Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Si mie mi s-a parut OK pretul....ca ma gandisem asa....daca stalpii legati cu tull costa 1 mil indiferent de numarul lor...si pe stalpi aleg eu un aranjament cam de 400-500.000...e bine!

Iar dupa cununia religioasa le spun sa ia tull-ul jos si sa duca stalpii cu flori la restaurant!

Asa pe mese nu mai fac aranjamente cu flori...ci pun boluri cu lumanari plutitoare si flori....si stalpii printre mese?!?!

Doamne cate idei imi mai vin!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Andita

http://www.flowersonline.ro/show_flori_ro.php?idprodus=65
pe baza acestui site (care zic eu ca are preturi mari....ca orice serviciu de "lux") am facut calculele: 50 de cale ar costa in jur de 12 milioane jumatate. Mai punem sa zicem vreo 10 milioane celelalte floricele din aranjamente si...gata ormnarea salii. Mie mi se pare OK. Nu?

Nunta noastra
Poze

Dupa cum vad eu, doar calele costa cat ai zis tu, gandeste-te ca aranjamentele in care vor fi calele vor costa mult mai mult, pt. ca aici intra si manopera si celelalte flori si ierburi...
Dar ce zic eu, ca daca voi sunteti dispuse sa dati 25 de milioane pe flori, asta-i floare la ureche. Cautati pe cineva care se pricepe la aranjamente si la cumparat flori si nici n-o sa mai recunoasteti locul. Eu cunosteam doua tipe de la mine de la biserica pe care le stiam ca fac decoratiuni pt. nunti, si eu am vorbit cu una din ele, am vazut poze cu ce facuse pt. altii... grozave. Cu o luna inainte de nunta mea am fost la o nunta "decorata" de cealalta tipa (mireasa a avut nunta pe crem-grena) , i-a facut aranjamente din trandafiri, crini ... super. Dar nu costau chiar cat ziceti voi, cu toate ca toti care au vazut aranjamentele noastre si care carcoteau inainte (lor li se parea scump chiar si-asa) au ramas cu gura cascata pe urma.
Succes! Abia astept sa vad poze de la nuntile voastre!!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by maxinne

va pup fetele..
ce de lucrushoare fromoase..dianette, faine imagini..
draga Alina24- -m-ai inspirat cu restaurantul ales de voi-unde a-ti avut ringul de dans?
magazinul cu rochitze- este pe calea victoriei pe partea de vis a vis de politie-cum mergi spre mag. victoria dinspre bulevard-pe prima straduta la stanga (unde pe colt e mag cu pantofi si genti).abia astept sa ajung si yo ca pe site arata mai mult decat promitator..

Buna!
Pai s-a dansat cum intrai in rest. pe stanga!Nu era chiar ring de dans pt ca rest e stil vagon ca sa zic asa!Poate iti dai seama din poze!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by Alyna24

quote:
Originally posted by maxinne

va pup fetele..
ce de lucrushoare fromoase..dianette, faine imagini..
draga Alina24- -m-ai inspirat cu restaurantul ales de voi-unde a-ti avut ringul de dans?
magazinul cu rochitze- este pe calea victoriei pe partea de vis a vis de politie-cum mergi spre mag. victoria dinspre bulevard-pe prima straduta la stanga (unde pe colt e mag cu pantofi si genti).abia astept sa ajung si yo ca pe site arata mai mult decat promitator..

Buna!
Pai s-a dansat cum intrai in rest. pe dreapta!Nu era chiar ring de dans pt ca rest e stil vagon ca sa zic asa!Poate iti dai seama din poze!
Pupici!

Alyna Fobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu am plecat acasa sa pregatesc ceva bun (inca nu stiu ce ) pt iubi. Am un sef . Si intelege si el ca sunt singura de la inceputul saptamanii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

[purple]Kreliuta[/purple] eu arunc cu rosii (glumeam)...vroiam doar sa-ti spun ca mi se pare ca generalizezi...stiu ca ai dreptate pe o parte ca sunt biserici unde nu ai loc de babe cicalitoare si atotstiutoare dar nu sunt toate asa...pai amintesteti de bisericuta aia pe care noi doua o stim...nu stiu daca ai fost acolo vreodata dar pot sa-ti spun ca este minunata...slujbe superbe...cand a avut cumnata-miu nunta la biserica imi dadusera lacrimile ...nu pot exprima in cuvinte cat de frumos a fost...sunt preoti intre preoti ...am vazut si multe cazuri care lasa de dorit dar am vazut si preoti adevarati...poate o sa ai ocazia sa cunosti preotii de acolo si iti vei schimba parerea....gata am terminat pledoaria ...semnat o miresica bisericoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mda..asa am si eu de gand sa fac...am o prietena care se pricepe la aranjamente florale, si mi-a zis din start ca ma ajuta , materia prima o vom lua din piata de gross de la Cosbuc..asa ca, sper sa scap mai ieftin...as vrea sa ma incadrez in 10 milioane - 10 stalpisori si de restul florile, ierburile, castronelele, buretii...si ce-o mai fi..

Divinutza, mda, pe ast amizez si eu...adica pe larghetea preotului...oricum, eu o sa-i lansez intrebarea, ca doar nu costa ....

dainette, sa-ti spun un secret si eu abia astept sa vad cum vor arata toate!!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

[Kreliuta eu arunc cu rosii (glumeam)...vroiam doar sa-ti spun ca mi se pare ca generalizezi...stiu ca ai dreptate pe o parte ca sunt biserici unde nu ai loc de babe cicalitoare si atotstiutoare dar nu sunt toate asa...pai amintesteti de bisericuta aia pe care noi doua o stim...nu stiu daca ai fost acolo vreodata dar pot sa-ti spun ca este minunata...slujbe superbe...cand a avut cumnata-miu nunta la biserica imi dadusera lacrimile ...nu pot exprima in cuvinte cat de frumos a fost...sunt preoti intre preoti ...am vazut si multe cazuri care lasa de dorit dar am vazut si preoti adevarati...poate o sa ai ocazia sa cunosti preotii de acolo si iti vei schimba parerea....gata am terminat pledoaria ...semnat o miresica bisericoasa

da' nici n-am zis soro ca toate ar fi asa!!
Si mie mi-au dat lacrimile la nunt ala nasa-mea.....cand am auzit coru' cum canta.....si eu recunosc ca sunt preoti si preoti, doamne fereste, pacatele mele, nu-i bagam pe toti in aceeasi oala, sa fim intelese!
Ca doar, vorba aia, padure fara uscaturi nu exista...si pe langa preotii adevarati si cu credinta in Dzeu...mai sunt si aia care te lasa neingropat ca nu i-ai umplut sutana cu cate bolioane vrusa el ...
Oricum, cand ai in discutie cate-o "institutie" de genul asta (vezi politie, ziare, etc.) - risti foarte usor sa dai impresia unei generalizari, nu? De asta suntem aici, sa esplicam ce si cum, nu?
Ca vorba aia....or mai fi si politisti dashteptzi si ziare "cumsecade", nu?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Da... aici ai dreptate

Mergi la inceput