Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaa28 spune:

FETELOR eu sunt noua pe acest forum. Noua la scris ,ca de citit o fac de vreo jumatate de an.Am o rugaminte , am postat-o si la "Laparoscopie" dar se pare ca nu vrea nimeni sa-mi raspunda.Saptamana viitore o sa fac op. laparosc. si nu stiu ce tarife se practica. Spuneti-mi si mie doar tarifele la doctor si anestezist(fara sa dam nume, parca nu avem voie,nu?)

papapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mai fetelor, voi sigur nu-l cunoasteti pe barbatul-meu? Ca parca de el ati vorbi in descrierile voastre.De ce oare ei sunt atat de kk_ciosi cand sunt bolnavi de o simpla raceala si noi prin cate trecem vai de capul nostru si tot ei se plang , saracii.Sa nu-ti vina sa-i .
Pe mine aseara m-au apucat niste nervi tot din cauza asta( pe langa alte subiecte care mai m-au enervat) ca ii tot reprosam ca "uite prin cate am trecut sa am un copil si tot nu-l am iar tie daca ar fi sa-ti faci o injectie ai fugii mancand pamantul, ca pe tine nu te doare nimic , ca esti bine mersi si eu sunt aia chinuita si vai si amar de mine".Imi plangeam de mila.

Va pupacesc

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

da simo clocesc,,cu toate ca am niste banuieli ca nu o sa fie nici de data asta...da lasa ca nu le spun acum.....la final...

Madanda imi pare rau,,,

va pup pe toate

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Dana.p uite o floricica de la mine sa-ti treaca supararea.

Fetelor sincer daca nu va gaseam pe voi si acum eram o ignoranta, si-mi plangeam singura de mila. Va iubiesc pe toate, ca muuulta lumina ati adus in sufletul si in capsorul meu.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare fete frumoase!

Simonette aici sint iubita...da,am citit mesajul postat special pt mine...si zau asa,mi s-a luat o piatra de pe inima... uite ce tzopai acum...iti intorc pupicii ...ne mai tii mult pe jar?...m-ati facut sa rid cu lacrimi tu si Lachione cu barbateii vostri...la noi in familie e invers,el saracutul nu zice nici pis cind e racit...in schimb cind nu ma simt eu bine(ft des de altfel)e jale...
M Oana pai cu valorile astea de toata frumusetea ,sa te prind eu ca nu ne dai in curind vesti cu bebei la purtator,ca sa vezi bataita ce iei...
Madana imi pare rau scumpa...o sa fie luna viitoare
Catty ma bucur sa te vad mai linistita si cu vesti bune
Liana astept cu nerabdare vestea sosirii unui oltenas sau oltencuta,ce vrei tu...
Ingerash,Alexia,Mirela bafta la rezultate pozitive..
Bubulina,Amely,Diciu,Andicu,Dana,Ioana,Iube,Ionica,Iepurila si toate celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

picaflor
danap sa treaca supararea

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Am uitat sa va spun ca mi-s cam ametita...azi dimineata,adormita fiind,am dat cu capul in tocul usii si acum am o mindrete de cucui ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Picaflor,hai ca am respirat si io usurata! De-acu incolo, o sa fiu mai atenta!

Olteancoo,mie sa nu-mi vii cu banuielile tale de pe-acum, ca fac cu tine! Vezi-ti de clocit si nu ami cobi tu, tot aberand acolo!

Tocmai am aflat de la o fata de pe forum, care acum are un bb, o minunatie, cum ca prin saptamana 8 de sarcina, testul nu i se pozitiva! Ca ii lipsea subst.din urina care inrosea a doua liniuta la test!
Intrebare: Aceasta substanta, o putea lipsi numai la unele sarcini? Sau lipseste din urina, mereu, punct? Nu de alta, da' io am avut 4 teste pozitive la sarcina pierduta in mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Simonette testul de sarcina il pozitiveza un hormon(beta-HCG) secretat de orice sarcina.Sunt cazuri in care concentratia hormonului in urina sa fie mai mica decat cea pe care o sesizeaza acel test.
Pentru tine in mod special -sfatul meu e sa faci un test de sange si sa lai cele de urina deoparte.
Succes si curaj!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput