Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77
Raspunsuri - Pagina 15
ingeras26a spune:
Andicu, nastere usoara verisoarei tale si sa fie bb sanatos! 
Catty, bine ai facut!
ai dreptate cu psihicul...
Ingeras
Tabitha spune:
Rodica: ma bucur din suflet pentru tine. Sa dea D-zeu sa iti iei bebelul cat mai repede acasa si sa faceti repede si actele. Bucurati-va de aceasta minune.
Tabi
Amely spune:
Andicutz, nastere usoara verisoarei tale!
si sper sa-i urmezi si tu intr-un viitor apropiat!
Diciule, e valabil si pentru finuta ta!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
andicu spune:
Multumesc frumos, fetelor!
Sper sa ajung cat mai curand sa va urez si voua acelasi lucu!
Vine si randul meu..
Pozele mele
Tabitha spune:
annaa: multumesc pentru sfatul cu farmacia Sensi-Blu. Am sunta la farmacie si au zis ca maine imi aduc ova-mit-ul.
Multumesc inca o data

Tabi
mariaa28 spune:
FETELOR va multumesc pt primirea facuta dar astazi o sa plec intr-un week-end mai prelungit si nu o sa mai intru pe forum asa ca promoit ca o sa intru saptamana viitoare sa va spun cate ceva despre mine.
Va pupic dulce

papapa
numeioana spune:
Buna fetelor! Cine ma poate ajuta cu ceva info despre DPO? CTemperatura cum trebuie sa fie...cate zile cu temperatura crescuta trebuie sa fie dupa ovulatie si in a cata zi scade temeratura daca nu esti gravida?
POZE
Ioana
carma spune:
Fetele dragi, buna dimineata si multi pupici de la mine

Ce harnicutze ati fost azi!
Eu statui juma de ora numai sa citesc ce scriserati voi aici.
Ce ma bucur pentru noua gravidutza, Aysha 2. Sa aiba o sarcina usoara si un bb sanatos. 
Felicia si Maria, bun venit si din partea mea
si sa plecati cit mai repede la gravidutze!!
Amely, Madana, Catty, va multumesc pt. primire. ![]()
Amely, despre tine am o presimtire ca o sa ne parasesti, din cite am citit eu. Hai ca ai muncit destul, si cu ceaiuri, si prestat
... Trebuie sa se lase cu bb la tine.
Catty, citesc ca esti din Pitesti. Uite o floricica de la o cimpulungeanca
Iti tin pumnii, sa ramii graviduta cit mai repede. Bine i-ai facut sotului. Si eu l-am sedus aseara pe-al meu( mi-am pus lenjeria sexy,
si l-am dat gata). A fost asa de impresionat ca dimineata a urmat si runda nr.2 Suntem tari, he?![]()
Tabitha, ce magulita ma simt sa ma vad si eu trecuta la categoria fetelor care dau sfaturi profesionale. Pacatele mele, ca eu sunt aici in ceatza rau de tot, noroc ca mai citesc si eu
ce-mi pun d-rii astia in brate. Iti doresc mult succes la a doua inseminare!!!
Symonette, sa stii ca dupa inseminare nici eu nu am observat nici un lichid roz. Deci nu e obligatoriu sa se scurga.
Galinarodica, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos. Daca mai e si peshtic( eu sunt tot peste), atunci trebuie sa fie un dulcic.
Andicu, si din partea mea, succes miine cumnatelei tale. Sa aiba o nastere usoara si un bb sanatos. Felicitari!!
Eu sunt deocamdata pe program liber de prestat,pina la inceputul lui decembrie cind incep iar cu injectiile de Gonal pt. inseminarea cu nr.2.
Pina atunci continui sa va citesc cu ardoare, sa nu mai zic ca ma culc cu DC in minte si ma trezesc cu gindul la DC. Deci sunt dependenta, fetelor!!
Oltencutzo,iti trecura durerile de cap?
Acu'bagai la cap definitiv ca tu n-ai nevoie de stimulare ca stai bine cu foliculii .
Deh, tinerica, tinerica... nu ca mine.
Va pup pe toate cu drag si va doresc o zi super!! 

ingeras26a spune:
Numeioana, DPO TB creste la 1-2 zile (37,...). Se mentine ridicata pana cu 2-3 zile inainte de venirea rushilor (daca nu esti gravi). In unele cazuri TB ramane ridicata pana in ziua venirii rushilor, dupa care scade brusc.
Multa bafta si pupicei, Ingeras