Mamici de ianuarie-februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Acina nuuu, in nici un caz. Cred ca undeva in subconstien m-am saturat sa tot miros mancarea arsa de alte vecine (pt ca nu exista seara sa nu mirasa a ars) si am ars-o chiar eu.

Eh nu sunt chiar atat de arsi sunt mai mult copti. Si au un gust calumea, nici daca vroiam nu reuseam sa-i fac asa.

Chiar daca sunt grasa, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charly spune:

Buna burtici!

Vin si eu cu o intrebare, cat timp tine un sughit?, asta daca ati simntit...Ca nu stiu daca e sughit sau sunt contractii,..nu e dureros de loc dar mi s-a intamplat de doua ori in aceeasi zi la intervale de cateva ore si a durat cam 5 minute (cam mult pt un sugit)...

Imi cer scuze ca nu particip mai des la discutiile voastre insa nu am timp deloc, sunt la servici pana seara la 6-7, imi mai bag nasul sa va urmaresc discutiile si sa iau aminte.

Pt. cine nu ma cunoaste - sunt o graviduta in 27 de sapt., urmand sa nasc la Sp. Cantacuzino cu Dl.Dr.Briceag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor va rog frumos, care va pricepeti:
Cum se sterge un ID sau cont (adresa de e-mail), nu stiu cum se numeste exact, pe care nu-l mai folosesc?

Chiar daca sunt grasa, sunt sanatoasa!
Ursoaica 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ursoaico, de unde sa-l stergi? De pilda daca ai cont pe Hotmail sau Yahoo, din cate stiu eu daca nu-l folosesti mult timp se sterge singur, altfel nu prea vad cum. Dar de ce vrei sa-l stergi? Nu-l mai folosi si gata. Sau vrei sa-l stergi din outlook?
Charly bine ca ai mai dat un semn de viata!

J 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ursoaico nu poti sterge contul ala, il lasi asa si daca nu mai intri pe el nu stiu cat timp il sterg cei ce administreaza site-ul! Bravo, tu si cu mamaia care saraca nu vede, care a vrut sa faca piure si apus cartofii la fiert fara apa, tot azi!

daniela 28 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, fetili cu bebici in burtici!
Ioana, ma mai iau si pe mine "depresiunile" de la hormonii astia nazbatiosi si sunt tot stresat acu fitzoasa asta mica din burtica. Dar norocul meu ca mai sunteti voi.
Fetelor, ce ne-o fi apucat azi pe toate cu sfecla rosie si hreanul? Eu tocmai am copt o tura, fara sa stiu ca voi vorbiti aici de asa ceva...vorba Ursoaicei, ne comanda bebeii noaptea.

Ralu 32+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoiaca mi-a ramas gandul la cartofii tai . Bine nu la aia copti la aia fierti , cred ca am sa am si eu o tentativa.
Charly si mie mi se intampla si dureaza ceva. E drept nu am cronometrat dar dureaza ceva.
Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara, am apucat si eu sa va citesc cu chiu cu vai!
Ma simt ca naiba,aseara m-au durut toate cele , cu No-SPA cu tot asa ca am mai luat si un SCOPANTIL. Burta era tot intarita, daca stateam pe-o parte se strangea ghem si ma durea si jos si sus,soldurile la fel, pe spate nu mai puteam sa-mi tin picioarele-n loc si ma durea spatele, asta mica s-a apucat sa se rasuceasca tot mai tare pe zi ce trece,abia am adormit...Noaptea m-am trezit de vreo doua ori sa merg la wc, abia m-am ridicat din pat de dureri si ca sa-i pun capac dimineata a debutat cu un CARCEL in gamba stanga de m-am ridicat din pat mai mult urland!!!!
Sotul a incercat sa ma convinga sa raman acasa , dar are STREPTOCOCUL (contabilul italian saracu' - imaginati-va are doar 30 de ani, e burlac, sasait, un pic chel si colectioneaza timbre...dar are o "finantzata" draguta!) nevoie da mine, ca altfel chiar nu mergeam azi!
Am crezut ca nu rezist azi toata ziua la birou, cel putin de pe la ora 14,00 iar m-a lovit starea aia de rau, abia ma tinem pe picioare si parca nu mai primeam aer! Mai am doua saptamani...nu mai trec odata????
URSOAICA pe langa alte dureri m-am ales evident si cu dureri de burta de la febra musculara, ca si eu n-am mai ras demult asa cu pofta! La ce prost ma simteam si ieri, m-am mai remontat psihic!
Cat despre cartofi am depasit de mult faza asta, totusi tin minte ca si ai mei aveau o aroma deosebita(!) si au fost comestibili pana la urma! Si tin sa te anumt ca si eu tot pe forum eram...
Da' sa vezi ce fain au iesit ciupercile!!! Am ajuns la timp sa gasesc oala neagra si ele abia incepusera sa se rumeneasca...si eu jumatate de ora tot imi intrebam sotul ce dracu' miroase asa? Evident tot pe forum eram...
IRINA mama-mia si mie mi se pare ca MARCO e mare, nu era deloc o problema daca te apuca aseara!!! Daca vrei propune o zi si te rezolv eu!!!!!
DEEA si eu am vrut sa intreb de mult de faza cu ora, dar am uitat...chiar de ce e o ora diferenta?
ANA ar putea fi de la vreme durerea aia ca si pe mine ma cam doare si-n partea de jos, de fapt mai usor pot spune unde nu ma doare (in fund..de exemplu, dar sa nu ma grabesc, ca cine stie...sper ca nu v-ati jignit ca vad ca-i moda pe-aici!...eu presupun din start ca toata lumea are simtul umorului, da' mai stii...?)
CHARLY n-am prea inteles cu sughitul ...dupa cate stiu eu tine o secunda, apoi inca una si tot asa...timp de mai multe sau mai putine minute,dar nu mi se pare ca seamana cu contractiile!
IOANA si mie mi se pare cam devreme la 11 saptamani,dar daca ei zic...Oricum eu nu m-as baza pe asta! In ce stadiu esti in seara asta, faci fatza?????
JANINA nu prea le am eu cu parolele, cum aveti chef asa puneti, da' la ce propuneri putem scoate din noi cine naiba le-ar ghici???? (EXEMPLU "GRAVI66BUC10%SONATE")
DANA am primit mail-ul, e ok, mersi!

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai Monica pe bune mama ca ai o problema pai tu stii ca am avut mici "divergente" cu Giova pai acu ce vrei sa zica fata aia ca i-am luat si baiatul???????????? Pai al ei e Marco al meu e Mario.Pai vrei sa vina cu paru' dupa mine?
Si apropo d ezi eu cum as vre inainte de 25 deci cam pe 15-20 as vrea te anunt inainte? Da poate ma lipesc de vreun placaj pe la stadion mai repede cum casc eu ochii si nasc pe acolo. Deci s-a facut eu iti dau o saptamana sa imi "provoci " nasterea.
IRINA 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA macar mamaia avea o scuza, dar altii...tati a pus cafeaua fara apa , sau invers, mami a pus haine la spalat fara detergent...dar cel mai fain a fost cu o colega de varsta mamaei care a facut prajitra si a uitat sa puna faina! S-a umflat in cuptor muuuult si brusc s-a lasaaaaaat....in jos ca o clatita!
DENISA pe unde mai bantui, la maturat de frunze sau la bucatarie?
Eu cu bucataria am abandonat pe ziua de azi.Voiam sa fac spagheti cu ton, pana la urma am mancat conserva (mare!) de ton cu paine, in timpul serialului! Sotul mai are ceva ciorba si sarmale...se descurca el!
RALU pe mine m-a apucat ieri sa consum sfecla, dar n-am putut ca era acra ca naiba (era din borcan) si i-am mai spus sotului sa cumpere din aia ungureasca ( au o reteta mai buna, cal putin la unele muraturi ). Si mie imi place de obicei acru, dar ce-i mult strica!
AAAA! Uitasem, nu vi se pare ca de la o vreme nimerni nu mai cumpara nimic???? O fi iar din categoria "axiomele" Ursoaicei (ori toate, ori niciuna!), sau....

MONI 32+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput