Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-77
Raspunsuri - Pagina 12
Tabitha spune:
MOana, lachione, Avalon, carma, simonette: va multumesc mult de tot pentru sfaturile de profesioniste.
Sa va zic pe scurt povestea, ca sa ma fac inteleasa: eu si sotul ne decidem sa faca el biopsie testiculara in Turcia, ca sa imbinam utilul cu placutul (oricum vroiam sa petrecem acolo concediul). Si ne-am gandit ca la inceput sa faca el biopsia, sa vedem ce se gaseste, si mai apoi sa fac eu tratament de stimulare, ca nu avea sens sa fac eu tratamentul cu Gonal (care e scump), sa faca el biopsia (la fel de scumpa) si sa ne dam seama ca nu avem cu ce face ICSI, ca la biopsie nu se gaseste nimic. Asadar, asa cum ne-au sfatuit medicii de acolo am facut mai intai biopsia, la cer s-a gasit materiel bun (nu am intrebat si nici nu mi s-a spus cati gigei). Eu nu stiu turca si a fost o bariera de comunicare, ca nici dr. nu prea stia engleza. Noroc cu prietena noastra care ne-a ajutat cu traducerea. Au fost chiar momente comice. LA eco prietena mea nu intra cu mine in cabinet, asa ca dr. se chinuia sa imi explice ce vede, cati foliculi, cat de mari sunt, eu ridicam din umeri ca sa-l fac sa inteleaga ca nu pricep nimic din vorbele lui.... Apoi ieseam si incepea sa-i explice prietenei mele ce si cum, ea imi traducea si tot asa... Asadar, la biopsie a fost ok (ne-a costs 1000 dolari), eu am inceput tratamentul de stimulare pt. ICSI si restul il stiti. Eu nu am reactionat f. bine. S-au recoltat doar 5 foliculi (banuiesc ca si din cauza ca mi-au inceput tratamentul cam devreme - in a doua zi, dar de fapt abia in cea de a treia zi a inceput sa curga ca lumea...- deci aia trebuia considerata prima).
Oricum, esec pe toate planurile. Gigeii la decongelare nu au vrut sa se mai trezeasca, asa ca din cele 3 eprubete puse la congelator s-au folosit deja 2... Apoi cei semi-adormiti nu au vrut sa fecundeze etc etc.
Acum nu stim clar ce vrem sa facem. Eu ma gandeam si la IAD, dar nu stiu daca se practica si mai ales nu stiu daca gigeii de la congelator vor fi OK la decongelare (ca nu am pe cine sa iau de manuta si sa-l pun sa doneze pt. mine...).
Cam asta ar fi povestea mea. Deocamdata astept rusii.
Am incercat sa gasesc Ova-mit in Buc, dar mi s-a zis ca nu se mai importa. Voi stit ceva de genul asta? Intr-adevar, dr. a zis sa fac stimulare cu ova-mit sau clostilbegyt, dar intelesesem ca primul are mai putine efecte secundare. Pe cel de-al doilea l-am cumparat deja, dar ma gandeam ca prima oara sa incerc cu Ova-mit. Asta e, ma multumesc cu clostilbegyt.
Va pupic pe toate si felicitari pt. Aysha 2, care azi dimineata a primit in dar 2 liniute. URAAAAAAAAAAAAAAAA!
Tabi
simonette spune:
Buna dimineata!Cate un gand bun, o
si un
pt. fiecare sufletel!
Ati vazut fetelor, ca Aysha e gravidutza??? Si ca sotzul ei are astenospermie? Si totusi a ramas? Da! Scrie acolo, la aspirante! Am vazut eu! Deci, curaj, ca nimic nu e imposibil!
Felicia!Are dreptate Oana, eu sunt cea care a facut IA, fara pregnyl, pt. ca ovulatia, era in desfasurare! Despre solutia roz!!! Nu e obligatoriu sa-ti curga...Cu atat mai bine daca nu ti-a curs nimic! Inseamna ca a fost totul introdus acolo, cu grija! Hai, ca m-am luat cu una, alta si am uitat sa-ti urez bun venit! Sper sa nu stai mai mult de 2 sapt. pe la noi, chiar dak, e asa de bine si aici! Fa bine, si fugi repede la burticoase!
Bugnarelu',vad ca la tine, cresc foliculii intr-o zi, cat cresc la mine in 3 zile! Braaavo!
fata care se pregateste intens, sa devina 
Amely,vezi ca in ianuarie, ale mele sunteti!
Maria! Unde erai tu pe la pag. 3? Ca io nu te-am vazut! Uite-aici doua brate larg deschise, care te primesc, cu mult drag, dar si cu dorinta, ca tu sa treci cat mai repede la
! Poate repeti un pic povestea ta! multi

Picaflor, capul tare zici? Oare ce sa insemne asta? Ca tot ce-ti pui in cap, reuseste? Asa sa fie!
Vezi? Nu te mai sare fata!
Pup din inima, pe toata lumea!
Tabitha spune:
Maaaaaaaaaaamaaaaaaaaaa, cat am mai scris. Sariti peste el, fetelor, ca m-am intins prea mult la vorba si poate ca nu toate sunteti interesate de framantarile mele.
Scuze daca am ocupat prea mult spatiu.

Tabi
piccaflor spune:
Maria iubita,asa cum zicea si Mirona,unicul motiv pt care nici una dintre noi nu ti-a raspuns e din cauza ca mesajul tau a aparut mai tirziu...eu n-am idee de tarifele practicate pt laparoscopie,cred ca depinde si de unde o faci...iti vor raspunde cu siguranta fetele care au sustinut deja examenul la aceasta materie...eu iti spun Bine ai venit
si iti trimit un
...ce-ar fi sa ne povestesti ce probleme ai?
Bugnar si doua felii de pizza daca vrei
...mai ales ca nu te deranjeaza nici forma si nici faptul ca e "coapta mult mai mult decit ar fi necesar"
...
Amely
...asa sa fie cum zici tu...sa ne vedem in Ian si sa sarbatorim cit mai multe gravidute
simonette spune:
Tabitha, cum sa nu ne intereseze framantarile tale? Auzi la ea! Am citit si m-am amuzat! Iti doresc mult noroc pe mai departe, si cu
proaspeti, si cu
congelati!
Piccu micu, vad ca acusica ma sari tu pe mine!
Da' io nu ma supar! Sac!
Madana spune:
Diciu si Iube 
Ingeras dragalas sa inteleg ca esti nascuta in acelasi an cu mine (doar putin mai devreme). 
Piccaflor nu stiam eu de ce imi esti asa simpatica, si m-am lamurit acum, zodia e de vina. Recunosc si eu tot din categoria "berbec capos" fac parte![]()
Liana
sper ca ti-a trecut durerea de cap.
Maria si Carma bine ati venit. 
Bugnar tin pumnii straaaaaanshi pt. ISA.
Simo si eu vreau sa vin in ianuarie la pizza
.
Cat ma bucur pentru Aysha2

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
simonette spune:
Madana,cu bratele deschise, va primesc pe toate! Pai nu sunteti voi prietenele mele dragi?
piccaflor spune:
SIMONETTE scumpa mea 
...uite ca sa ma ierti

..cu asa concert m-ai iertat,nu-i asa?
Madana 

diciu spune:
neata fetitzelor frumoase
...sunt cam trista....cand am ajuns la birou eram ferm convinsa ca e vineri...
Piccaflor...nu cred ca vrei sa contraatac eu cu bolile mele toate si cu cele care se prind de mine cat ai clipi...
...da las...ca noi astea care le facem pe toate rele...le facem si p-alea bune pana la urma...
...
n-am gasit alta incurajare...
Simonette, Madana, Mirona, Madana, Bugnar, Andicu, Alexia, Ingeras, MOana, Danutza, Lachione,Amely..va pup dulce si va daruiesc cate o floricica tuturor

io vreau sa merg duminica la circul pe gheata...ador patinajul....sper sa fie fain...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
annaa spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
Am incercat sa gasesc Ova-mit in Buc, dar mi s-a zis ca nu se mai importa. Voi stit ceva de genul asta? Intr-adevar, dr. a zis sa fac stimulare cu ova-mit sau clostilbegyt, dar intelesesem ca primul are mai putine efecte secundare. Pe cel de-al doilea l-am cumparat deja, dar ma gandeam ca prima oara sa incerc cu Ova-mit. Asta e, ma multumesc cu clostilbegyt.
Tabi
Tabi ova-mit, cred ca poti sa gasesti la farmaciile Sensiblu, ca eu la Suceava am cerut si a doua zi au adus, si asta chiar luna trecuta, si ma indoiesc ca nu ar fi in Bucuresti.
Uite niste farmacii aici
http://www.sensiblu.com/ListaFarm.aspx?ID=1070574&Prod=OVA-MIT%20%2050MG%20CT*10CPR%20%20%20%20%20%20%20%20%20REMEDICA
Succes!

Ana