Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ingrid eu am 2 si locuiesc in garsoniera, deci iti dai seama ca parul este inevitabil.
Dar...mi-am intrebat si ginecologul si pediatrul care este influenta lor asupra copilului si cat de periculoasa este prezenta lor in camera copilului?
Raspuns: Ginecologul mi-a raspuns ca el are pisici de 14 ani si are si copil si pana acum nu s-a intamplat nimic si nu care cumva sa renunt la ele caci tot ceea ce se vehiculeaza este fals.
Pediatrul mi-a raspuns ca pisicile in compania copilului fac foarte bine la sistemul imunitar si devine mai rezistent la boli.
Tin sa specific ca raspunsul primit de mine de la medici este influentat de faptul ca pisicile mele stau numai in casa, nu au iesit niciodata afara.

Daca mai ai intrebari legate de pisici, nu te sfii.

Chiar daca sunt grasa, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ah , Monica pai esti fericita draga daca poti sa spui ca nu te doare in fund, ca pe mine ma doare si acolo.Practic ma doare bazinul, dar nu tot , ci exat acolo unde se termina coloana vertebrala si incepe fundul , exat osul ala ma doare . Asa ca se poate si mai rau !!!
Ingrid, tu ziceai azi ceva cum sa iei fierul, nu mai stiu exat ce dar stiu ce voiam sa iti zic. Mie mi-a zis sa-l iau cu putin suc de portocale ( deci care are vit C) ca se absoarbe mai bine. In legatura cu hainutele, eu cred ca le poti folosi linistita cele care iti plac. Le speli in functie de temp care iti zice eticheta si e ok. Acum faci cum crezi. In legatura cu motanul, incearca sa nu-l lasi sa intre in camera la bebe si nu cred ca va fi problema.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hei, buna seara, burticute!
Cam tarziu, dar azi am fost cam tot plecata, cu treaba, apoi am venit si am gatit cate ceva (socrela iar bolnava... ma rog).
In general, mi-e bine, multumesc lui Dumnezeu.
Maine merg sa caut finet pt. ceva scutecele si lenjerie pt. patutul flacaului meu.

Maraki, agapi mou, pai forumul este facut si pt. bune si pt. rele! Vaita-te, daca te simti mai usurata! Imi pare tare rau ca inca ti-e rau, asta-i sarcina toxica, of!

Irina, felicitari pt. grasunel!

Denisa, tu esti albinuta noastra! Toata ziua alergi si muncesti, precis vei avea noroc de o nastere usoara, rapida si fara dureri!

Restul fetelor, va pup pe toate! Evident ca am uitat ce-am citit, ca asa fac mereu, citesc pe fuga, in diagonala...

Pe maine!

Kiki 28w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Denisa draga , am ascultat si de sfaturile tale, am bagat vreo 10 mandarine pana acum ,poate mai tarziu ma mai duc sa imi fac si un suc din ele. Chestia e ca eu aveam simptome de raceala la ovare, nu de raceala clasica, dar oricum vitaminele prind bine oricum.

Ana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mersi fetelor de raspuns!
Irina, eu stiu cum e copilul surorii mele, sanatos si dragutz foc, dar arca le-as spala la o temp. mai ridicata ca de obicei. O sa vad eu in final cum fac.
Ursoaica, draga mea, nu vreau sa-l dau, il am de 10 ani si m-e drag ca ochii din cap, la mine insa nu sta doar in casa, cu toate ca e vaccinat si cu curea antipurici si periat etc, si de asta zic ca e problema, ca sa nu intre in camera la bebe. Pana la urma o sa fac cum zice Ana, nu-l las acolo.
Verisoara mea, care a terminat Medicina, m-a avertizat constant impotriva pisicii, ca poate da astm la copil, ca face forme grave de alergie etc. Plus acel vestit chist hidatic care duce la operatie. Eu nu-l dau, dar o sa incerc (avand in vedere ca mai iese pe afara) sa-mi protejez si copilasul.
Mersi de raspunsuri , am plecat la nani.
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am intrat si eu sa va spun noapte buna, ma culc, sunt lesinata de somn...e o vreme urata!!!!
INGRID si eu zic ca-i suficient sa le speli normal, e sora ta doar! Si eu tot asa am facut cu hainutele primite de la verisoare. Iar cu pisica, m-as mira sa se abtina sa intre prin camera , macar asa un pic de inspectie... sunt de o curiozitateeee! Dar nu cred sa ia nimic bebe, doar n-o lasi sa doarma in patut!?! O lasi putin prin zona, sub supraveghere, sa vada ce-i cu noutatea ,apoi nu cred ca va mai fi asa interesata. Cand o sa umble, oricum va pune mana pe ea, o va mangaia...n-ai de ce s-o exilezi! Eu de la cinci pisici nici macar imuna la toxoplasmoza nu-s ca n-am luat.Si umblau la vanatoare de rozatoare intr-o veselie! Si prin casa...Cu parul...aspiri mai des si gata!
ANA !!!
DANIELA am vrea noi da'...
Pe unde-o fi IOANA, iar la frectie? Cred ca-i mai inteleapta si s-a culcat mai devreme!
Am plecat si eu!
Noapte buna!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Gata ? Toate burticutele au plecat la culcare sa inteleg ? Mie nu mi-e somn deloc, mai stau pe aici, dar oricum va zic noapte buna la toate.

Ana 31+

Mergi la inceput

A, mi-am amintit ca Maraki m-a intrebat de buric. Da buricul se dezinfecteaza cu alcool sau spirt nu stiu cum ii zice. Se dezinfecteaza de jur imprejur, si gata se pune pachetul ( scutecul ). Nu se mai infasoara cu o banda cum se facea inainte. Sa vedem ca vine soacra si sa vezi ce idei are, sigur ea stie ca pe vremuri, sa vezi discutii , da las ca-l avertizez pe fiu-su s-o calmeze !!!
Gata , am plecat

Ana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ana, pt dureri de burtica No-Spa, iar daca nu gasesti asta, scobutil si papaverina. Astea se dau si in spital la dureri de burtic. Prosop cald nu stiu cat este de indicat. Baile calde sunt contraindicate. Banuiesc ca acceasi regula se aplica si la prosop. Poate o baie de picioare, cu sare, dar nici aia nu fierbinte. Stai la patuc, la caldurica de sub plapuma si poate trece.
Monica, poi daca am fost harnice si ne-am cumparat de-toate.. ce sa mai cumparam acum ? :)
Ursoaica, eu sunt campioana la ars mancarea. Deviza mea: nici o oala ne-arsa Si mie nu imi trebuie scuza . Aragazul e de vina, ca arde gazul

, Deea 28+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AnaM- ma bucur ca ti-e mai bine si multa sanatate, mai bag vitamiensi fructe, kiwi iarasi e tare bun, eum agandeam ca poet simti la ovare mai rau ca is mai sensibile si a venit is vremea rece si nu intotdeauan o raceala incepe cu stranutat, dar poate era alarma falsa oricum, eu asa sper pt tine.
Kiki- multumesc-si eu sper sa nasc usor, mai ales ca eu din cauza spatelui, mai fac si niset exercitzii, pe linga faptul ca urc zilnic de 3-4 ori la munca, cam la 1h-1h 15 min 4 etaje de scari, adica cam 90 de scari dus si tot atatea la coborat. Cu exercitziile Kegel nu ma prea omor, dar promit sa incep sa fac si din astea mai multe zilnic.
Va zic si eu noapte buna, desi unele dormitzi de mult cred, credeam ca schimbul II -fetele din state sunt mai active, dar vad ca nu, eu trebuie sa merg la cursul prenatal peste 1h jumatate.
Ne revedem maine, incepind cu ora 3.30 pm la voi!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput