Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Diciule fata dulce ce esti...bineinteles ca le vom face si p-alea bune...

Va pupic si intru mai tirziu ca acum am putina treaba...la cum va stiu,sigur va gasesec la un nou capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

O zi superba sa aveti, fetele!

Madana, da, sunt nasc in '79.
Bun venit fetelor noi! Maria, ne scuzi, chiar nu a fost cu intentie. Noi intampinam frumos orice nou-venita si o facem sa se simta ca acasa :)) Uite aici
Fetele care ati facut IA luna asta, multa bafta!
Eu am o pb: am hotarat ca daca nu-mi rezolv pb psihice pana in ian ma duc la psiholog...am visat azi noapte ca era insarcinata, ca am nascut, bb era fericit si radea :)) am cautat pe net ce inseamna si este numai de bine...
CM tot nu a venit si deja incep sa sper din ce in ce mai mult. Maine ma duc la dr daca CM nu vine. Azi este z36.
Fetelor, daca ar fi fost ciclu anovulator, ar fi trebuit sa fie mai scurt? Temp mea este acum ridicata...

Simo, tu cum esti? ce faci?

Pupicei multi, multi si din suflet, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

PICAFLOR, si sotul meu este berbec, dar neindamanatica in casa sunt eu. Sa ma vezi cand ma pun pe spart.
BURNAR sory. Am inteles eu gresit.
FELICIA, MARIA si CARMA bine ati venit printre noi.
M OANA, m-am interesat de ce mi s-a prescris tratamentul acela.
Colposeptyne este pt scurgerile vaginale, iar ketonalul, ca antiinflamator preintampina reaparitia vaginitelor, cistitelor si anexitelor. In 60% din cazurile de infertilitate la cupluri sanatoase, infertilitatea partenerei se datoreaza anumitor scurgeri vaginale. M-am interesat de treaba asta si de aceea va spun ce am aflat.
LIANA sa iti aline durerea de cap.
SIMONETTE, daca ramanez gravidute cam in acelasi timp dai si tu o pizza? Sunt moarta dupa pizza si as manca non stop. Daca faci cinste ma dau peste cap si tot fac rost de bani si vin.
Fetelor, m-am suparat. Vreau si eu la intalneala!!!!!!!!!!!!!!! Dar din pacate week-endul asta nu pot pt ca trebuie sa ma duc la cursuri.

catalina

Mergi la inceput

Diciule, nu ai voie sa fii trist!!!

toate fetele, Ingeras

Mergi la inceput

Simoooooo, tu cand te duci la eco?

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

annaa: multumesc pt. informatie. Eu am incercat la farmaciile Sensiblu de la mine din oras si nu au auzit de asa ceva. O sa mai incerc. Pe de alta parte, nu-mi pot stresa sotul sa se duca fix la o anumita farmacie din capitala, ca e dus cu treaba, asa ca o sa vad eu cum ma descurc. Oricum, multumesc inca o data.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

BUna, fetelor!
Ce harnicute sunteti de dimineata!
In primul rand, pt Aysha! Ma bucur sa mai aud vesti bune!
Simonette, Bugnar, Piccaflor, Amely,Mirona, merci pt primirea calduroasa!Va pricepeti voi sa ne faceti pe noi, nou-venitele, sa ne simtim bine!
Bugnar, eu o sa mai stau prin preajma, asa ca o sa ai timp sa te simti "veterana"! Sau poate pleci la si devenim noi " babutze"!
Simonette, merci pt raspuns, sper sa fie totul bine...dr a zis ca e clar ovulatie, probabil de aceea nu mi-a mai facut injectia.
Maria, te-am lasat la urma, sa vezi mai usor paragraful In primul rand, ia o si de la mine! Eu am facut laparoscopie la Spitalul Cantacuzino, in septembrie. Iti spun cat am dat eu: 1 mil la anestezista( care abia i-a luat) si 2,5 mil la dr. Dupa operatie am aflat ca fusesera 2 medici... asta e, pe celalalt nu il cunosteam si nici nu l-am vazut. Sper sa te fi ajutat. Daca ai intrebari, poti sa-mi scrii si pe PM, te ajut cu placere, cu ce stiu si eu...
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata dragutzelor!

Am intrat si eu cu speranta ca vad vreo veste buna; se pare ca una-i buna, da' la Aspirante!foarte bine si-asa!!
Simonette, cand te duci la echo?
Ingerash, eu am avut ciclu anovulator in ianuarie, dar atunic mi-a venit la 21 zile, deci cu vreo 6 zile mai repede!eu sper sa nu fi fost cilcu anovulator , ci !
Diciu, nu fii trista! ca maine e vineri! ia sa vezi ce repede trece ziua de azi ! si eu abia astept ziua de maine , ca naste vara-mea si o sa fiu matusaaaa si nasica !!!!promit ca fac in asa fel incat sa treaca repede ziua de azi!
Tabitha, sper din tot sufletul sa reusesti la a2a incercare!!! si nu ne plictisesti cu problemele tale, de-aia exista forumul asta si noi pe-aici, sa ne spunem problemele si sa fim alinate , una de cealalta.

Fetelooor, sper sa va prind si eu din urma cu pizza aia, da' prin februarie !daca ma primiti, bineinteles!
Eu nu stiu ce am de vreo 2 zile: cred c-am racit la ovare, ca ma simt balonata si ma dor atunci cand ma incordez; am asa, o stare de tensiune jos, ca la ovulatie. Nu stiu ce sa fac, ca doar ce-am fost la dr si n-am cum sa ajung iar asa repede. Data trecuta, dupa Papanicolau ma simteam cam la fel si dr mi-a dat sa fac spalaturi cu Tantum Rossa .Mi-a zis ca sunt peretii usor inflamati. Ce ziceti, sa iau de capul meu iar si sa fac chestia asta?

Simo,Catty,Diciu,Amely,Mishu,Iepurici,Moana,Madana,Miro, Piccaflor,Tabitha,Carma,Iube,Liana,Ingerash,Bugnar,Danutza,Lachi,
Amely,Alexia,Felicia,Maria,Annaa !!! si dac-am uitat pe cineva , e valabil !

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

andicule: multumesc de urare. Cu siguranta va fi mai bine la a doua incercare, ca doar eu merg invers decat majoritatea: intai am facut ICSI, acum incerc IA. Nu-i asa ca am mai multe sanse (da' de unde, raspunde corul). Insa nu ma descurajez eu asa usor. Nu ma las pana nu vine bebelul meu (cand eram mica vroiam 6 copii, nu stiu de ce 6, asa era in capul meu - acum as da orice si numai pentru unul).

Tinem pumnii la toate fetele, ca sa o urmam pe Aysha. Corect?

Fuga fuga la gravide, ca va prind si eu din urma!

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna dimineata fetele frumoase ce mai faceti?
Liutule (Bugnar) ce mai faci? Eu ma lupt cu amorteala DPC-ului, am promisiuni ca intr-o saptamana am bb acasa. Deocamdata sunt navetista....Berceni Giulesti, via Piata Unirii, dar asta e nu ma plang, pentru bebe al meu trec si muntii daca trebuie.
Nu nu stiti ce baiat destept si frumos are mama. Deja imi da pup, dar cu gurita cascata ca pestisorii ca e mic si doar asa stie el si face asta si din proprie initiativa si la cerere. Oricum rontaim tot ce prindem fiindca ne ies dintisorii. Iar mami e indragostita pana peste cap de bebe.
Sper ca v-am dat vesti bune si asta o sa va dea putere sa mergeti mai departe.
Va pup pe toate si bafta multa.

Mergi la inceput