Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai cand e nevoie de punctie/biopsie testiculara pentru a procrea nu se mai pune problema de numarul sau calitatea spermatozoizilor,pentru ca acestia sunt inexistenti sau morti toti. Adica nu se gaseste nici un spermatozoid in viata nici in sperma nici in urina si atunci se recurge la punctia testiculara pentru extragerea unei "celule spermatice" cu care sa se fertilizeze ovocitul prin ICSI. Nu se face fiv simplu cu punctie testiculara ci doar ICSI.

Iar la inseminare artificiala, din start consider ca spermograma trebuie sa fie bunicica spre foarte buna, de aceea am spus ca sansele sunt egale ca la o inseminare cu material proaspat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

OLa!
OFF off mai mai..........ca unde nu-i cap... dupa ce m-am scremut sa scriu un msg luuuuuuuuuung cand sa-l trimit iaca pozna ca-mi dadu Opera o eroaresi mi s-a sters si nu l-am putut salva
M Oana felicitari!
Madana tinem pumnii data viitoare.......
Simonette pe nenea doctoru l-ai vizitat asa ca sa-ti faca un echo....poate vede un sac...ce zici?Apropos..........eu azi trebuia sa-mi fac dozarea lunara la B-hcg pt problemutza mea si nu m-am dus ...am zis ca poate peste doua saptamani....poate am ce numara atunci
Ingerash dragalas.......ce-mi place numele taucand ne dai vestea?
DAna P ai dreptate cu barbatzoii...... tare fricosi mai sunt...luni am stat o ora pana ce i-am dat o anestezie unui adolescent

VA pup pe toate!fra deosebire!!!!

diana

Mergi la inceput

Tabitha! nu-mi vine sa cred ce citesc!!! Cine-i nebunul/nebuna care iti face tie inseminare cu azoospermie????? Pai nu ai nici o sansa! TREBUIE SA FACI ICSI! Si cine a facut puncti/biopsie testiculara ca apoi sa congeleze "proba" si sa o decongeleze ca sa o foloseasca??? La azoospermie se face punctia se scoate materialul si se trece direct la treaba! Unde ai facut tu fiv+icsi in conditiile aste???
Poti sa nu-mi raspunzi daca nu vrei si poti sa ma si injuri ca ti-am spus toate astea, dar crede-ma ca stiu ce vorbesc! Mai intreaba si alti medici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Iube , sar'na.

Mishu, hai afara, te rugam!!!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

1. Fetelooor, m-am prins ce-i cu chestia aia umflata de pe gatul meu (sa nu va imaginati ca sunt un monstruletz, ca nu sunt, da'mie mi se pare ca se vede...): cum sunt capricoarna si stau si imi pun intrebari pana lamuresc toate problemele, am procedat ca atare si am descoperit: gandesc prea mult! de acum incolo o sa incerc sa fiu mai superficiala! glumesc si eu, fac haz de necaz, ca-i mai bine asa, nu?
2. mai au putin si-mi termina statuia din fata cladirii de la serviciu...sa vedeti ce frumos iese :))) glumesc si cu asta!

Am fost la o tigara si m-am gandit (a cata oara??) ca daca nu e bb luna asta, o sa fie...curand, ca doar n-au intrat zilele in sac? Am 26 ani, in ian fac 27, la anu'o sa fie bb sigur...prin orice mijloace (ca doar scopul le scuza, nu?). Promit sa nu cad in butoi vineri.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Tabitha , nu-mi revin din shoc! Am vazut ca mergi la Laura Dracea si m-am linistit pentru ca ea nu-i nebuna sa-ti faca IA cu azoospermie! sau cel putin nu era, cand am cunoscut-o eu!

Fetelor care ati facut IA lamuriti-o voi va rog pe fata asta cum trebuie sa fie spermograma la inseminare artificiala! Nu de alta dar nu mai vreau sa aud de un caz similar cu cel al Murei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Lachione, multumesc mult pt raspuns, e bine de stiut unde se pot obtine rezultate rapid... Cat despre cazul Thabitei, mi se pare si mie foarte ciudat sa se faca inseminare artificiala cu rezultati din punctie testiculara... sincer, eu am vazut postarile tale de mai mult timp, Thabita, dar am crezut ca tu prin IA vrei sa spui de fapt FIV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Fetele, trec si eu pe aici sa va urez o seara buna, (am stat toata ziua la topicul IVF)

Tabitha,subscriu si eu la ceea ce spune Lachi( chiar daca eu nu sunt profesoara ca ea). Cind am facut IUI-ul, medicul nu ne-a explicat el exact cum e cu spermograma, dar a zis clar ca sperma e potrivita pt. IUI. Am citit si in carti ca in caz de azoospermie se face numai ICSI, exact asa cum a explicat mai sus Lachi. Stie ea ce spune!

Pentru toate fetele

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ma doare capul...
am vrut sa stiti...pot sa iau ceva??????
ca imi vine sa ma dau cu el de pereti

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Vezi, daca statushi prea mult cu ochii pe forum?

Ori sunt efectele secundare de la hormoni?

Ia un antinevralgic si-o sa-ti treaca. Si o floricica...

Carmen

Mergi la inceput