Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
dana_ene spune:
Fetelor, asa este. Si eu ma simt mai bine stiind ca am o data fixata, ca indiferent ce va fi nu o sa nasc mai tarziu de 7, ci mai devreme
.
Ingrid, in cazul meu de aceea iau No-Spa, sa mi se relaxeze uterul fiindca aveam dureri la mers.
Mai bine de tine ca nu ai nevoie
.
Sunt emotionata rau.
Astazi cred ca naste Cristina (cristinamh).
Aoleu !
Abia astept sa primesc vesti de la Cristi, sotul ei.
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
charly spune:
Multam la toate
...pt.raspunsul legat de sughit...M-am mai linistit, ...eu nu stiu inca ce e aceea o contractie, si mi-s putin speriata (teoretic stiu, dar fizic..nu..si nu tin neaparat, deocamdata)
Cer scuze ca nu intru prea des, dar am o multime de...fel de fel pe cap...servici pana la 6 seara, termopane proaspat montate..trebuie tencuit- toata casa peste cap.., azi ma oftic ca nu pot sa ajung la salon..deja am tot amanat..., maine e ziua mamei...azi tre sa fug dupa cadou in pauza de masa....si tot asa.
Multam celui de sus ca ma simnt bine,...pe 2 noi. am facut o morfograma la Sinador si totul e ok. Bebelica se simnte bine, suntem
27 de saptamani..asta daca cineva ma va trece in condica.
Am 10 kg. la activ si ma mandresc cu ele!
Pup pe toate si va urez o zi placuta in continuare.
Cine are timp, recomand iesire in parc...e tare frumos afara, ma uit blegita de la birou pe ferastra.
T_Ioana spune:
Ziua buna burticute!
Am intrat doar sa va salut ca ma duc iar in pat! Ma simt ingrozitor de rau si nasul imi este tot infundat. Am bagat pana acum doua fiole mari de ser dar efectul este de scurta durata. Cel mai frica imi este de Amoxicilina asta pe care trebuie sa o iau. Sunt atat de speriata sa nu-i faca rau lui bebe incat imi vine sa urlu, dar m-a speriat si doctorita (care a vazut ca sunt reticenta) si mi-a spus ca daca nu iau medicamente risc sa dezvolt vreo infectie si sa-i fac rau copilului. Acuma eu nu stiu ce sa zic, de la farmacia de unde mi-am luat medicamentele mi-a zis farmacistul (care e sotul unei prietene) ca la varsta asta a sarcinii nu e nici o problema pentru bebe. Nu stiu ce sa mai zic....
Va pup si ma duc la pat!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 34+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
INGRID, si eu am pisica, o am de 11 ani, si nu se pune problema s-o dau pentru ca o iubesc foarte mult. Am avut grija mare pe perioada sarcinii, mai ales e bine sa nu te ocupi tu de tavita ei. Cu bebelinul o sa fiu mai relaxata, si eu auzit ca este chiar bine pentru un copil sa creasca cu pisicute pentru ca va avea sistemul imunitar dezvoltat si nu va face alergii. Bineinteles ca n-am s-o las totusi sa doarma in patut cu Ayan!
DANA, ma bucur ca totul este ok cu bebelina si cu tine. Sa faci o Sansana sanatoasa si frumoasa pe 7 Februarie!
ACINA, cum te mai simti?
IOANA, stai linistita si sa iei pastilutele, stie dr. ce stie. Nu e bine sa stai cu o infectie in corp. Sunt sigura ca totul va fi ok. Sanatate multa!
MARAKI, vad ca azi te simti mai bine cu greturile, n-ai zis nimic de ele. Eu am papat azi niste pateuri cu branza sarata, mi-e si teama sa pap ceva mai mult dupa greata de ieri. Deci asa stii si tu, daca contractiile nu sunt dureroase nu trebuie sa luam No-Spa. Ca asa mai am si eu cateva contractii pe zi.
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ana_m spune:
Buna burticute,
Noaptea asta vad ca iarasi nu ati prea dormit. Nici eu foarte foarte bine, am fost de vreo 6 ori la baie, iar intorsul de pe o parte pe alta e un cosmar
. Si eu cand nu pot dormi ma tot foiesc asa ca azi dimineata am gasit tot cearsaful strans sub mine.
E asa o zi frumoasa aici, sunt 22 de grade parca ar fii primavara. Azi am de gand sa bag 3 ture la spalat in masina. Am fost putin si pe afara pana la un super si m-am plimbat vreo 20 min. Am ajuns la concluzia ca obosesc groaznic de repede.
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
asteryaro spune:
Ziua buna!.
Ma simt ca o leguma somnoroasa, pic din picioare. Am reusit sa pregatesc pranzul pt. mine si iuby, cu mari eforturi. Cel mai bine si potrivit ar fi sa ies la o plimbare la aer curat, dar pur si simplu mi-e LENE. Cred ca si tensiunea mi-e cam mica. Uf! Deseara voi lua 1/2 tableta de Diazepam ca sa pot si eu sa dorm ca oamenii. In plus, azi noapte am facut si o criza de astm, pe care a trebuit s-o potolesc cu 2 doze spray. POate ca si de la schimbarea de vreme...
Intru mai pe seara, acum ma duc iar in pat, sa mai motzai...
Pupici.
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
acina spune:
Buna burtici,
Ma alatur si eu clubului insomniacelor.De la 2.30 nu am mai dormit , pana pe la 5 cred .M-a durut burtica si am luat no-spa.
Dana ma bucur ca bebelina este bine si ca nu sunt alte probleme
. Pe 7 februarie zici , pai e super, asta daca nu se grabeste .
Multumesc pt mail.
Ioana ai grija de tine .
Mai fetelor au inceput bb-ii sa creasca si nu mai au loc in burtici , In curand o sa fim ca fetele de la noi-dec , cu bagajul facut si in asteptare.
Va pup,
Anca
27+
Pozele Noastre
Burtici
Ana_m spune:
Dana , ce fain ca stii cand e ziua cea mare !!!
Ioana, lasa ca daca medicul ti-a recomandat stie el mai bine. Recunosc ca si pe mine m-ar speria gandul de antiobiotice ( le urasc ) dar daca el zice ca e nevoie fii fata buna asculta-l.
Ana
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
pisoi3 spune:
Salutare burticute
N-am mai scris de vreo saptamana cred, pentru ca ba am fost ocupata, ba nu mi-a mers netul si uite asa am tot tinut-o.
Bee, merci ca ai intrebat de mine.
Azi merge si netul si am si eu timp, am chiulit de la germana, ca m-am suparat si nu am avut chef sa bat drumul pana la Piata Romana, oricum profa e nula asa ca...
Am citit tot ce ati scris, dar ati scris, nu gluma...
Ana, multumim ca ne impartasesti experienta ta de la cursurile prenatale.
Eu nu am sa fac cursuri, din motive financiare, ce am gasit eu pana acum costa cam 4 milioane si sincer nu prea ne permitem acum.
Stiti ceva de niste cursuri gratuite?
Eu tot ma stresez ca trebuie sa facem asigurarea Casco si nu prea stim unde, anul trecut am avut-o la Asirom si am avut 2 zgarieturi facute de magari prin parcare, nu va zic ce am alergat sa ne rezolvam, idioti ca aia de la Asirom nu am vazut! Nu recomand nimanui sa faca Casco la Asirom! Asa ca inca suntem in cautari si nu prea stim incotro sa o luam. Si ne-a si expirat Casco ala vechi!
Ingrid, tu intrebai de pisicute. Eu am trei motanei, daca vrei poze, intra pe linkul de sub semnatura mea. Motaneii mei stau in casa si sunt deparazitati, vaccinati si unul dintre ei face si detartraj anual ca e predispus la tartru (seamana cu sotul meu, singura diferenta e ca unul merge la veterinar si altul la dentist!) Si mie ginecologul si pediatrul mi-au zis aceleasi lucruri despre care a scris Ursoaica, matzele nu reprezinta nici un pericol pentru bebe. Iar pe verisoara ta las-o in pace, asa sunt studentii la medicina, numai tampenii invata la facultatea aia. Plus ca eu cred ca un dr. care nu iubeste animalele nu iti va recomanda niciodata sa ai si tu unul, chiar daca stie ca nu fac rau, banuiesc ca mintea lui refuza sa accepte chestia asta. Si pe noi ne-au sfatuit rudele sa ne dam matzele, le-am dat noi vreo doua peste nas si le-am zis ca nu e treaba lor ce facem cu pisicile noastre. De altfel s-a scris si in "superbebe" si "mami" ca este bine ca bebeii sa se nasca intr-o casa cu pisici, ti-a explicat Ursoaica de ce. Asa ca lasa motanul in pace si iubeste-l ca si pana acum, supravegheaza-l doar si ai grija cu vaccinurile si deparazitarile. Cum a zis si Monica, si eu am avut pisici toata viata si cand stateam la ai mei matzele stateau in curte, nu am avut si nici nu sunt imuna la toxoplasmoza, de unde rezulta ca matzele nu sunt asa de purtatoare de toxo cum se crede.
Eu am crescut de mica cu caini si matze, ma pupam in bot cu ele si crede-ma ca nu am facut nici chist hidatic si nici alta boala provocata de animale. Asa ca eu cred ca astea sunt tampenii, si omul e purtator de o serie de virusi si cu toate astea nimeni nu zice sa te feresti de aia din jurul tau. Asa ca... cate capete atatea pareri. Daca mai vrei lamuriri despre pisici, nu ezita.
Azi ma duc si eu la dr., facem eco si eu sper sa scap de control vaginal dar nu prea cred...
Cred ca dr. o sa vrea sa vada cum e colul, am totusi 32 de saptamani. Abia astept sa imi vad bebelinul, ma intalnesc cu sotul mai tarziu si mergem impreuna. Partea naspa e ca dr. are cabinet in Drumul Taberei si eu stau in Pantelimon, dar asta e, fac vreo ora si ceva pe drum.
Daca mai apuc intru in seara asta si va povestesc.
Pup burticutele si sa aveti o zi frumoasa.
Anda si bebe Mark 32+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
maraki spune:
Anda cand ajungi in Dr. Taberii sa te gandesti si la mine
doar vei fi la mine in cartier
Cu ce va duceti ca pana la 16.00 metroul nu circula?!Bafta la dr. si sa vii cu vesti bune
Ioana mai bine sa iei antibioticul decat sa stai cu infectia in corp, e mai periculoasa infectia pt. bebe, urmeaza sfatul medicului fara sa te stresezi, stie el ce stie...
Eu ma rog la Dumnezeu sa nu ma pocneasca vreo raceala ca sant foarte rea la boala, pana acum am scapat,slava Domnului!
Fetelor mai e un pic si vine zapada, pantalonii mei de gravi ( 2 perechi ) nu mai imi vin,nici nu stiu ce o sa port pt. ca si fustele care le am, nu sant chiar pt. timp geros
As putea sa cumpar ceva,sa port in ziua respectiva si sa returnez a doua zi pe motiv ca sant alt nr![]()
![]()
![]()

30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36