Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA eu ce sa va fac daca v-ati bagat la nume din astea italiene, ca nu le mai tine omul minte, de cati am prin zona! Tot e bine ca nu l-am facut fetita! Important e ca am retinut ca incepe cu "M" si se termina cu "O" , in stadiul in care sunt, e aproape suficient! Las' c-o impacam noi si pe GIOVA cumva! In cel mai rau caz i-o dau pe Diana nora, s-o vad pe post de SOCROSENIE!!!!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica 70-sunt aici la job, mai am 1j1/2 de stat, mai lucrez si va citesc, chair ma amuzam cum te destinzi tu printre acte, citind forumul cred
Nu de alta dar ma asteapta si pe mine acasa niste contabilitate, ca de avem 2 firme, trebuie sa le faca cineva
Frunze si bucatarie fac doar in weekend, dar s-a terminat cu frunzele, am scapat, le-a batut vantul pe ultimele si ploua, maine va fi ok dar cateva grade afara.Eu gatesc in weekend pt cam toata saptamina, dc e incropesc maruntisuri mierc-joi.

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau DENISA, acum n-am chef deloc de acte, desi ar cam trebui, insa merg sa citesc niste ziare si dupa aia incep! Sper sa pot face macar in seara asta ceva, ca asearaaaaa...ati vazut!
As manca o ciocolata, dar deja am consumat una mai devreme si nu mai am...mai e vreuna asa drogata ca mine cu ciocolata??? Si cand te gandesti ca in primele trei luni de sarcina n-am mancat deloc, nu mi s-a cerut!?!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica70- spor la citit, eu te inteleg cu ciocolata, ca pina la 20 sapt nu am pus gura si acuma de.. se adevereste ca fetitzele vor dulce. Zic ca nu mai bag dulce si dc nu ma tin ocupata, dau iama in cicolata,nu f. rau dar e nasol ca mi-a luat Dragos de la fabrica Hershey o groaza, nu mai zic cu ce, deci am inc asa, ii zic sa le ascunda si nu vrea, zice ca e ok asa.
Noapte buna si sa ai spor!!

Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am intrat sa zic noapte buna la gravidute! Va pup, si sa dormiti bine toate fara dureri si fara nasuri infundate!

daniela 28 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Azi nu mi-a mers netul.
Mi-a fost greata toata ziua, nu am putut sa pap mai nimic, doar niste orez cu lapte si niste Maxi Mix. Acum seara ce am mai recuperat cu papatul. Si dulciuri nici nu mai vreau sa vad, imi vine sa vomit cand ma gandesc la ele.
IRINA, felicitari pentru grasunel! Sa fie sanatos si frumos!
DANA, ce ai facut la echo? Am primit mail-ul de la tine, merci.
Fug sa stau cu Gabi.
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor imi pare rau pt intarzierea raspunsurilor, dar s-au gandit astia de la net ca am stat prea mult si mi l-au taiat
dar a revenit.
Janina din Yahoo, dar il las acolo pana il sterg ei.
Daniela macar mamaia avea o scuza, dar eu... care
Irina ai grija ca si eu tot fierti ii vroiam
Monica esti criminala!!!!!. Da, as putea spune ca eu, dar cand imi aduce ciocolata ma uit la ea si o las acolo.

Chiar daca sunt grasa, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau dragelor!
Dimineata si seara apuc sa va citesc. Dar se scrie pe aici..nu gluma!
Uite ca vin si eu cu 2 intrebari: am primit niste haine de bb mic de la sora mea (al ei are 2 ani), trebuiesc fierte sau spalate in masina la o temp. normala (50 grade)? Si a doua intrebare: voi aveti animale de companie, in speta pisici? Daca da, ce faceti cu ele?
Ca eu nu as vrea sa-mi dau motanul, dar nici sa-i faca rau lui bebe cu parul lui nu vreau. Voi cum va descurcati?
Va sarut pe toate si sa aveti o noapte linistita!
Ingrid S 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

DANA nu ai mai intrat vroiam si noi sa stim sper ca maine la prima ora sa intri.
Alina merci acum tre sa vina si randul vostru la eco .
Ursoiaca hai ca am facut ceva din cartofi dar nu fierti cred ca maine incerc cu niste unt asa ca imi cam ploua in gura.
Ingrid eu zic sa le speri ca pana la urma urmei sunt de la sora ta deci o stii o cunosti si stii de ce igiena a avut parte copilul. Iar despre animale nu pot spune nimik pt ca eu nu cred ca as putea sa le dau deci nu ma bag.
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ceau burticutelor,
Mi-a mai trecut din durerea de burta dupa ce am stat in pat si la caldurica. Da ma apuca-se asa , ca mergeam asa incet pe strada, ca mama vazundu-ma si ma stie vitezomana foc , imediat si-a dat seama ca nu mi-e bine ( deh mergea fiica-sa ca o gravida nu ca o nebuna galopand cum fac de obicei). Si a apucat-o : doar nu cumva nasti la 7 luni ?. Apoi alta, babuta aia care implinise 104 ani saptaman trecuta e cam rau saraca , se cam stinge de pe o zi pe alta . Mama : sa nu cumva sa mergi la inmormantare , ca .......mai bine nu va zic , ca numa m-a enervat. Ma rog pana la urma i-am explicat ca aici nu se tine mortu in casa ca la noi, ci au un loc special, iar inmormantarea are loc in biserica. Of , superstitile astea ma omoara. Eu nu cred in nimic si iti dai seama ca de obicei ne suparam.

Ana 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput