Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
LunaNoua spune:
Neatza burtici 
Iar s-a facut dimineata si eu trebuie sa ma refac dupa noapte. Caaahhh
A devenit cea mai nasoala perioada a zilei. Partea in care trebuie sa ma intind la orizontala in pat. Si as dormi si eu daca tot sunt la orizontala, dar mi se infunda nasul instantaneu si nu mai pot respira decat pe gura
, ceea ce imi da o superba durere de gat. Eu si cand nu aveam nasul infundat simteam nevoia sa trag mai cu sete, caci simteam ca nu primesc destul oxigen. Acum, e tragic
ma trezesc in toiul noptii respirand ca dupa maraton, pe gura bineinteles si cred ca din cauza ca nu am destul aer inima mea o ia razna. Aud fiecare bataie a ei in urechi, senzatie comparabila cu niste bobarnace in ceafa. Si 120 de bobarnace pe minut ... nu e chiar ideea mea de somn linistit.
Raceala vad ca a inceput sa dea inapoi, dar nasul tot infundat mi-a ramas, si parca inspir nisip la fiecare inspiratie (pe nas sau pe gura). Voi nu stiti daca se poate lua ceva de desfundat nasul in sarcina ? Stiu ca picaturi gen Bixtonim nu e voie. Dar altceva, totusi, oare nu se poate nimic ?
, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Giova spune:
Neatza
!!!!
Vad ca v-ati distrat pe aici nu gluma. Misto de tot!!!
Ioana super poze si super burtica. Ce am observat e ca am avut buchetelul la cununia civila aproape ca al tau.
Astery felicitari pt. vestile bune si grasunelul de Razvan!!!
Monica-Arad, inca n-am luat fierul, azi merg, ca ma duce al meu cu masina, ca tare comoda am devenit. Dar habar n-am de care sa iau. Cineva imi spunea sa iau sirop Fierhaus- nu stiu daca asa se scrie, ca este fff. bine tolerat si de adulti nu numai de copii. Ce stiu e ca trebuie luat dupa 30 min. dupa ce mancam dim. si cu o vitamina C, ca numai asa isi face efectul. Daca luam sirop sa-l bem cu paiul ca ne coloreaza dintii.
Crisu si eu m-am trezit si pe la 2 si pe la 4 noaptea asta, dar am recuperat acum, ca am dormit mai mult. Ce sa facem, sunt nopti si nopti.
Dana nici eu nu am nimic cu vechiul ID, dar cum ma supun majoritatii, il schimbam. Cel cu bebeianfeb e ok dupa mine, ca include toti bebelusii.
gio
si bb Marco 31+
LunaNoua spune:
Dana, eu as zice bebeianfeb daca tot e de schimbat. Dar, dupa mine, poate sa ramana si cel vechi ![]()
, Deea
28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
J G spune:
Neatza !
Giova ia Sorbifer Durules, care contine Fier+ vitamina C, e foarte bun.
Denisa, eu i-am raspuns Ioanei care a intrebat ce e cu "dimensiunile Catalinei" si am spus-o ca o gluma. Si Catalina, cand a pus intrebare, probabil a glumit. Si chiar daca nu - cred ca toate am avut intrebari ciudate de cand suntem aici pe forum. Deci nu te supara!
Fetelor e greva la Metrou si e jale in Bucuresti, am ajuns cu o ora mai tarziu la serviciu... !
J 28+
irinadum spune:
Buna dimineatza!
Fetele aveti grija cu fierul ca se da repede in constipatie.
Eu plec in jumatate de ora la doctor si cum vin va pun l curent cu ce mai spune "nenea" doctorul.
J G Denisa nu cred ca s-a suparat din contra s-a amuzat si ea ca noi cu id-ul . Cred ca pe Maraki am suparat-o ca ea a fost ci ideea schimbatului dar cred ca a inteles ca nu sunt rautati ci glume. O pupam si uite
pentru ea ca sa ii treaca.
Irina34+
irinadum spune:
Dana si tu mergeai azi la doctor sa o vezi pe Sansana. Te asteptam cu vesti ca stim ca erai nerabdatoare.
Irina34+
marchplayer spune:
Neata burticute vesele! Mi-a placut tare mult de voi aseara, tot asa s-o tineti pana nasteti, ne mai inveseliti si pe noi pesimistele!
Asa cum am prevazut am avut o noapte alba, acum mi-am facut o cafeluta si mi-am propus sa nu mai dorm ca...ziua ca noaptea tare-i urat sa stai cu ochii pe pereti!
Ioana super pozele cu burtik!
Irina, bafta la eco azi! Sa ne dai vesti cand vii!
Kiki, felicitari pentru grasunelul tau!
Deea, imi pare rau ca esti bolnavioara, bea ceai mult cu multa lamaie si miere mai putina, dupa ora 2 chiar fara miere ca este energizanta si s-ar putea ca si de la asta sa nu poti dormi!
Bee, sa va fie de bine si sa folositi mobila sanatosi, cat despre mutat si curatat stii ce parere am eu, lasa-i pe altii ca tu o sa tot faci dupa ce nasti! Macar acum sa profitam si noi!
Dana, Oana n-a mai faut nimic caraghios, ieri m-a distrat tare cum s-a chinuit ea sa se imbrace su pantalonasii Roxanei. Ti-a trecut durerea de cap?
Nicoleta, ce bine ca vine mami tau in vizita, o sa-ti ridice moralul si poate scapi si de starile de voma matinale!
Maraki, nu fi mai suparici! Fetele glumeau, n-ai vazut ca amestecasera bauturile aseara, auzi tu lapte cu suc de portocale
!!
daniela 28fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ingrid S spune:
Ceau dragelor!
Dimineatza la munca mai ajung sa va citesc, ca seara sunt de regula obosita.Ma intereseaza fierul asta de care vorbiti: Giova, trebuie luat cu vit. C neaparat? Mie mi-a zis sa-l iau cum vreau: inainte de masa, dupa etc, fara sa fie asociat cu ceva anume. Auzisem ca e bine sa-l iei si cu acid folic, dar mai stii?! Pana la urma, daca ma enervez nu-l mai iau deloc.
Mi-am activat PM-ul, dar la mess, inca nu am incercat. Uite azi incerc, daca esti acasa dupa-masa.
Iar cu veselia...eu asa mi-am dat seama ca sunt gravida, pt ca in prima luna am prins motanul si i-am pus pe cap o cordelutza si am ras mai bine de jumatate de ora fara oprire. Sotzul meu intai s-a amuzat cu mine, dupa... arata cam ingrijorat. Nici cu gaz ilariant nu radeam in halul acela. Asa ca...inteleg prea bine.
Va las, ca iar am de lucru si vreau sa termin.
la toate!
Ingrid S
26+
marchplayer spune:
Dana , bafta la eco astazi!
Janina imi pare rau ca trebuie sa suferi si tu din cauza tampitilor cu greva lor!!!
daniela 28 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
dana_ene spune:
Ma iau de manutza cu Crisu, ca si eu am o zi groaznic de plina, iar cheful imi lipseste cu desavarsire
.
Irina, da, asa este. Deseara merg la control. Abia la ora 18:00 am programarea si sunt foarte nerabdatoare. Am o gramada de intrebari pentru doctor, sper sa nu uit nimic-nimic.
Intre timp, bafta multa pentru tine la intalnirea cu "neena" doctorul.
Daniela, Oana e haioasa in continuare, cum sa nu ?
Acum a decis ca atat timp cat la noi mai vine si Sansana, atunci casa bunicilor e casa ei. Tot le explica bunicilor ca acolo e CASHA MIA !
De Mos Nicolae a anuntat ca vrea sa primeasca o PAPUSHA si UN CIOCIOR MIC, ALA MAEE A LU' SANSANA.
In traducere: vrea un carucior mic, ca ala mare e al Roxanei, asa ca sa stam linistiti, ca ea nu-l mai vrea
.
Deci sa modificam cu bebeianfeb ??????
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006