Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina m-am simtit rau de tot ieri, aveam stomacul in gat si ligheanul langa pat Astazi am greturi, am mancat pana la ora asta doar doua iaurturi mici cu biscuiti simpli,in rest nu am nici o mancare in casa sa imi priasca, nu stiu ce o sa fac astazi, cu ce sa ma alimentezSper sa te simti si tu mai bine astazi, ai vazut ce rau e cu greturi
Fetele mai este cineva care a luat intr.o luna 2,7 kg ??? Am vorbit cu mama la telefon adineauri, cand a auzit ca am ajuns la 85,6 kg nu i.a venit sa creadaCel mai mult m-a vazut cu 70 kg!

pupici

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Neatza burticutze frumoase.
N-am mai intrat de cateva zile bune, dar am fost asa ingrijorata cu rezultatul de la testul de glucoza incat nu avea rost sa va bat la cap in fiecare zi cu aceiasi problema. Dupa trei zile de regim impus, ieri am refacut testul de glucoza care a durat trei ore si mi-a luat sange de patru ori, la interval de o ora. O data pe nemancate, altadata am baut 1ooml de glucoza, am stat o ora, iar sange, am stat inca o ora iar sange si inca o ora stat si luat sange. Acum cateva minute m-a sunat de la laborator si mi-a zis ca rezultatul e negativ. M-a busit plansul de fericire. Va pupic si nu doresc nimanui sa treaca prin asemenea emotii.
Acum ma pun sa pap si sa citesc ce ati scris. Revin in forta mai tarziu.
Aaaa, la noi ninge si deja s-a pus zapada. E ca in povesti afara.
Inca o data va pup. Sunt fericita.

27+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Diana felicitari pt. rezultateEste bine ca ai mai inlaturat un stres Am facut si eu analize si m-am uitat astazi in carnetul de gravida, nu stiam ca mi-a facut si pt clamidia, tricomonas si inca una...mi-au iesit negative bineintes.....De glucoza nu mi-a pomenit nimic, nici de vaccin antitetanus...am scapatSi aici asteptam sa ninga spre sfarsitul saptamanii.

30+

Monica

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa citesc ce ati scris, dar bineinteles ca am o varza mare in cap.
Felicitari celor care au facut ecografii si bebelusii sunt bine.
Imi pare rau pentru burticutzele care nu se simt bine. Pupicei multi si sa aveti parte de zile mai bune.
Dana, mersic de email. Imi pare rau daca am facut revolutie pe aici cu contul nostru si schimbatul parolei. Dar voi sunteti fete intelegatoare si bune.
Maraki, multumesc mult.Am sa ii zic lui fiica-mea ca asteptati si voi zapada. Ca de fiecare data se intreaba daca in Germania sau in Belgia a nins?

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Diana, ma bucur pentru rezultatele bune, bravo ca ti-ai luat piatra de pe inima. O sa imi fac si eu glicemia saptamana viitoare, dar sper ca e doar analiza de sange.
Maraki, of, imi pare tare rau ca suferi atat. Cat despre ingrasat, nmu prea stiu ei bine, stiu ca ar trebui sa luam 500 g pe saptamana.

Ralu 32+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,
EU sunt f. busy la job, aiinebunti babeta mea, crede ca plec maine si vezi doamne nu e nimic ca lumea aici, trebuie sa vorbesc cu seful ca in ritmul asta, ori nasc in 2 saptamini ori plec in medical si imi bag piciaarele in tampeniile ei, asa as putea sta acasa si sa fiu platita, dar nu vreau sa il las asa pe seful, e prea cool si domn, nu merita!

Dana- Felcitari pt control si ca ai totusi o data!
Diana- felicitari pt rezultat, ti-am spus eu ca o sa fie bine!
Ioana- multa sanatate, nu cred c ae un pericol pt bebe la 35 de saptamini antibioticul recomandat de medic, eu asa stiu,dar tu baga si citric emulte si meire si lamaie si ceaiuri, si o sa-ti revii repede, ai sa vezi, ia-o incet!
Monica-ai grija cu gretzurile, cu kg e ok , ti-am mai spus, si maninca totusi ceva!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Raluca sa inteleg ca ajung sigur la 90 kg???Eu ca sa arat bine trebuie sa am 63-65 kg Merci ca ma sustii
Fetelor sant cām suparata, am facut comanda pe net la setul pt. patut, am platit online acum o luna, m-au sunat si au trimis mailuri de confirmare a platii si pana in ziua de azi nimic.....tot sun la magazinul lor si este numai ocupat am stat acasa tot timpul, deci nu au scuza ca nu m-au gasit cu pachetul....

30+

Monica

Mergi la inceput

Ralu, Denisa, multumesc mult.
Stai linistita Denisa, incearca sa nu te stresezi si daca chiar crezi ca nu mai rezisti poti sa iti iei medical. Si seful intelege el.
Maraki, daca ai trage o tura pe la mine cred ca doctorul si asistentele mele ar fi tare multumiti de cate kile ai luat. Oricum, eu am observat ca cine a luat mai multe kile le-a dat mult mai usor jos fata de o persoana care nu a luat atatea kile. Asa ca, capul sus si mergi inainte.
Ioana, asa cum ai aflat de la multe persoane nu are ce rau sa ii faca antibioticul lui bebe. Eu stiu ca din trimestrul trei sunt ok antibioticele. Iar la nas infundat eu intotdeauna mi-am facut intr-o sticluta o solutie super concentrata de apa cu sare si de fiecre data dupa o zi eram mai bine. Si baga in continuare lamaie si ceai la greu, daca suporta stomacul.
Dana, ma bucur ca bebe e bine si banuiesc ca e tare fain ca ai aflat cand iti face cezariana.

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Am uitat.
Maraki, in mod normal intr-o luna trebuia sa ajunga pachetul de nu stiu cate ori. E putin ciudat si poate nu ar fi rau sa mai insisti sa ii suni. Si chiar daca ar fi venit cu pachetul si nu erai acasa tot trebuiau sa lase o hartiuta ca au venit si nu te-au gasit si ca revin in alta zi.
Pupicei si sper sa o rezolvi cat mai repede.

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Ralu, bafta saptamana viitoare la analize.
Mai fetele, oare chiar am ramas fara nici un neuron de uit asa repede? Ma uit ca a trebuit sa scriu trei mesaje ca sa spun ce vroiam sa spun.

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput