Miresele anului 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna dimineata fetelor!
Ma bucur tare, tare ca azi e vineri si ca pt urmatoarele 2 zile voi sta acasa, undeva cat mai departe de colegii mei tampiti, cu figuri in cap, barfitori si lista ar putea continua....
Si ma bucur tare mult ca merge si metroul....

Hai sa revin totusi, la subiectul nostru favorit...nunta
Spuneti-mi daca stiti cumva, invitatiile care se gasesc pe site-ul invitatii.ro...(scuze, sper sa nu fie reclama)...stiu ca sunt facute de o firma din Sibiu, si ca se pot comanda prin internet....vreau sa stiu daca le-as putea gasi undeva si in Bucuresti....imi place ceva de acolo, dar nu prea am incredere sa le comand pe net, fara sa le vad, sa pun mana pe ele, sa vad si eu ce hartie folosesc...hai, ajutati-ma si pe mine, va roaga fata frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Fetele, HELP!!!!! Am picat rau in butoiul cu melancolie, din cauza serviciului, unde mi s-au inecat corabiile cam urat, si sunt intr-o stare de plans. Daca as avea loc, as plange in continuu. Nu pot decat sa ma gandesc ca e posibil ca anul 2006 sa ma prinda somera, si adio nunta frumoasa, si toate visele mele. ce ma fac, fetelor? Nu-mi raspunde nimeni la CV-uri, nimeni nu ma vrea, vorba aia, si o sa mor aici, cu toate hienele astea care trag de mine. Auzi, seful nu vrea sa-mi dea drumul mai departe in firma, pentru ca are nevoie de mine... Mare nevoie, nu are cine-i duce cafeaua de dimineata. Imi vine sa urlu de nervui.
Hai, inveseliti-ma, va rooooog!!!!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Neata, fetele!
Andita, nu fii trista!! In general, dureaza cam 2 saptamani de la depunerea CV-ului sa fii chemat la interviu. Pe de alta parte, daca situatia de-acolo e asa de cruda, nu conteni sa trimiti zilnic 5-6 CV-uri! Intr-adevar, dureaza cateva luni (in cel mai fericit caz) pana-ti gasesti ceva convenabil, dar nu ai nimic de pierdut!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Andita, de la depunerea CV-ului poate sa dureze chiar si mai mult pana sa fii contactata....pe site-urile cu joburi, anunturile apar 1 luna, firmele le vizualizeaza pe toate si apoi cheama candidatii la interviu, asa ca nu dispera. Pana sa gasesc actualul loc de munca, eu am trimis CV-uri si am mers la interviuri 1 an de zile. Si asta pt ca nu eram dispusa sa accept chiar orice si asta ar trebui sa facem toate. E pacat sa ne ingropam in firme de 2 bani, de unde nu ai de invatat nimic, doar pt a avea un loc de munca.E doar parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Adinita, fetele au dreptate. Si eu mi-am depus Cv-ul pe net. Dar caut ceva part time. Ca nu vreau deocamdata sa plec de aici ca e bine si cald . Dar sunt firme la care nu am depus CV-ul, dar totusi l-au vizualizat. O davada e ca am fost sunata miercuri de la o banca, sa merg la o ... intalnire, ceva, sambata la ora 12. Nu au spus ca e interviu, ci ... intalnire, discutii. probabil vor fi mai multi acolo si ne spun despre ce este vorba, si daca suntem interesati.
Asa ca nu dispera. CV-urile depuse pe net au si rezultate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Buna dimineata fetelor!

Spuneti-mi daca stiti cumva, invitatiile care se gasesc pe site-ul invitatii.ro...(scuze, sper sa nu fie reclama)...stiu ca sunt facute de o firma din Sibiu, si ca se pot comanda prin internet....vreau sa stiu daca le-as putea gasi undeva si in Bucuresti....imi place ceva de acolo, dar nu prea am incredere sa le comand pe net, fara sa le vad, sa pun mana pe ele, sa vad si eu ce hartie folosesc...hai, ajutati-ma si pe mine, va roaga fata frumos....

Daca te uiti, invitatiile fac parte din cataloage (Deluxe, TBZ) etc. Am vazut invitatiile astea peste tot in Bucuresti. SI pe Lipscani, si pe langa magazinul Cocor (e un magazin micutz pe care scrie mare TBZ), si de unde mi-am luat eu (erau cele mai ieftine, lumea acolo dragutza, ti le facea repede...), adica pe cheiul Dambovitei (e un magazin foto acolo, unde patron e un chinez). Sper ca ti-am raspuns la intrebare

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Rallu

quote:
Originally posted by dianette

Stai tu, linistita, ca nu ma supar, si eu ma bucur ca ti-au placut aranjamentele mele ... , dar am fost putin surprinsa ca am deschis albumul tau si am vazut ceva cunoscut ... Si eu am cautat si am tot luat imagini de pe toate site-urile inainte de nunta...
Deci: nu m-am suparat!

Ma bucur ca e ok.
Nu de alta dar ai avut aranjamente superbe la nunta si sunt o adevarata sursa de inspiratie.
Ar fi fost mare pacat sa le sterg.
Asa pot sa le vada si alte miresici si aiba si ele o nunta frumoasa ca tine.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Multumesc mult Dianette pt raspuns....chiar mi-a placut un model de invitatie de acolo, dar nu vroiam sa le comanda fara sa le vad...
pupici la fata pt raspunsul prompt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Dragele mele, nu va grabiti cu invitatiile, pentru ca firmele care vin la targurile de nunti din primavara au oferte cu pana la 50%reducere. Si mie mi-a placut ceva de la magazinul din pasajul de la Cocor si astept sa le comand la targ. Informatia cu reducerea promotionala e sigura!

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Hai ca ma intorsei de la doftor ...si ma facut buba
Ficatelu e bine ...doar rinichi si trompa dreapta sunt mai jos ...dar cica nu e nimic grav...si eu care credeam ca nu sunt sanatoasa

Mergi la inceput