Miresele anului 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
V-am pupit ca plec acasa, mai vorbim maine...cand iar o sa ne mai vina niste ideei, ca asa e zilnic!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
dianette spune:
am niste nervi.. nu se inchide un rand de neoane la noi ... si nu mai gasesc pe nimeni la ora asta...
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Divine girl spune:
[quote]Originally posted by dianette
am niste nervi.. nu se inchide un rand de neoane la noi ... si nu mai gasesc pe nimeni la ora asta...
Dar panoul de sigurantze nu il gasesti?
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
dianette spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Chiar daca l-as gasi tot n-as sti ce-i acolo (una la mana), apoi aici e o institutie mare si n-am panoul in birou ... :( Dar oricum, multumesc pentru interes!
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
krelia spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Ce marfa!!! Super tare!
Bravo, mi-ai placut!!!
Dia, da' ce-are dk le lasi asa?
Bine ca nu-ti face zgomot, ca ale mele huruie zici ca-s tractoare ...bine ca macar pot sa aprind doar un sir si ala huruitoru;' sa-l las in pace
Fetili, haidi ca v-am pupalit, ma'c acas' la barbatzel ca azi i-am promis ca-i fac mazare cu carnissa si vorba aia..tre sa fiu gospodina, nu?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
dianette spune:
le las asa, poate ii zic jos la portar, sa se descurce... O seara faina la toata lumea si spor la gatit, krelia ! si eu ar trebui sa mai fac cate ceva dar ......... n-am keeeeeeeef
Si maine tot e greva ...
DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Rallu spune:
quote:
Originally posted by dianette
M-am uitat si eu pe pozele tale ... Am vazut ca ai multe idei "preluate" de la mine (din pozele mele de la nunta)
Scuze daca te-ai suparat ca am luat din pozele tale si le-am pus in folderul meu fara sa-ti cer permisiunea.
Am luat cateva imagini care mi-au placut ca sa ma inspir poate fac si eu ceva asemanator.
De la tine am numarat cam 7 poze...poate m-am uitat eu chioras si or fi vreo 10... avand in vedere ca respectivul folder are cam 110 poze... (nu-s chiar ata de "multe idei preluate").
In folderele alea gasesti poze gasite de mine pe net, poze preluate de la alte miresici, poze de la viitoare miresici, etc.
Adica din toate sursele posibile.
Si eu am vazut pozuci de-ale mele pe la altcineva si nu m-am suparat. Am dedus ca am gusturi bune de i-a mai placut si altcuiva ceea ce mi-a placut mie.
Eu as fi fost incantata ca aranjamentele mele de la nunta au fost atat de apreciate dar daca pe tine te deranjeaza te rog sa-mi spui, si le sterg imediat.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
pepenash spune:
Krelia, eu am fost la Cora - Lujerului si acolo nu am vazut. Si am zabovit ceva raionul ala, asta fiind si motivul pentru care ma duc singura la cumparaturi. Daca ma duc cu al meu, sigur ne certam si venim acasa cu mana goala (la propriu, pentru ca ne suparam si ne piere cheful de shopping). Daca as stii exact culorile nuntii, le-as lua de pe acum, ca cine stie ce-o mai fi pana anul viitor.
Oana, in Bucuresti, cel putin agentiile cu care am vorbit eu, ofera stalpisorii cu preturi intre 700.000 lei si 1.000.000 lei, cu mentiunea ca sunt unele care impun minim 6 bucati. Dar pretul include si florile, manopera, tull, etc.
SunSmile spune:
Neatza gajici,
Azi e iar vineriiiii!
In alta ordine de idei...Oana uite la mine la Tulcea oferta agentiei era: 1 mil pt 6 stalpishori cu tull si flori, iar pachetul de 12 avea reducere si era 1,6 mil. Sa intrebi totusi ce inseamna adaugarea tull-ului si a florilor + manopera. Ca sa stii exact suma (sau macar aproximativ).
Pupici si o zi faina sa aveti!
Nunta noastra
Honey
O minune