Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Carma, da' l-ai impresionat, nu gluma! io ma oftic ca nu pot deloc dimineata, ca sunt rea de somn si ciufuta ca un arici! pe cand dumnealui ar fi tare amator de "una mica" in zori! Cu sper sa ai dreptate, musceleanco... ceea ce iti doresc si tie!

Ingeras, nu mi-ai raspuns...sunt eu nebuna, sau tu dai "semne" serioase de gravideala? te rog eu, lumineaza-ne cu un test II!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Amely, iertare...
Nu stiu nimic si teste nu-mi mai fac deocamdata...sper, ma duc maine de dr. la eco sa-mi spuna daca se vede ceva :)) testele din z32 si 34 au iesit ff negtive, dar sperante tot am pana ma napadesc rushii...

Da Doamne!!!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Fetelor, ca mi-am adus aminte, voi ati vazut-o pe persoana (nu stiu cum sa-i spun altfel, ca sa nu vorbesc urat) accea care a facut avort la 14 sapt...si a ramas fara tot aparatul genital??? deci s-a lecuit si de facut copii pe viitor! Cum sa te duci sa faci avort la 14 sapt? Sunt oripilata!!! Si ce doctor a fost ala de i-a facut??

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bafta multa ingeras si simonette! Va asteptam cu vesti bune!
Va trimit
Si pentru toate fetele cate un

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Am vrut sa spun Da Doamne sa fie bb, nu sa vina rushii, dar ati inteles voi!
Simooooo!!!

Sar'na Bubulina

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMELY, la facultate este destul de nasol, avand in vedere ca acum trebuie sa dau aceleasi examene ca si la prima facultate din cauza unui decan idiot.
CARMA, multumesc frumos. Esti o scumpa. Cand vii pe acasa ca poate punem si noi de o barfa mica?
INGERAS26A sigur ca am dreptate. Nu ai de ce sa te duci la psihiatru. Daca te duci tu inseamna ca noi toate o sa te urmam curand. Am vazut si eu reportajul ala si nu mi-a placut deloc.
MARIAA28 sa ai un week-placut.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Ohoooo, Amely, eu ma simt ca la 25 de ani, dupa cura de Gonal din octombrie.

Si eu sunt rea de somn, dar hormonii m-au trezit la viata. Si oricum dupa ce pleaca al meu sotzior la servici eu ramin si mai lenevesc in pat.

Vezi ca stau cu ochii pe tine!! Si am o presimtire ca pina la Craciun o sa ramii insarcinata. Asa ca, pune osutzul la treaba, ca tu esti tinerica!!!

Ingeras , te salut!
Eu nu fac nici un comentariu la mejsajul tau ca vreau sa aud numai de gravidutze fericite, nu de amarite( si nu vreau sa jignesc pe nimeni ) care fac chiuretaj.

pt. toate fetele.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Catty, , de Pasti vreau sa vin. Trec intii pe la olteanca( Liana) sa-i duc mielul, si apoi in drum spre casa dau si pe la tine, daca vrei.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Aaah! Ce bun e! Puteti sa aruncati cu ce vreti in mine, si sa ma certati cat vreti! Nu stiu daca ati inteles...am fost la dr.
AMENOREE! Asta am io la burtica! Nicidecum bb! Va spun sincer, ca am niste draci!!! Nu va tociti degetele degeaba pe tastatura, sa ma incurajati, ca nu e cazul! Stiu ca am tot sprijinul din partea voastra! Da' nu am cazut in butoi...voi stiti f. bine ca io ma asteptam la asta! De-aia va iubesc enorm! Si in ianuarie, dau de baut oricum! Si pizza! M-a trecut pe duphaston si oestrogel, ca sa-mi vina roshu! Pe urma, fac stimulare cu menogon, cate doua pe zi! Inarmata cu acest plan nou de bataie, o iau de la capat, cu inima plina de sperante noi! As avea o pofta nebuna sa strang pe cineva de gatttt!
NOTA!fetelor care aveti pb. de endometru, nu faceti stimulare cu ova-mit, sau clostylbegit, ca vi-l face varza!

Eu, m-am descarcat...acum fetelor...dati-va drumul la gura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am deschis un nou capitol.

Mergi la inceput