Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77
Raspunsuri - Pagina 14
Kariris spune:
Buna cucuietelor!
Sa aveti o zi superba!
Tabitha lamureste-ma pui, ce este IAD???? Ca pe mine nu ma duce capul... ma tot bagi in ceata...
Va pupicesc absolut pi toate si fug...ca am trebutza!
andicu spune:
Rodica, ce fericita trebuie sa fii !! sper sa ti-l dea cat mai repede acasa pe bebe ! si poate ne pui si noua poze cu comoara ta! mai tine-ne la curent!
si unul
ptr bebe!
Vine si randul meu..
Pozele mele
ingeras26a spune:
Galinarodica, scumpa, sa-ti traiasca bb si sa fie sanatos! ce frumos trebuie sa fie! Sa dea Domnul sa ai bb acasa intr-o saptamana, sa va iubiti si sa fiti fericiti!
Asta da, veste buna!!!
Ingeras
Madana spune:
GalinaRodica sa-ti traiasca bb-le. Mi se umple sufletul de bucurie cand citesc cum te pupa si ca-i dau dintisorii. Sper sa ti-l dea acasa cat mai curand.
si pe tine si
si pe bb pe amandoi obrajori.
Diciu mai e putin si e vineri. Hai nu mai fi suparici ca ... faci riduri.![]()
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Bugnar spune:
Buna dimineata!
AMELY Cind am ramas in mai (dar nu era prima data din viata mea) a fost pe cale naturala. Si tinind cont ca sotul meu are oligospermie, a fost chiar o intimplare. S-a intimplat intre doua inseminari nereusite. Iar valorile alea uriase, le-am avut acum doua luni, cind am facut inseminare si ciu-ciu! Luna asta, vad ca foliculul creste cu 3 pe zi, ceea ce Oana zice ca-i cum e normal. Endomentrul e si el destul de mare dar se pare ca nu e prea bine definit, trilaminar, cum zic doctorii, ceea ce e cam dubios, mai ales ca luna trecuta nu mi-a facut inseminare pentru ca endometrul era complet aiurea ca aspect (nu ca valori). Multumesc ca te gindesti si la mine...
MADANA Multumesc, fetita draga, sper sa iasa o data macar un copilutz din toata corespondenta asta efervescenta. Ne-ar trebui o reusita, ca sa mai prindem aripi...
SIMONETTE Esti de cartea recordurilor cu intirzierea ta si mai ales cu calmul de pensionara cu care te fitii pe-aici. Cred ca m-as urca pe pereti in locul tau. Tin pumni!
DICIU Mersi pentru gindul bun...
CATTY Nu-i nimic ca ai inteles gresit. Eu am acest dar de-a ma exprima alambicat. De obicei il transform in calitate da' uneori ma incurca. Bafta la doctor!
ANDICU Cu atitea ginduri bune care au filfiit si spre mine, poate se inclina balanta spre reusita de data asta. Totusi, regula mea e sa nu-mi fac iluzii mari, ca sa nu pic in depresie dupa. Doamne ajuta un bebe sa vina pe-aici pe undeva! E cam mult de cind nu s-a intimplat nimic pe-aici...
PICCAFLOR Vezi ca Simonette imediat te pune in fata cuptorului si trebuie sa ne faci o demonstratie de maiestrie... Eu m-abonez de-acum la doua felii tuguiate si arse...
diciu spune:
Andicu...gand la gand cu bucurie!!!...nastere usoara verisoarei tale!!!...si eu voi fi nasica...fina mea naste in 3 luni
...iti tin pumnii maine la cezariana pentru copilasul tau spiritual
...
din pacate..eu am aflat ca am chlamidia cand mi s-au dat de facut analizele pentru FIV....pentru ca sotul meu are 100 000 de gigei...dar normal ca daca vrajitoarea asta mi-a facut ravagii pe acolo...
Ingeras..Madana...nu mai is trista....la soarele asta frumos si cu dinti...!!!
....insa la 34 de ani...ceva riduri am oricum...![]()
Galinarodica...m-ai emotionat cu bebeul tau frumos...imi vine acuma sa fiu si eu in locul tau....felicitari!!!!!...sa iti iei mandreata cat mai repede acasa!
Piccaflor...
Bugnar Amely...
fetelor...io si sotul meu facem acum tratament pentru chlamidia...i-am dat in cap aseara cu summamed si doxicilina...ma simt mai bine moraliceste c-am inceput odata....dar iar bag in mine toxine la gramada...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
andicu spune:
Da, Diciulina, naste maine ca face cezariana. Oricum are 39 sapt si vreo 4 zile,deci e la termen. Copilul n-a coborat si trebuie sa faca cezariana. Multumesc de urari, la fel si finutei tale! cel putin o sa avem un bebe de alintat, pana una-alta!
Ai grija cu chlamydia! s-ar putea ca asta sa fie cauza ca nu ramai . Eu de la chlamydia am ajuns la FIV
; n-am stiu ce posed si a urcat pana mi-a prins trompele
. Asta e: inconstienta se plateste!
Vine si randul meu..
Pozele mele
catty spune:
M OANA uite ce spune Tutunaru
Canestene este la noi mai cunoscut drept Clotrimazol. Este un antimicotic de clasa A, adica se poate administra fara probleme in sarcina. Coploseptine contine un antiseptic care este inofensiv in sarcina (clasa A) si un estrogen (cu rol trofic pentru mucoasa vaginala). In consecinta, sarcina nu a fost afectata de tratamentul acesta.
GALINARODICA sa iti traiasca puiutul si sa fie sanatos.
ANDICU sa ai verisoara ta o nastere usoara si fara probleme.
INGERAS26A cred ca pana la urma fiecare dintre noi are nevoie mai mult sau mai putin de o vizita la psihiatru, asa ca nu vad ca ai avea vreo problema deosebita. Este normal atunci cand iti doresti ceva f tare subsconstientul sa lucreze. Si mie mi se intampla sa visez ce ai visat tu.
Eu am reusit aseara "sa il violez" pe al meu sot, am stat linistita cu piciorusele pe pereti vreo 40 de minute. M-am linistit in legatura cu ovulele cu colposeptine cand am aflat ca nu sunt periculoase in sarcina. Acum va fi cum va vrea Dumnezeu. Temperatura astazi era 36,7, usor ridicata fata de temperatura mea obisnuita.
catalina
Amely spune:
Doamne, Rodica, trebuie sa fie un sentiment minunat! te pup si-ti doresc ca bebe mic si scump sa va ofere mereu numai motive de bucurie, dragoste si tandrete!
si lui
pe obrajori!
Ingeras, mai eu cred ca tu esti
... cand faci test? Hai, ca e cazul sa marim lista, vino cu vestea buna!
Catty
, cum merg cursurile? si eu am sambata si duminica asta la Drept...de dimineata pana seara. Asa ca de ziua mea o sa fiu cu burta pe carte, cum s-ar zice!
(sincer, eu as prefera altfel de burta...
)
Liutzule, te-am intrebat pt. ca stiu multe cazuri de fete care faceau constiincioase luna de luna inseminari si...nimic, dar culmea, au ramas gravide tot natural, cand nici nu se asteptau, adica intr-o luna cu pauza de ISA... (vezi Indy de la pacientele dr. Moisa dar mai sunt si alte fete...) Deci, nu te agata numai de ideea cu ISA ca sanse sunt foarte multe si natural, chiar daca tie nu-ti vine a crede! Sotul tau a mai repetat spermograma?
MOana, foarte bine ca il tii la "regim"
pe domnu', acum va fi totul cum scrie la manual...abaterile nu sunt admise! Bafta "cu oki" sa fie sambata/duminica!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi