Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by Andita

Nu ati zis nimic, nimic de ideea mea cu nunta tematica, si eu eram asa de entuziasmata.....sa inteleg ca nu va place?

Foarte misti ideea cu nunta tematica.
Daca te uiti in pozele mele, decoratii pt. nunti, exista idei pt. asa ceva (pt. margarete si pt. cale): decorat servetele, pahare, suport de lumanarici, cocarde, etc.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

M-am uitat si eu pe pozele tale ... Am vazut ca ai multe idei "preluate" de la mine (din pozele mele de la nunta)

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

a.cicel, evanghelic nu-i acelasi lucru precum catolic, nu?...probabil acea conventie exista intre ortodocsi si evanghelici, de ti-au spus tie lucrul acela...daca insa stii sigur ca exist aceeasi o conventie si intre cele 2 biserici ortodoxa si catolica, ar fi o chestie, nu?
Ar insemna ca te poti cununa intr-o alta religie decat a ta, pastrandu-ti totusi religia in care ai fost botezat.....insa, si eu tind sa cred ca, copii trebuiesc musai botezati in religia in care au fost cununati parintii lor.

Lily, daca ar fi dupa mine as zice pas la slujba ortodoxa in doi timp si trei miscari...slujba cununiei la catolici este MIRIFICA!!!! N-as da 1000 de isaia dantuieste pe o singura ave maria cantata la orga....iar parintii pot fi "educati" ...nu stiu daca ai fost vreodata la o slujba catolica, oarecare....nu se compara de nici un fel cu taranismele noastre (scuze celor mai bisericoase, dar asta-i adevarul!), cu de babe ridicate, cu inchinaciuni din vf capului pana-n vf degetelor...si cu multe altele....
Dac-as putea, m-as marita si maine catolic ...dar, asa...voi avea macar o particica din slujba lor...covoras, stalpisori si la bratul tatei...intentionez sa-l intreb pe popa daca ar putea corul sa cante ave maria ...ar fi super..

Va rog sa nu aruncati cu rosii ...este doar parerea mea personala, vizavi de ceea ce a ajuns sa insemne de fapt biserica, pe care unele dintre voi o stiti deja

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

http://www.infomariage.ro/recomandari/apartenenta-religioasa/apartenente-religioase_2.htm

Intr-adevar romano-catolicii sunt mai drastici, iar chestia cu "nu accepta sub nici o forma divortul" este perfect adevarata!!!
Buni este romano-catolica, casatorita a doua oara ortodox, doar primarie, iar biserica nu ii recunoaste casatoria si considera ca traieste in preacurvie....ar fi in stare nici sa n-o ingroape, cu siguranta!!! Insa, probabil, ajutat de niste zerouri in coada...o va face , nu?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

http://www.flowersonline.ro/show_flori_ro.php?idprodus=65
pe baza acestui site (care zic eu ca are preturi mari....ca orice serviciu de "lux") am facut calculele: 50 de cale ar costa in jur de 12 milioane jumatate. Mai punem sa zicem vreo 10 milioane celelalte floricele din aranjamente si...gata ormnarea salii. Mie mi se pare OK. Nu?

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Eu evit sa ma bag in discutiile despre religii, pentru ca am fost marcata profund de un asemenea conflict. Mama mea n-a fost mireasa din cauza asta, iar bunicii mei nu stiu ca sunt botezata ortodox, tot din cauza asta. Ca sa nu mai zis ca mama mea e si acum rupta intre doua religii diferite: protestanta si ortodoxa. Ce sa va zic, e nasol....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ooana

A fost iuby la o agentie care organizeaza nunti si care au "stalpisori" care se leaga cu tull si se pun in biserica...si indiferent de numarul de stalpi de care va fi nevoie pretul e de 1 mil + cat o sa coste florile! Cum vi se pare?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Nici o parere, hai va rog frumos macar una!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Sal'tare fetele! Hop si io dupa lupte seculare cu mine insami, pt ca nu-mi pot reveni dupa evenimentele din vikendu' trecut. Inca mai dorm pe mine. Plus ca am avut la scarbici o groaza de treaba . Si mai sunt si nacajata ca nu mai vine puiu odata . Ma hraneste doar ideea ca abia astept sa vad ce-mi aduce .
Maxinne, te poti duce la Novias sa vezi "live" minunatiile alea de rochii, dar inarmeaza-te cu mult calm pt ca sunt absolut dementiale dar si, intr-adevar, cea mai ieftina e 1000E.

Krelia, de intrat la bratul tatalui in biserica ortodoxa am mai auzit, in schimb cu "Ave Maria" nu cred ca va fi nici un preot ortodox de acord. De ce? Pt ca ortodoxii cred in D-zeu Tatal, iar catolicii in Fecioara Maria. Ei cand se roaga, se roaga la Fecioara, si nu la Tatal, Fiul si Sf.Duh. Maaaaaaamaaaaa, ce le mai stiu!!! Oricum, merita sa incerci, ca la cum sunt preotii in ziua de azi ... cred ca ....se poate. Ce? Pe mine nu ma marita in postul Rusaliilor?
Daca gresesc cumva, sa ma corectati pt ca eu cu biserica ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

A fost iuby la o agentie care organizeaza nunti si care au "stalpisori" care se leaga cu tull si se pun in biserica...si indiferent de numarul de stalpi de care va fi nevoie pretul e de 1 mil + cat o sa coste florile! Cum vi se pare?

Pai, nu'sh ce sa zic....la mine, preturile sunt asa:
- stalpisorii pe care ii voi avea in biserica, sunt de-acolo si nu ma vor costa decat 100.000/aranjament de 6 stalpi (3 si 3)
- iar stalpisorii pt restaurant, cei de la agentiile organizatoare, gata aranjat (flori si tull) - in jur de 500, 600 de mii/stalpisor
Sincer, e cam aiurea sa nu stii cat te costa tot aranjamentul, de la inceput....pai asa, pe ce mizezi? Daca dai milionul ala si p'orma vine si-ti spune ca pentru flori si tull (+manopera, dk ti-o pune si p'aia) tre sa mai dai inca 10 milioane???...eh, nu se va ajunge acolo, dar...oricum, trebuie sa stii in ce suma sa te incadrezi, nu?
Incearca si afla mai multe amanunta

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

a.cicel, evanghelic nu-i acelasi lucru precum catolic, nu?...probabil acea conventie exista intre ortodocsi si evanghelici, de ti-au spus tie lucrul acela...daca insa stii sigur ca exist aceeasi o conventie si intre cele 2 biserici ortodoxa si catolica, ar fi o chestie, nu?
Ar insemna ca te poti cununa intr-o alta religie decat a ta, pastrandu-ti totusi religia in care ai fost botezat.....insa, si eu tind sa cred ca, copii trebuiesc musai botezati in religia in care au fost cununati parintii lor.

[purple][font=Comic Sans MS]

26 august 2006

Pai acelasi lucru l-am spus si eu. Daca noi ne cununam la ortodocsi (ceea ce se va intampla), copii nostrii trebuie sa ii botezam tot la ortodocsi. Intre evanghelici si ortodocsi nu este nici un fel de conventie, dar preotul este mai ingaduitor. I-am spus ca am chef acuma de botez, de cautat nasi de botez pt mine. Ar fi cam nasol. Asa ca a fost de acord sa ne cunune, fara a ma boteza pe mine. dar mi-a trebuit si aprobarea episcopului. Eu nu am trecut pe la el, dar cineva care lucreaza in cadrul episcopiei mi-a spus ca nu vor fi probleme. Precizez ca preotul ma cunoaste ca eu merg numai la biserica ortodoxa.
Asta e cazul meu. Dar difera de la o religie la alta, de la o zona la alta si de la un preot la altul.

POZE

Mergi la inceput

Ooana, mi e mi se pare OK pretul. Da, dar nu te lua dupa mine. Eu vreau sa dau 25 de milioane pe flori la nunta, asa ca.....I might be a little crazy.....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput