Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77
Raspunsuri - Pagina 4
simonette spune:
Ingerasule,, am doua teste negative la activ, in ziua 35, si in ziua 37! Daca ai avut ovulatie in ziua 21 incolo, este devreme!Bafta!
Mai fetelor, io cand lucram la sofitel, aveam o colega gravida in 7 luni, care mi-a zis ca testul ei s-a pozitivat la 21 de zile intarziere! Bineinteles, ca isi mai facuse pana atunci, dar nu mai tzin minte la cate zile! Va dati seama ca asta se intampla rar!
Pe dr. ce s-o mai intreb, ca mai vb. cu ea, cand m-oi duce la giulesti!
Da, mai Oana, vorbesc de test, ca poate nu la toate
fetele, le e lehamite, ca mie!
ingeras26a spune:
MOana, 
Lachi, Simo, sunteti haioase rauuuu! Pai inseamna ca sunt o norocoasa! Al meu e tare cumintzel cand este bolnavior, se alintat mama-mama dar este dulcic cand o face :))
Fetelor, voi mai stiti pers cu teste neg gramada si totusi sarcina?
Pupicei, Ingeras
catty spune:
SIMONETTE si LACHI, stati sa il vedeti pe al meu sot cum face cand este racit. Ma invarte de zici ca sunt la maraton la Jocurile Olimpice. Plus ca nu suporta mirosul de spirt si de otet, asa ca astept sa adoarma si ii bag sosetele cu spirt si otel in picioare, ma scol intr-o ora cand se usuca si repet procedura cateva zile la rand. Dupa ce se face bine imi spune ca statul cu picioarele in apa cu sare l-am facut sanatos. Numai de ar sti el cate fac eu ca sa ii fie bine.
Cand am fost eu operata, pe langa faptul ca nu a avut timp sa vina sa ma ia acasa si am plecat cu taxiul, a doua zi cand a plecat la servici a uitat sa imi lase medicamentele si mancarea, asa ca m-am tarat pana la balcon si am rugat o vecina sa vina si sa imi incalzeasca si mie ceva sa pap si biata femeie, cand a vezut cat de rau imi este si ca nu pot sa ma misc deloc a stat in fiecare zi cu mine pana mi-am mai revenit.
Asa ca, ma rog la Dumnezeu sa nu ma mai imbolnavesc pt ca alaturi de el ma mananca cainii.
Sper sa reusesc sa il prind pe al meu sot in toane bune in seara asta ca sa prestam si noi un pic, pt ca aseara a spus ca este obosit si sa il las la televizor un pic sa se linisteasca si in timp ce eu imi faceam un dus a adormit. In semn de protesc l-am lasat sa doarma pe canapea iar dimineata i-am facut scandal de scandal.
catalina
Kariris spune:
Ahaaa....deci se comporta ca un adevarat barbat...deci e normal???
pai daca stiam ca asa "saritori" si "curajosi" si "rezistenti" sunt barbatii il luam "la kg" in continuare, nu-l mai luam tot odata!

adevarul e ca eu am crescut si trait pana la 30 de ani fara tata si fara frate si chiar nu am stiut cam care e firea barbatilor...iar de stat impreuna nu am stat cu nici unul pana la sotul meu cu care am si ramas impreuna!
Iar la intalnirile din "tinerete" nici unul nu arata decat ce era mai bun in el!
De cate ori ma plang cuiva despre cat de absent e sotul meu la tot ce tine de gospodarie, etc. mi se raspunde "lasa draga, ca al meu nu face nici atat!" Eu tot nu reusesc sa ma obisnuiesc; mai bine eram barbat ca ei o duc tare bine...
Mi-aduc aminte cand imi spunea mama: "vezi mama ca pe undeva e bine ca nu avem barbat in casa: facem ce vrem, cand vrem, daca vrem sa gatim gatim, daca nu - nu, etc, nu calcam camasi" ...ei lasa ca fac eu acum toate astea cu varf si indesat; sunt multifunctionala!
Aualeu, m-au apucat dracii! Viol pe capul lui diseara!
simonette spune:
Ingeras,vezi ca ai un raspuns, chiar deasupra ultimei tale postari!
Am uitat sa va zic, cate frectii cu carmol si alte minuni ii fac!!!
ingeras26a spune:
Lachi, deci cu tata am si mai mult noroc:)) calca, spala, face treaba etc cand nu este mama acasa :))
Nu aruncati cu pietre in mine, dar se pare ca am intr-adevar numai barbati super ok in viata mea! Cu al meu sotz ma mai cert eu din cand in cand, dar tata...este deosebit si il iubesc enorm! Si pe sotz!
Pupicei, Ingeras
ingeras26a spune:
Simo, l-am vazut, dar dupa ce am postat :)) si daca suntem noi cazurile acelea rare???
Ingeras
andicu spune:
Salut popor!
Mai fetelor, m-ati naucit cu atatea intarzieri!!!
hai c-ar fi culmea obrazniciei sa nu ajunga nici-una pe lista de
! e prea de tot! si va indemnati una pe alta la teste, offf, nu stiu cum rezistati! eu tot citesc ce ziceti voi, cu palpitatii la inima poate-poate am motive de bucurie.... hai va rog eu frumos,
, dati in mine cu 1
, doua
sau mai multe!!
Cat despre soti bolnavi...
sunt buni de practica ptr viitoarele roluri de mamici
! si al meu e la fel, cred ca sunt rare exceptiile cand in caz de durere sunt mai "barbati" decat noi! stiti ca se mai zice ca femeile s-au nascut ca sa sufere, asa ca noi avem rezistenta mai mare la durere!
Moana, Simo, Ingerash,Alexia,va tin pumnii sa aveti un rezultat fericit!
Danutza, sper sa aflam de bine de la tine!
pentru Iepurici si Mishulici, Amely, Diciu, Lachi, Madana, Catty,si pentru toate celelalte fete "endometroase".
Ce-or mai face Princess?si Miro?si Danangie? mi-e dor de voi,fetelor!
Vine si randul meu..
Pozele mele
Madana spune:
Bubulina, catty, Simo, Iepurila, Diciu multumesc pentru incurajari. Sunt putin dezamagita dar nu sunt cu nici un pas mai aproape de butoi. De fapt sunt putin mai hotarata ca inainte. Sunt putin in criza de bani in momentul asta dar in decembrie ma duc sigur la Moisa si imi voi stabili o tactica de lupta imbatabila, o sa vedeti voi 
Catty numai vesti optimiste din partea ta. Ma bucur, se pare ca incepe sa-ti surada si tie norocul, ca tare mult ai mai patimit in ultimul timp. 
lachione barbatelul tau merita o
. Cum adica sa te lase sa-ti faci singura injectia? Al meu nu stie ce sa-mi mai faca cand nu ma simt bine, si ma cearta ca nu am avut grija de mine, mai rau ca taica-miu uneori.
Stiti fetelor, am inceput sa-i povestesc barbentului meu despre voi, si la inceput a zis ca-mi pierd timpul si apoi, cand a auzit prin cate ati trecut a inceput sa inteleaga si el cam ce inseamna. Eu nu cred ca barbatii constientizeaza cat efort depunem noi in proiectul
, probabil pentru ca ei nu fac aproape nimic in special. Ii povesteam de fetele care au facut IA in ultimul timp si era mirat ca nu se reuseste de la prima incercare. Cand i-am spus de monitarizare m-a intrebat speriat "si trebuie sa te duci la dr. in fiecare zi?
". Ceea ce ma bucura este ca a inceput sa ma intrebe diverse chestii, de exemplu care e diferente intre IA si FIV, sau ce inseamna cand ai sarcina extrauterina (s-a cam speriat cand i-am zis ca din cauza unei SE poti sa pierzi trompa) semn ca a inceput sa se documenteze si el. Zilele trecute mi-a zis ca trebuie sa-mi gasesc un dr. bun si in care sa am incredere, ca a auzit ca se pot intampla multe.
Imi place cand discut cu el, il simt hotarat si dornic sa aibe un bb si-mi da putere sa merg mai departe.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Alexia27 spune:
Oana, my valori sunt your valori. Sa ne zici si noua rezultatul studiului ![]()
Eu acum am alta problema: am citit pe net ca durata de viata a
centrifugati este foarte scurta. Pe de alta parte, tot pe net am citit ca
preparati se comporta normal, si la fel a zis si Moisica. ![]()
Heeeelppp!!!