Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 12
marchplayer spune:
Na ca am patit-o si eu! Ma doare burtica si sunt asa de speriata ca am luat deja un no-spe acum 2 ore si tot nu-mi trece...sper sa fie bine si sa nu fie nevoie sa-l sun pe doctor
.
Uf
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ursoaica spune:
Neata' burticute!
Semnez si eu condica de dimineata!
Dar parca vad ca pe la 9 ma loveste un soomn...

Ursoaica
33
dana_ene spune:
'Neatza fetele mele
!
Irina, esti o dulce
sa te gandesti atat de mult la mine.
Sa va spun cum a fost la control.
N-am mai facut ecografie, deja banuiam asta, dar certitudine nu aveam.
A fost doar un control vaginal (primul de pana acum).
Colul meu e cam scurt, dar e "inchis si ferm" cum a spus doctorul.
I-a ascultat inimioara bebelinei si a spus ca e perfect.
L-am intrebat de durerile mele de jos si nu mi-a confirmat banuiala ca ar fi chistul cauza. Nu ! Cica la acest moment chistul e undeva sus, ridicat din cauza uterului. Asa ca durerile sunt ale uterului.
Mi-a spus sa iau No-Spa 2 pe zi: unul dimineata si unul seara, ca sa ajut uterul sa se relaxeze.
Am mai discutat cu el despre optiunea mea de a face si ligaturarea trompelor in acelasi timp cu cezariana si a spus ca imi face interventia asta, daca asa vreau.
Ah !
Si ceea ce e mai important: mi-a spus sa-mi aleg data operatiei intre 7 februarie sau 10 februarie. Desigur ca am s-o aleg pe cea de 7, sa scap mai repede. Asta daca nu apar cumva semne de nastere chiar mai devreme. Dar macar acum am o siguranta ca cel mai tarziu pe 7 februarie nasc
.
Ingrid, sunt normale sughiturile bebelului. Si eu le simt, le-am simtit si la Oana foarte puternice. Nu te ingrijora.
Iar in privinta hainutelor, spala-le si tu la o temperatura mai mare, eu asa as proceda.
Daniela, cum te mai simti ?
Astery, la ora aceea din noapte si eu eram treaza, bantuiam prin casa. 
Daniela
(27+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Crisu23 spune:
Neatza burticutze!
Astazi sunt in forma, am reusit sa dorm toata noaptea
Nu mai am nici rabdare...maine merg la doctor, sper ca totul sa fie in regula.
Crisu
31+
marchplayer spune:
Ceam mai urata noapte de cand sunt gravi mi s-a intamplat azinoapte!
M-am trezit pe la 2.30 ca ma durea burtik, nu foarte tare, era o durere surda, as spune ca la CM daca as sti cum este dar pe mine atunci nu ma doare nimic, am luat un no-spa si am tot asteptat sa-mi treaca degeaba! Am adormit si eu intr-un final pe la 6, pe la 8 m-am trezit si durerea nu disparuse, am mai luat nu no-spa. Nu stiu ce sa zic... o sa-l sun si pe dr. da vad ce zice desi eu cred ca ori am racit ori am cam exagerat cu statul pe scaun!
Ma bucur Dana ca ti-aspus dr. ca totu-i ok, pacat ca n-ai facut si eco! Deci 7 februarie? Super, mai ai o gramada, ala ar trebui sa fie si dpn-ul meu dar tare mi-e teama ca o nasc mai devreme pe Ioana!
daniela 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
irinadum spune:
Dana ma bucur ca este totul ok si imi pare rau ca nu ai facut eco. A propos cand faci urmatoarea eco?
Daniela te simti mai bine acum mai baga niste nospa poate trece.
Ce ati avt fetele de nu ati dormit azi noapte a fost luna plina ?
Cine mai merge la eco azi?
Irina 34+
Ingrid S spune:
Moni draga, nu-l las pe motanel in camera la copil. Am luat decizia asta, pt ca oricum, in viitor, copilul va avea contact cu el, deci are timp suficient.
Dana, esti o dragutza, dar nu eu am intrebat de sughituri la bebel, altcineva. In legatura cu hainutele am luat decizia sa le spal la o temp. mai ridicata, asa...de precautie. Si mai adaug o intrebare: No-Spa-ul asta, pt ce se da? Relaxarea uterului? Ca eu imi tot simteam seara burtica tare in unele locuri, dar am zis ca o fi capshorul sau vreun piciorush pe acolo! Doctorul mi-a zis asa, o data sa iau medicamentul asta daca ma doare burta, dar nu am luat nimic pana acum, poate trec prin sarcina...ca rata prin apa!
Va
pe toate!
Ingrid S
27+
ralirali spune:
Saluti de la Brasov, Burticute!
Sunteti obosite dupa insomnii, fetelor? E cam liniste azi pe forum.
Dana, ma bucur ca ai vesti bune si Roxana e bine, dar ai grija cu colul sa nu se scurteze prea tare...sa stii ca si eu am dureri ciudate in utlimele zile, pe langa contractii, cred ca sunt aderentele de la operatii. Si ce ma bucur ca stii exact cand e ziua cea mare
.
Ingrid, fii fericita ca nu trebuie sa iei nici o pastila.
Daniela, te asteptam cu vesti bune, sper ca te lasa durerile cat mai repede
.
Ralu 32+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
maraki spune:
Buna fetele,
Ingrid contractiile sant cand se intareste toata burtik,daca era doar pe alocuri atunci sigur era bebelinul
Eu simt de multe ori ca se intareste dar nu i-au nimic pt. ca nu ma doare burta si sant normale contractiile astea la o sarcina asa avansata.
Dana tu iti dai seama ca esti prima care stie cu certitudine ziua in care va fi marea intalnire?
Felicitari

March cum te mai simti? Ti-au trecut durerile?
Astery din pacate cam asta ne asteapta de acum inainte, insomniile
Sa speram ca vor fi rare noptile astea, eu mai deschid tv cand nu am somn si in final reusesc sa adorm. Te
si iti multumesc ca esti alaturi de mine
Ana merci pt. raspunsul despre buricutz,in Ro se tinea pansamentul cu alcool de 70 grade pt. a ajuta sa se usuce mai repede.Prietena mea din Viena mi-a zis ca nu i-a spus sa puna ceva la buricutz,sa vedem aici cum este cand o sa nasc
Doamne fetelor, parca ieri va scriam ca a nascut, l-am vazut si deja are o luna si o sapt.
atat de mult a crescut
Maine, poimaine incepem si noi cu bebelinii
va pup, revin mai tarziu
30+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36