Miresele anului 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
a.cicel spune:
Neatza fetelor
S-a deschis in Ciuc un nou restaurant care e destul de incapator. Azi fac o vizita cu iubi sa vedem ce oferta au pentru nunta. Poate mergem acolo. E la 3 minute de blocul parintilor mei.
POZE
ooana spune:
Neata fetelor.....inca mai dorm dar fac cafea pentru toata lumea!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
cri. spune:
Neata fetelor! Am tot citit ce ati scris apropo de religie...etc. Acu' stau si ma intreb daca e vreo problema ca viitoarea mea nasa e catolica....o fi, n-o fi....voi ce stiti? Nasu' e ortodox. Oricum atunci cand ma duc la biserica o sa il intreb pe preot, ca asa cum ati zis...unii sunt mai permisivi in ceea ce priveste canoanele astea, altii nu.
Don't worry, be happy!
dianette spune:
Stai tu, linistita, ca nu ma supar, si eu ma bucur ca ti-au placut aranjamentele mele ... , dar am fost putin surprinsa ca am deschis albumul tau si am vazut ceva cunoscut ... Si eu am cautat si am tot luat imagini de pe toate site-urile inainte de nunta...
Deci: nu m-am suparat!
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by dianette
M-am uitat si eu pe pozele tale ... Am vazut ca ai multe idei "preluate" de la mine (din pozele mele de la nunta)
Scuze daca te-ai suparat ca am luat din pozele tale si le-am pus in folderul meu fara sa-ti cer permisiunea.
Am luat cateva imagini care mi-au placut ca sa ma inspir poate fac si eu ceva asemanator.
De la tine am numarat cam 7 poze...poate m-am uitat eu chioras si or fi vreo 10... avand in vedere ca respectivul folder are cam 110 poze... (nu-s chiar ata de "multe idei preluate").
In folderele alea gasesti poze gasite de mine pe net, poze preluate de la alte miresici, poze de la viitoare miresici, etc.
Adica din toate sursele posibile.
Si eu am vazut pozuci de-ale mele pe la altcineva si nu m-am suparat. Am dedus ca am gusturi bune de i-a mai placut si altcuiva ceea ce mi-a placut mie.
Eu as fi fost incantata ca aranjamentele mele de la nunta au fost atat de apreciate dar daca pe tine te deranjeaza te rog sa-mi spui, si le sterg imediat.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
Rallu spune:
quote:
Originally posted by dianette
Stai tu, linistita, ca nu ma supar, si eu ma bucur ca ti-au placut aranjamentele mele ... , dar am fost putin surprinsa ca am deschis albumul tau si am vazut ceva cunoscut ... Si eu am cautat si am tot luat imagini de pe toate site-urile inainte de nunta...
Deci: nu m-am suparat!
Ma bucur ca e ok.
Nu de alta dar ai avut aranjamente superbe la nunta si sunt o adevarata sursa de inspiratie.
Ar fi fost mare pacat sa le sterg.
Asa pot sa le vada si alte miresici si aiba si ele o nunta frumoasa ca tine.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
jesia spune:
Neata fetelor...ai sunt bucuroasa ca merg metrourile ....si putin speriata ca ma duc la medic sa-mi ia sange si sa-mi fac o ecografie la ficat
sa-mi tineti pumnii
krelia spune:
Neazza fetele
Oana, buna cafea faci, fata mea, parol d'onor!
pepenash, eu am vazut lumanarele in cora din pantelimon...e posibil sa nu aiba aceleasi produse???....
vulpitza, eu habar n-am preturi la flori, asa ca...nu conta pe mine
cri, daca nasii tai sunt cununati ortodox, ma gandesc ca nu e nici o problema sa va cunune pe voi...nu?
Ah, era sa uit...mi-a iesit o papa buna asearaaaa ...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
Neata fetelor...ai sunt bucuroasa ca merg metrourile ....si putin speriata ca ma duc la medic sa-mi ia sange si sa-mi fac o ecografie la ficat
sa-mi tineti pumnii
pis av cheic, hani!!!...da' io..ca maine dis di morning ma duc la retarpen, eh..ce mai zici???.....vrei sa schimbam locurile? ..imi ia mi esange si-ti baga tie retarpen
Hai, curaj ca e o nimica toata!!!
Sanatate la ficatzel!!!
Apropos de ecografii, fetelor, ati facut vreodata radiografie la sinusuri?? Ati vazut cum te pune sa stai..io m-am prapadint de ras! - ....cum mah sa stai pt o radiografie cu mainile pe un perete, cu picoarele departate si cu gura larg deschisa??? ...parca numai radiografie nu faci! [ups
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Divine girl spune:
Neatza fetiliiiiii!!!! . Azi sunt happyyyy. Vine puiu' meu acasa . Diseara ma duc sa-l astept la aeroport. Abia astept sa vad ce-mi aduce . Ufff, a trecut asa de greu saptamana asta ...
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Neatza fetiliiiiii!!!! . Azi sunt happyyyy. Vine puiu' meu acasa . Diseara ma duc sa-l astept la aeroport. Abia astept sa vad ce-mi aduce . Ufff, a trecut asa de greu saptamana asta ...
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Al meu a venit aseara. Dar era asa de obosit, incat a facut o baie, a mancat si a trecut la somn. Si il inteleg. A venit cu un aro din maramures pana la Ciuc, el fiind cap de coloana, iar in spatele lui 15 camioane militare. A facut 320 de km in 10 ore.
Dar azi-noapte... eu nu mai aveam som...ca mi-a fost taaaare dor de el, asa ca l-am trezit
POZE