Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 2
Ursoaica spune:
Irinel mercic mult, mult de tot
.
Ioana da incerc de ceva timp sa fac comanda, dar nu se potriveste gustului si preferintelor mele nimic de acolo. Asa ca al meu sot ma cicale sa fac odata schema cu ce vreau si sa vedem cat ne costa, daca este prea piperat renunt. E sunt cur sucit, nimic nu-mi convine!
Monica, Monica ziceai de hormonii mei! Pai se vede ca nu prea erai tu pe aici, acum s-a mai animat si pe aici forumul
.
Dai si tu un "Refresh" poate mere'.
T_Ioana spune:
Nu inteleg de ce nu se vede la tine....ca doar celelalte fete au scris si nu cred ca au avut probleme, ca se sesizau daca era ceva....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
aha....bravo!
pai frectia nu am facut-o inca pt ca a zis sotiorul ca daca ma dau jos din pat nu-mi face frectie, asa ca , deoarece m-a mancat sa vin iar la computador, am amanat-o!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ana_m spune:
Fetele zlobii,
M-am intors si eu acasa de la curs . Si ce gasesc aici : veselie mare. Foarte bine suratelor, tineti-o tot asa. Azi la curs doar s-a vorbit, nu am apucat sa facem gimnastica da mai bine. Si am vorbit 2 ore jumate in loc de 2, de s-a disperat sotu cu mama si m-au sunat pe mobil ( ca eram la 2 pasi de casa si de ce nu ajung).
Azi ne-a invatat cum sa-i facem baita, cu buricul vindecat si nevindecat. Idea e ca buricul tot timpul trebuie bine spalat , inca din primele zile, fara frica.
--Ne-au invatat cum sa-i spalam in zona intima pe baietei si fetite. La baieti e foarte des ca sa nu fie coborate ambele testicule, dar ele coboara pana la un an. Se mai intampla sa coboare si apoi sa urce iar. La fetite trebuie bine spalate si intre labiile mari si labiile mici si urmarit ca exista cazuri in care labiile mici sunt inchise ( sau au o gaurica foarte foarte mica), inchizand astfel accesul la vaginul fetitei; trebuie bagat degetul mic si tras umpicsa facem loc.
--Produsele cosmetice ( sampon, creme ) a zis sa nu ne zgarcim si sa luam produse din supermerkat, sa folosim produse bune de firma pt ca pielea bebeilor e foarte sensibila si e pericol sa faca dermatite.
--M-au invatat sa fac o respiratie profunda pana in burtica pt atunci cand ai o contractie sa impingi. Chiar ne-am amuzat ca eu eram singura incepatoare si am reusit sa fac respiratia din prima. M-a intrebat daca am facut canto la viata mea, sau am cantat. Ma rog canto n-am facut dar de cantat am cantat ceva ( dar asta e alta poveste )
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
T_Ioana spune:
No am pus, "Burtica la 30 saptamani " si "Burtica la 34 saptamani", daca va vine sa credeti, mireasa care apare in una dintre poze era gravida in 4 luni....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
monica70 spune:
Da, hormonii mei au ajuns sa-mi deregleze si internetul!
Culmea e ca pe sot il cam mananca de-o vreme, chiar mai inainte mi-a batut niste apropouri! De obicei eram eu mai activa! Dar cred ca e tare intrigat de ce-am ras azi atata, poate crede ca bantui pe vreun site gen URSOAICA, mai stii?
ANA vad ca tu ai invatat azi cate ceva, tine-ne la curent!
Ma cam duc la culcare,macar azi un pic mai devreme. Am mai baut un pahar cu suc de portocale si acum o cana de lapte (ca nebunii...) si trec la culcare!
Va mai scriu poate maine dupaamiaza sau seara, ca la birou a venit azi STREPTOCOCU' (asta-i contabilul din Italia, n-am gasit alta porecla...)si nu prea cred sa pot intra dimineata, poate cand merge sa se alimenteze...
Va pup!
MONI 32+ si bebelina DIANA
Ursoaica spune:
Fetelor care mai sunteti pe aici, sunt fericita, am aflat azi ca ieri a nascut prin cezariana (dar a pierdut dopul si apa) o prietena de a mea, o fetita grasunica foc a avut 4.400g si 52 cm!!!

Cand ma gandesc ca mai avem un pic si incepem si noi...
T_Ioana spune:
mai Moni da' nu esti zdravana...mi-au batut vecinii in tevi in asa hal radeam....auzi la ea STRPTOCOCU.....
Ursoaica sa-i traiasca fetita prietenei tale, sa fie sanatoase amandoua si fericite....da e ceva la 4.400....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
Ana_m spune:
Uite ca azi cum s-a vorbit si de taiatul unghilor, mie azi moasa mi-a zis ca in primele saptamani ( 2-3) nu se taie pt ca , unghiile sunt unite cu pielea degetului si poti sa tai pielea. Ea zice ca daca incep sa se rupa , sa le rupem noi in continuare, ca e o unghie foarte subtire. Da mie mi se pare cam masochista chestia asta, nu stiu-. Dar zicea cum se vor naste iarna, le bagam manuta in maneca si asa nu se vor zgaria. Oricum, cand incepem sa le taiem, cu forfecuta care are varfurile rotunjite , nu ascutite, ceea ce zicea azi cineva.
Bine gagicile cu burtici, v-am lasat , vorbim maine.
Somn usor
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
ralirali spune:
Ptiu, gagici, am ras de m-am prapadit
.Ioana, esti bestiala, uite de ce imi era mie dor de tine
. Si ce burta faina aiii, cred ca ai un baban acolo
. Sa fie sanatos si vesel asa ca tine si ma bucur ca ati cam terminat cu moloazele.
Moni, nici cu tine nu ma plang la capitolul veselie
! ce bine ca existati, fetelor, ca io-s cam innecata un griji si stres,d ar ma ajutati mult

.
Ursoaica, eu am comoda aceea, o sa o masor maine si iti spun dimensiunile daca mai vreti.
Ana, te mai asteptam cu sfaturi de la cursuri, mie mi se par super.
Va pupic pe toate si sa aveti o noapte linistita fara cele dureri si plimbari la baie.
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel