Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Giova, sfecla rosie contine f mult fier. Se poate consuma cruda sau fiarta in salate, sau suc de sfecla. Fiarta nu isi pierde proprietatile.

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele am venit bebe e bine , colul e inchis si la mama lui deci ok. Vizita rapida ca de obicei bebe are 2600 grame doctorul zice ca e ok . Are un cap pt 38sapta si 4 zile asta nu prea am inteleso.
Si ne vedem luna viitoare pe 14. L-am intrebat dc e normal sa ne vedem tot o data pe luna si a zis ca atata timp cat nu sunt probleme e normal.Poate nasc pana pe 14 sa vezi atunci desene, deci tot mai bine in Romania dau un ban da face ce vreau eu nu ca aici.
Va las ca tre sa mananc si intru mai traziu sa mai vb dc imi mai aduc amite ceva.
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Neata si de la mine gravidutze

Irina felicitari pt. vestile bune Are timp Mario sa depaseasca 3 kg,mai ai o luna si ceva,poate ajunge si la 4 kgAtata timp cat esti in regula si colul este inchis si lung,ai de asteptat pana la marea intalnireDespre caput nu iti face probleme, ieri cand mi-a spus dr. ca are capul mare am pus o gramada de intrebari,am ajuns sa intreb pana si de distrofie Sant bebelusi care se nasc cu caputul cat pumnul, altii il au un pic mai maricel dar se incadreaza in limite normaleSant si eu curioasa sa il vad pe al meu, cred ca seamana cu Giorgos mai capatanosParca si March a spus de baiatul ei la fel Eu am programare pe 13 dec dupa care ma duc la control la fiecare 2 sapt.
Dana e bun ID-ul bebeianfeb
Fetelor nu va mai ganditi la mesajul meu de aseara, pt cine l-am scris sper ca AU inteles
pupici, intru mai tarziu

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Irina e super bebele tau! Dar sa stii ca si mie mi se pare ca ar trebui sa te vada mai des.
Si eu am acceasi problema, doctorul vrea sa ma vada la 28,32,34,38,40. adica foarte rar, cred eu!

J 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari pt. vestile bune Irina. si tu ai un grasunel, felicitari pt.bebe Mario!!!

Deea mananc sfecla rosie, ca m-a atentionat mama, si chiar imi place. mersi.

Gata,pana duminica sau luni raman fara calculator, si la birou nu merg ca sunt capii acolo.
sper sa ne auzim cu bine, si sa nu scrieti chiar asa de mult. aveti mila de noi astea care intram mai greu pe net.

la toate !!!!

gio si bb Marco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bravo mai Irina exact cum am anticipat 2600gr, si mie mi-a zis ca are capul mare, si ca asta ar fi un motiv de cezariana, nu si alte probleme, ca si eu am facut la fel ca Maraki 1000 de inrebari pe tema asta!
Maraki, baiatul meu este fata!!!!
Si pe mine m-a chemat tot dupa o luna la contol, explicatia aceeasi, nu este nevoie mai des deocamdata, daca apar probleme suna! Dar eu fac tot ce vreau si miecurea viitoare m-am programat pentru o morfologica renala ca n-am stare, si dealtfel vreau monitorizare!!
Eu inca n-am facut analizele de trim III. Si nu iau decat materna. Ia sa ma duc sa-mi iau si eu niste sfecla, ch mie nu-mi plac furajerele astea!

daniela 28 Fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. De citit v-am citit, dar de scris.... am cazut in butoiul cu melancolie, asa ca tb mai intai sa ies.
Irina, maricel Mario al tau. Si capatznos ca Angelo! Stazti linistite ca si fetitzele noastre sunt mai mari in capatzana (nu-i asa March?).
Deea, eu nu-mi dau cu parerea despre desfundat nasul, fiindca metoda mea e barbara pt cele care au vulcani prin stomac! Hrean! Eu mananc hrean si-i asa de bun si asha te desfunda, dar te doare stomacul dupa.........Oricum eu am si sinuzita si compresele cu hrean pe pometi, fac minuni! Te desfunda la sigur, daca le suporti, ca in acest caz nu ustura stomacul ci pielea.
Mama, ce pofta de sfecla mi-ati facut! Am iesit sa iau ceva de papa si cand am vazut borcanul cu pricina (subiectul rosu, apetisant, cubulete, in otet), n-am mai rezistat. SI ca sa am garnitura la sfecla, am luat si un borcan cu mancare de fasole! Sunt un purcel, recunosc!
Cat despre chematul la doctor? Pai eu am fost la 8,12, 22, 26,30. Mai merg saptamana viitoare, adica la 34, dar nu prea cred sa ma cheme des daca nu sunt probleme (desi mie mi-e frica sa merg sa-i arat analizele, ca o sa-mi spuna ca sunt proaste si nu vreau sa iau nimic!).
Vai ce dor mi s-a facut de sarbatori! Abia astept. Voi nu?

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irina, felicitari ! Buna greutatea lui Mario!

Fetelor, va rog sa va verificati mailurile.

Daniela (27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Multumesc Dana, am primit detaliile despre noul cont pe yahoo. Fetele timide pot pune poze pe acelasi cont (picture) pe care nu-l vom face public!
Daca sunteti acasa sau aveti posibilitatea sa va uitati la 15 la TVR 1 la emisiunea "Oameni ca noi", protagoniste Paula 2003 si fetita ei!
Bee si eu astept sarbatorile de iarna!!! Sunt asa de frumoase!!

daniela 28 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

March, mea culpa Nu stiu ce am avut in minte sa scriu baietel
Bee si mie imi este dor de sarbatori dar de cele care le faceam in RoAm vazut astazi la tv imagini filmate azi dimineata prin statiile din Buc. si asa m-a luat un dor de casaaaaaCine stie cand ajung...
Dana mercic

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput