Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Amely scumpa,in Ianuarie voi fi si eu pe plaiurile mioritice...asa ca poate voi avea ocazia sa beau o cafea cu voi...Simonette o sa fie gata restaurantul-pizzeria ta in Ian?...ca vin sa testez pizza...ba,poate-ti fac si-o demonstratie "pizza cu forma aerodinamica si arsa pe-o parte",specialitatea mea...sotul meu,in timpul facultatii a lucrat ca pizzaiolo,ashe ca iou fiind nevasta de expert in acest domeniu,iti dai seama ca ma pricep...Doamne,ca modesta mai sint...
Catty la mine cucuiele sint la ordinea zilei...dau cu capul in tot ce pot...mi s-o trage de la faptul ca-s berbeaca?...
Onutza ce-i cu tacerea asta?...mai fa si tu o pauza ca vorba aia,mai presteaza omu' da' se mai si odihneste din cind in cind...
Va pupic ca trebuie sa merg sa-mi fac terapia pt hernia mea de disc,draga de ea...ca am si d-asta de-o vreme incoace...as sint eu,nu ratez nimic...Diciule contra ataca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Liana...pup fata sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

picaflor de la berbec mama ti se trage..
carma nu stiu ce dracu's da nu ma poci de durere

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

asa...asa..berbeacoooo..mai pupa...da..da..ca.parca mai trecu

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely in ceea ce priveste intalnirea trebuie doar sa fixam o zi si o ora.......
Alexia prin centrifugare arata mult mai bine decat inainte, sub toate aspectele si n-are nici un motiv sa fie mai lent dupa. Doar de aceea se introduce in centrifuga, sa se amelioreze situatia naturala. Eu chiar sunt incantata ca-mi centrifughez astenicii, ca asa prind si ei pofta de viata.
Tabi sunt convinsa ca stii exact ce inseamna ISA si care sunt sansesele. Daca in urma punctiei testiculare se aduna mai mult de 5.000.000 spermatozoizi, atunci se poate vorbi de ISA, altfel nu-s ce sa zic..... Am auzit si de reusite cu 1,5 milioane, dar in acest caz, mai recomandat ar fi totusi ICSI-ul..........
Prin congelare nu mai sunt toti activi, iar cei de calitate A si B pot fi mai putini decat in ziua recoltarii lor. La FIV-ul pe care l-ai facut, cati spermatozoizi au fost???
Bugnar in ziua 8 am avut endometru de 6,7 trilaminar si folicul de 13.
In ziua 11 aveai endometru de 11,9 si folicul de 13 si
in ziua 13 endometru de 10,5 si folicul de 19.
Foliculul a crescut la fix cu 3mm/zi, dar in ceea ce priveste endometrul sa nu fie vorba iar de endometru liniar..... Eu l-as intreba pe doctor daca e cazul, pe viitor, sa ajuti endometrul cu niste estrogeni.... Vezi ca la capitolul trecut, la finalul lui, am vorbit pe 2 pagini de acesti estrogeni.......
Cum stai cu estradiolul in ziua 3??? Dar stiu ca tu nu ai facut analize hormonale....... deci.....
Daca faci maine (ziua 14, nu?) pregnylul, inseamna ca ovulatia e preconizata pentru ziua 15, desi la ce folicul ai si la cat de mult a crescut (el creste asa mult inainte de ovulatie) ziua 14 are sanse mari sa fie ziua cu ovulatia.
Liana de ce crezi ca nu e bine???? Spune-mi pe PM, daca nu vrei sa spui in direct , dar nu ma tine in suspans.... Ce nu e in regula????
Piccaflor am abandonat orice munca, numa' ca sa ma prezint la datoria forumistica!
Carma bun venit.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Picaflor,sa treaca[,] cucuiul! Tare buna berica de la tine, chiar simteam nevoia, ca am mancat niste seminte!Io sunt aproape sigura ca in ian. este gata pizzeria, asa ca esti pe lista invitatelor!
Bugnar,faci pregnylul? Yupiii!!! Sa ai mare grija de tine si multa bafta la IAS! De endometrul tau, chiar nu stiu ce sa zic...decat ca oricum e f. bun! Io pe maine-poimaine, merg sa ma vada Cezara, deci vei afla stirile curand!
Tabitha,de congelati, stiu ca sunt sanse, dar cu biopsia...acu' vezi si tu ce ti-au zis fetele, ca ele stiu! Pe mine una m-ai lasat tablou!
Catty,sa ma vezi pe mine, de cate ori vad o burticoasa, ma iau repede dupa ea, sa-i calc pe urme! Nebuna de-a binelea!!! De baut si alea, alea...le-am facut pe toate, doar, doar s-o lua!
Mishulina,Bravo tie ca nu te-ai lasat prada de tot gandurilor negre! Pupici si speram la mai bine!
Iube,la 'tanti' dr. merg maine-poimane! Spor la numarat peste doua sapt.
Ingeras,nu mama, n-ai voie in butoi! Stii bine ca n-ai s-ajungi acolo! Pai unde crezi ca suntem?
Liana! sa treaca, capsorul ala de olteanca! Poti lua "migrena stop" de la plafar!Acu s-a gasit si durerea de cap sa vina...mama ei!
Carma,eu nu cred ca ti-am urat bun venit si ma grabesc s-o fac pana nu pleci la gravidutze! Gata! Acuma poti sa pleci la burtici, repede!
Avalon!Ce mai faci tu scumpa? Cam rarut in ultimul timp!
Lachione, Alexia,Diciu si toate celelalte...am ramas fara culori, asa ca va pup cu foc!

Mergi la inceput

oana

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

simo
si luna trecuta am patit la fel...si nu stiu de ce??????????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MOana, pe-aici imi esti? Si io care nu te-am strigat de frica sa nu te intrerup din

Mergi la inceput

cummmmm????? n-ai strigat?????pai parca am vazut eu pe undeva

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput