Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana- mersi, dar nu e asa de simplu, oricum am contractzii false sper si Emma loveste la greu de azi de dimineatza, zici ca nu vrei sa te stresezi, dar tot se simte, si simt si ei, ce sa zic..Ma duc la munca iara!
O zi buna va doresc!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare fetelor.........
Ce faceti?
Eu nu am timp nici sa respir, dar am intrat doar sa va salut si sa stiti de mine ca sunt ok.
Ma cam doare burtica.....si soldurile...si am contractii destul de dese....dar ...... sa speram ca e totul ok.
Joi ma duc la dr.
Poate reusesc sa intru maine si sa scriu mai mult.
Va pupic pe toate ......

Toanca si Matei Alexandru 32+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna fetele cu burtici!
Am revenit si eu. M-am culcat inapoi si m-am trezit pe la 15, apoi am plecat la fac, de unde m-au trimis profii acasa si mi-au zis sa nu mai vin decat dupa ce nasc. Asa ca ... iupii stau acasa fara probleme!
Si acm incep:
Atery cat de grav este astmul tau? Ce-ai sa faci cand nasti? Sper sa nu te superi de intrebari dar sunt curioasa.
Acina nu mai spune de bagaj ca ma apuca panica. Nu am cumparat nimic in afara de strugurel, vata si fese.
Pisoi se mai face ceva la noi in tara gratuit?
Maraki esti tare cu returnatul . Da si eu am luat kg astea dar in 2 sapt, da... le dam noi jos! Stii ce nu pot sa inteleg chiar deloc? Cum ai luat tu atatea kg daca mananci numai iaurturi? Cred ca o sa ai un super grasunel!
Diana ma bucur ca analizele tale sunt bune. In ce oras stai, defapt cred ca trebuia sa intreb in ce stat?
Dana ma bucur ca bebe este bine si este super sa stii ca nu o sa vina mai tarziu de aceasta data.

Fetele mai este cineva ca mine cu interdictie pt acest vaccin Antitetanos? De fapt eu nu am voie sa fac nici un vaccin gen anti...

Sunt gravida, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata burtici am venit si eu de la anestezist care m_a asigurat ca pot face epidurala fara nici o problema ataa timp cat nu nasc noapta sau in weekend. Asta ca sa vedeti ca pana la urma mai bine la voi da_ti un ban dar stiti o treaba aici dai un ban dar ...nu stii nimic. Asta este ... am sa vorbesc cu Mario sa fie cuminte si sa vina cand trebuie.
Pisoi bine ai revenit si sper sa intri sa ne spui cum a fost la eco.
Diana ai vazut ca pana la urma a fost bine. Felicitari.
Raluca tu cand mergi la eco?
Ioana te simti mai bine?
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Astery,ce mai faci, pui ? ne vedem maine pe YM ???
Aysha 5 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulica super ca nu te mai duci la facultate Nu am afirmat ca mananc numai iaurturi S-a intamplat astazi pana la ora respectiva cand am scris mesajul, intre timp am mancat un crenvusti, 2 castraveti murati, stiksuri. cam nimic nu am mancat pana la ora asta, o sa cobor sa vad ce pot sa imi cumpar ca mancarea gatita care o am in casa nu imi face deloc bine, ieri am fost terminata toata ziua de la o ciorba de perisoare
Toanca i-a no-spa ca sa scapi de durerile de burtik si de contractii

30+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Fetele dragutzele, avem un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62145" target="_blank">capitol

28+ si 04/25/2000

Mergi la inceput