Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ralu merci dar gata am schitat-o. Am scapat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina tocmai ca eu nu am scris nicaieri Id-ul si aveam impresia ca este mamici_01_02 Dupa 3 incercari a trebuit sa intru la mine in mail sa vad mesajul DaneiMie imi este mult mai usor sa tastez fara sa ma uit iar daca este un ID si cu cifre si underline.....Fiecare isi scrie parerea, oricum nu e un mail in care sa intru zilnic, faceti cum credeti in final.
Ana in Ro pana cade buricutzul se pune pansament cu alcool de 70 grade, in Spania nu au spus nimic? Se tine pur si simplu asa pana se usuca?
Astery felicitari pt. bebelinO sa fie un grasunel
Eu cred ca cel mai bine este sa terminam cu rautatile, ce ati vrut sa spuneti s-a spus, cine a trebuit sa inteleaga ,a inteles.....forumul este pt. impartasirea experientelor pe timpul gravidiei, daca mai sant si hormonii care se ridica la cap,trebuiesc si ei infranati la un moment dat....

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ursoaica, uite ce am gasit eu pt tine
http://www.am-wood.com/june98/chest.html

mai gasesti si alte planuri de mobila la
http://www.freeww.com/

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Deea mercic sunt marfa!!

Ursoaica 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele, lipseste omu' 2 h sa mearga la masaj si voi umpleti paginile una-doua, dar ma bucur ca s-a pastratstarea de vselei.
Ioana esti mortala, mi-a placut ce ia scris si sunbcriu cat priveste aberatziile alea ca sa ti-o coasa medicul in fctie de dimensiuni, eu zic sa terminam cu prostiile astea ca sunt femei cu capul pe umeri si viitoare mamici.

Maraki-despre ce rautati vorbesti tu, eu stiu ca ne-am refeirt doar la aberatziiel care s-au scris si care nu au legatura cu hormonii!
O noapte buna la toate!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki imi pare rau dc te-ai suparat eu am glumit. Pe mine chiar nu ma deranjeaza id_ul si parola le consider usoare chiar foarte usoare. Nu credeam ca te superi asa repede. Si doar am spus imi e totuna dc se schimba chiar dc va fi dificila am sa o scriu si tot nu ma deranjeaza.
Da Ana chiar asa sa ne spui si noua ce mai zice moasa poate mai prindem si noi ceva.
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Vai da' ce veselie v-a lovit fetelor! Fain, tare fain! PE noi ne-a lovit in schimb harnicia. Am avut de mutat aragazul, frigiderul (un mamut, de n-am stiut niciodata la ce=-o sa-mi foloseasca) si de instalat masina de spalat. BIne, pe toate le-a facut sotzul cu un var, dar am avut si eu de strans si curatat ca maine........SI evident, cand a demontat chiuveta veche, s-a dus si faianta de deasupra ei! Asa ca maniacul meu barbat de la ora 10 noaptea statea si dadea cu ceva ipsos sa repare peretele! Acum s-a culcat el si mi-a sarit mie somnul asa ca am venit sa va citesc.
N-am stare deloc. MA mananca pielea ca-n fiecare seara si e asa de enervant (Monica subscriu la "miorlaite". Pe mine barbatul ma recunoaste dupa icnituri si gemete, ca sa nu zicem miorlaieli).
Mamicile de Razvanei (Astery si Ioana), mama si acum rade de mine si imi spune mereu ca o sa ne vada ea daca Ana Teodora noastra o sa fie Razvanel la nastere! SI noi tot RAzvan, i-am fi spus daca era baiat, dar asa il asteptam pe bb2 RAzvan (ca ta-su nu concepe sa-l lasam in minoritate). Cat despre zodii, eu o vreau pe fii-mea sagetatoare ca mine. CU tati berbec, va fi minunat! O sa ne incontram cu totzii la greu.. Dar eu tot sustzin ca o sa-i mancam urechile sotzului meu.
Hai ca incerc sa dorm. si Noapte buna!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

"NEATZA,BURTICUTE VESELE!!!
Am lipsit doua zile ca nu mi-e mers netul..si ce sa vad?Ati scris,nene,nu gluma..Bravooo....Noi suntem bine,cu exceptia starilor de voma de dimineata...care ne ucid....Azi vine mami a mea la noi..nu am vazut-o de doua luni..si suntem "happy" pe chestia asta....Bebelina e cind vioaie..cind lenesa..Azi iar m-a trezit de la 4...ne-am uitat la tv 2 ore..si am adormit iar...
Ma bucur sa va vad vesele...Felicitari pentru toti grasuneii de bebici....Bafta pentru fetele care merg la eco azi....
In rest..mergem sa papam..si mai vorbim mai incolo....
Aveti grija de voi...
Nicole si Daria
26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mama mia, dar ati scris, nu gluma.

Pai... sa incerc s-o iau pe rand:

Astery, ma bucur ca bebe Razvan e bine, grasunel si frumusel.
Nasoala faza cu interdictia la prestat, eu nu vreau sa ma gandesc la o asemenea sumbra perspectiva .

Bee... si noi tot RAZVAN vroiam daca era baietel .

Denisa, am rezolvat problema cu poza care nu se vedea. Mea culpa !

He, he, m-ati distrat cu ID-ul.

Ar fi urmatoarele propuneri:

mamaian
mamaianfeb
mamafebian
bebe0106

Ce alegem ?

Daniela (27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza burticutze!
Vad ca nu sunt singura care nu dorm noaptea.
M-am trezit a 4:30, si n-am m ai reusit sa dorm. Iar acum am un chef de munca...cred ca mi bine imi luam liber ca nu stiu cum am sa rezist.

Crisu 31+

Mergi la inceput