se da mare ca e bine, cand eu il vad ca arde.... Noroc ca nu prea ma sinchisesc, ma duc peste el cu ceaiuri, vitamine, frectii si alte chestii care il fac sa se "zbarleasca" precum aricii!

Iepu mic, esti o dulcica, sa stii ca m-am gandit si eu ca anul asta e singurul cadou pe care mi l-as dori cu adevarat de ziua mea, si anume...bb. Dar nu imi fac prea mari iluzii, ca sa n-am de unde cadea, vorba Oanei!

Diciulica, dulce si pe tine si te astept cu vesti bune!

Ingeras, presimt eu ca tu vei largi lista luna asta! Cand te-ai hotarat sa tragi lozul cel mare, ca noi facem galerieeeee!

Simonette, e valabil si pentru tine!

Madanutza, imi place mult motto-ul tau...atat de adevarat!imi pare rau pentru testul esuat, dar am sperante ca ne dai vesti super luna viitoare!

Alexia, multa bafta sa se lase cu ochisori luna asta!

Andicutz, Mishulici voi ce vesti aveti?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asi, ce sunt! Io ma gandeam ca e vb. de alta subst. Pai cum adica, la 8 sapt. Bhcg sa nu fie in cantitate suficienta? Poate stii tu mai multe! Am vazut la aspirante, ca ai dureri ca la ovulatie! Ma bucur pt. tine...sa fie cu ochisori luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely fata dulce ca tare mi-esti draga. Nu-ti fa probleme, gasesc eu ghiocelul, chiar daca iau toti maracinii la rand. Si cand l-oi gasi va spun si voua cum sa ajungeti la el.

Picaflor faza cu tocul usii imi aduce aminte de mine. O sa radeti daca va povestesc ca atunci cand nu eram casatorita cu berbantul meu, dupa ce veneam din oras ne opream in scara blocului si mai ... "vorbeam". Si asa ma "emotionam" ca de vreo doua ori am cazut pe scari. Al meu avea deja maare grija de mine sa nu ma mai lase singura sa urc scarile. Si acum se mai amuza pe tema asta.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simonette o fi fost "ecranat "de alta substanta si apoi testele nu sunt sigure 100% mai dau si ele rateuri.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, toate bubele rele in ..... babii mele!

Am o alta pb acum: prin pipaire (stati asa, nu va pripiti!) mi-am descoperit o umflatura pe gat...si este maricica, cam cat unghia de la degetul mare, nu ma doare, dar ma streseaza, ca pana acu'nu am simtit-o! Aveti idee cum se trateaza? Nu plec de la ideea ca este grav si nici nu ma duc la un chirurg, ca baga cutitul in mine: am mai avut o chestiuta inghinal si cum m-a vazut, m-a taiat...stiti vreo crema, ceva?

Pipicioi, ca-mi sunteti tare dragi :)) Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ingerash si eu am o mica umflatura pe git,de vreo 2 ani...nu e mare,cit un bob de mazare,se simte doar la pipait...eu am fost la medic si mi-a zis ca daca nu ma deranjeaza in nici-un fel si daca nu se mareste,nu e nici-un motiv de ingrijorare...poate ar fi mai bine sa mergi totusi la dr ca sa vezi ce-ti spune...creme nu stiu daca exista,eu am lasat-o in plata Domnului si din fericire nu s-a marit...ba chiar uitasem,mi-ai amintit tu acum...pup fata
Amely...dau o ...asa pt ca-mi semeni
Simonette ia si tu ...tre' sa sarbatorim clarificarea "neintelegerilor",nu?
Madana..

Mergi la inceput

Ingeras dragalas eu tot te-as sfatui sa te duci la dr. Sora mea a avut in primavara ceva asemanator, o umflatura la gat, nu o deranja, nu o durea. S-a dus la dr. si i-a dat un antibiotic. I s-a retras in cateva zile.

Oricum povestea e frumoasa. Sora mea s-a dus la dr. de familie care i-a dat un diagnostic, dupa capsorul sau propriu, si a trimis-o la stomatolog (caci parerea dr. era ca vine de la o masea de minte, sau ceva de genul). Dr. stomatolog a fost amuzat de diagnosticul scris pe trimitere si a scris o alta trimitere la dr. chirurg. Dr.-ul chirurg a gasit si el destul de comic diagnosticul pus de stomatolog si a pus dansul un altul total diferit si a prescris reteta. Noroc ca a avut dreptate ca sora-mea era destul de nedumerita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, va multumesc la absolut toate pentru galeria facuta si pumnii tinuti stransi pentru mine. Va dati seama ca daca e asa cum vrem noi, acum sunt in 16 ore? Adica am si eu doua celule undeva pe una din trompe....
Hai, inapoi la realitate: Simo, fa mama un test de sange sa stii, ori e alba ori e neagra!
Apropo de soti, stiti ce mi-a zis al meu aseara? Imi spune "tu stii ca dupa ce am recoltat i-am sarutat inainte sa ti-i dau? Si ieri la spital la fel am facut" Cateodata e asa de dulce ca l-as manca! si cand il vezi nu zici ca e in stare de asa ceva, Carmen.cita poate sa confirme, ca ea l-a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingeras, pentru linistea ta e mai bine sa te vada nenea , chiar daca nu-i nimic grav, nu strica!

Mai fetelor, eu zic ca ar trebui sa iesim pana la urma la o bere toate (ma rog, la un suc, ca poate sunt si gravidute printre noi). Pe Picca o inteleg, ca e mai departe...dar noi, astea de pe plaiurile mioritice, ce cusur avem?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely atata timp cat e in timpul saptamanii (dar nu saptamana viitoare ca iar plec in delegatie) si eu subscriu pentru o intalnire .

Alexia sa-ti traiasca sotiorul ca e un scump.

Mergi la inceput