Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
Crisu23 spune:
Fetelor eu pe la 1 plec de la munca...chiar nu mai pot, numai tampenii fac pe aici.Intr-un fel mi-e si frica sa ma duc acasa sa dorm...daca la noapte iar stau de paza?!
Crisu
31+
LunaNoua spune:
Daniela, nu pot bea miere si lamaie, ca imi dau niste arsuri groaznice
La fiecare inghititura de ceai primesc doua de acid gastric inapoi. Dar nu mai sunt asa racita. Mi-a facut bine Oscillococcinum ce l-am luat. Acum a ramas doar nasul infundat. Nu mai imi curge sa am ce sa suflu. N-am mai dormit calumea de o saptamana si mi se inchid efectiv ochii, dar cum ma intind in pat, chiar si cu perne multe, cum nu mai pot respira. Si apoi incepe inima sa bata ca nebuna si s-a dus cu somnul meu
Daca stau pe scaun sau in picioare, pot respira cat de cat si se linisteste si inima. Mi-a zis sotul aseara sa dorm in dulap ![]()

, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
acina spune:
Buna burtici vesele ,
Doamne cat am ras citindu-va 
...
Am dormit toata noaptea
nu m-am trezit deloc.
De ieri am inceput sa iau materna din nou , chiar daca vomit sa ma mai vitaminizez si eu , caci se pare ca nu prea e suficient cat mananc.
Oricum sunt in forma , asta e bine![]()
Anca
27+
Pozele Noastre
Burtici
mara95 spune:
Buna, fetelor!
Pentru Monica(daca retin bine):ma intreba daca in afara de 2 l de lapte mai beau si apa.Sigur ca beau si nu putina.Si eu ma mir , pentru ca de regula organismul meu nu cere prea multe lichide. Dar sarcina face minuni. In vara mancam singura cate un pepene de cel putin 7kg, incepand cu primul pepene aparut pe piata si pana in toamna cand erau deja trecuti.Cred ca am dat o mica avere pe pepeni si pe fructe in general.
Prntru LunaPlina: Am citit pe net ca , in cazul infundarii nasului s-ar recomanda picaturi de apa cu sare sau ser fiziologic.Nu exagerat.Am incercat si eu o data si a fost bine.
mara 35+
LunaNoua spune:
Deci , fetelor, nu stiti daca se poate lua ceva de desfundat nasul in sarcina? Eu insist cu intrebarea, ca tare ma roade. Plsss
, Deea
28+
Pozele ale mele
Giova spune:
Janina mersi de idee, oricum mai intreb si eu la farmacie ce si cum imi recomanda.
Eu pana acum nu am avut probleme cu constipatia, daca ma constip asta e, n-am ce face, ca dr. m-a pus sa iau fier 14 zile.
Bafta fetelor care merg azi la eco!!! sa veniti cu vesti bune.
gio
si bb Marco 31+
LunaNoua spune:
Merci mult Mara
. Ma duc sa ma salinizez ![]()
, Deea
28+
Pozele ale mele
marchplayer spune:
Dana atunci sa fie cum vor fetele bebeianfeb, si sa activam si pentru pozici pe acelasi ID numai ca sa fie sectet nu public sa-si puna cine vrea pozele cu burticile acolo!!
Mara, un pepene singura?! Waw, eu deabia daca puteam o felie odata!
Crisu, fugi acasa si odihneste-te dar nu dormi prea mult ca iara faci noapte alba!
daniela 28 FIX
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
LunaNoua spune:
No, ca m-am salinizat. Am tras apa sarata pe nara infundata, mi-a iesit pe cea care era cat de cat desfundata, dar prima tot nu s-a desfundat
. Mai stau un pic si repet procedura, doar doar si-o da drumul. Acum ma doare burtica de la atata sfortat la suflat nasul ![]()
, Deea
28+
Pozele ale mele
T_Ioana spune:
Buna dragelor!
Ma bucur sa vad ca veselia de aseara a avut efect si la alte fete.
Maraki eu nu am inteles prea bine, chiar te-ai suparat? Daca am spus noi ceva nepotrivit imi pare sincer rau si imi cer scuze....la cat de vesele eram ....
Ralu ma bucur sa te vad. Sper ca esti bine si tu si bebelina, da' care-i faza cu starile alea de depresie?
Irina si Danabafta azi la echo. Astept sa vedem cum sunt puiutii, mai ales eu pe Irina o astept cu sufletul la gura, ca saptamana asta merg si eu si sa ne mai comparam!
Deea si pe mine ma ucide nasul infundat. oare nu se pot pune picaturi cu ser fiziologic, asa cum se pun la bebei? O sa merg dupa masa la dr de familie si o intreb pe ea!
Ursoaica ce-ti veni cu luna plina mama?(am tras o ocheada la mamici de nov-dec
) Lasa sa vina cand trebuie!
Fetelor eu iau Materna, Acifol si Maltofer de la 4 luni jumate. Maltoferul e fier pe care mi-l da doctorita de familie de la ea din cabinet. Nu am avut deloc probleme cu constipatia din cauza fierului, dar poate eu sunt un caz special. Am facut o singura pauza de fier, 10 zile, cat am luat Calciu lactic(cica se anuleaza daca le iei impreuna)dar acum am reluat iar fierul. e drept ca materna+Acifol le iau dupa micul dejun iar fierul dupa amiaza (ca sa nu interactioneze cu Ca din Materna)
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"