Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Merci fetele la toate sunteti niste dragutze.
Cat privetse dusul la doctor eu data viitoare am sa fiu in saptamana 39 de asta ma mir si cum mi-a dat de facut analize eu le fac de obicei inainte cu o zi doua . Pai poate nasc si nu mai apuc sa le fac mai ales sa le citeasca. Asta este mai bine dc nu le fac ca vad ca pt prima oara mi-a dat si o prelevare vaginala si eu nu am facut niciodata asa ca..... ura si la
gara. Sper sa nasc pana atunci.
Fetelor vedeti ca incepe acusica emisiunea cu PAULA la tvr 1 parca.
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Nu va speriati ca bb-ii au iesit la masuratori mai mari decat ar trebui! Si la mine s-a intamplat la fel la eco de 28 sapt, incat sotul meu a fost sigur ca aparatul e decalibrat. Dar la cel de 32 sapt am fost in grafic, decalajul fiind de o zi, aparatul fiind acelasi.Doar la kg era mai mare. In rest totul a fost ok.

mara 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Deea eu m-am desfundat cu "creioane de nas" asa le-a zis farmacista. Daca mai tii minte erau niste tubulete albe care miroseau a eucalipt, sunt chinezesti si sunt f.f. ieftine.
Pe tubuletul meu scrie: VANES INHALER. Si sa stii ca si-a facut efectul bine, sa-ti iei mai multe.
Ioana am vazut ca zicea o fata de acolo ca de luna plina se aglomereaza maternitatile, iar eu ma comport de luna plina ca un lup, "stau si urlu la ea", nu am somn deloc. Drept urmare de 2 nopti ma culc la 2-3 noaptea, ma gandesc cu groaza ca mai am o noapte.
Concluzia: atat ma cicale sotul nu ca nu nasti tu in ian ci mai devreme, incat imi vine sa-l strang de gat, si pe deasupra am mai auzit si chestia asta. Asa ca mi s-a pus capac, eu nu vreau sa nasc mai devreme dar cu atatia cobitori in jurul meu... stii cum este "cand 2 iti zic ca esti beat te duci si te culci".

Vaaiii fetelor am facut febra musculara la burtic de cat am putut sa rad ieri. Se uita sotul la mine ca la ciudati (eu nu rad de fel, nici daca ma gadili) si saracu de fericire ca eu rad cu atata pofta, a inceput sa rada de rasul meu.
Dar ia placut enorm faza cu "odorizanta", nu se mai putea opri nici el.

Chiar daca sunt grasa, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Salutare burticutze

Cite bordeie atitea obiceie. Ma refer la doctorii nostri.
Eu, dupa ce in primul trimestru am luat doar acifol, din trimestrul al doilea si pina la nastere trebuie sa iau o pastila/zi de Tardyferon Fol, adica fier cu acid folic, fierul e in nu stiu combinatie care cica il elibereaza progresiv si se absoarbe in consecinta. Mai multe nu prea stiu. Tot ce pot sa spun e ca nu avusesem probleme de anemie cind mi-a prescris sa iau asta (analizele de singe imi fusesera OK)
Concomitent, mai iau doar Magne B6, 2 pastile/zi. Alte vitamine sau minerale nu mi-a dat sa iau. Calciu nu am luat deloc. Ultima oara cind am fost la control, saptamina trecuta, mi-a spus ca, avind in vedere ca beau aproape un litru de lapte pe zi si mai maninc si cite un iaurtel sau brinzica de vaci, nu-mi da sa iau calciu, ca-mi ajunge cit iau din lactate.
Pina la 28 de saptamini si eu mergeam la doctor la control o data pe luna, insa de atunci mi-a spus ca de acum incolo ne vedem tot la doua saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irinel baga si tu la semnatura in cate saptamani esti, din mesajul de ieri am inteles ca stai in Bucuresti
Fetelor am greturi la greu,nici nu mai imi vine sa scriu simptomele mele ca devin plictisitoare

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Maraki, am uitat cu desavirsire sa trec cite saptamini avem.
Eu sint clujeanca, atita doar ca anul acesta am venit si eu temporar cu serviciul in Bucuresti si...se pare ca mi-a priit. Am ramasa pe aici bortoasa.

Irinel si Ilinca Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ursoaica si Bee, multumesc de informatii. Creion nazal mi-al luat si eu. La mine pe eticheta scrie doar "creion nazal inhaler". Nici macar firma nu scrie. Dar nu isi face efectul, decat ca "miros mentosane" 10 min. O sa incerc solutia "barbara" a Beei, ca pielea nu mi-e inca afectata

Fetelor, eu atat mi-am barbatul la cap pana mi-a cumparat un sac de sfecla Acum stau si il fierb. Cate o oala pe zi

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
Irina felicitari pt bebe grasunel!
Dana- multa bafta la doctor si ecografie azi!
Eu legat de ID nu mai comentez ca vad ca s-a votat si oricum nu ma deranjeaza!Dar as aca idee, sa stitzi ca un ID sau o parola formaat din cifre si lietre se sparge ami greu decat una doar din lietere sau cifre, spun asta pe viitor pt cine nu stie si vrea sa isi puna la diferite conturi.

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor, DC este cu o ora in urma ???? sau sunt eu cu o ora dupa ????

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irinel mie mi-a zis dr ca Fe ajuta mult dupa ce nastem . Si nici eu nu eram sub limita ci undeva pe la limita inferioara. Dar vad ca nu am probleme si ma bucur.
Acum ramane sa vad daca ma apuca vreo criza dupa ce nasc, inseamna ca am luat Fe degeaba, daca nu tot inainte si la urmatoarea sarcina.

Chiar daca sunt grasa, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33

Mergi la inceput