Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
alexandrina spune:
Am uitat un raspuns: uite Cristina ca nu ne-a dat luna plina nimic de lucru, oricum ti-am citit apelul doar acum ca de la amiaza am fost plecata de-acasa la gine si la cursul prenatal. Nu ma intrebati ce-am facut la gine ca n-am intrat, erau 5 gravide inaintea mea si intrau tot altele de dupa pentru ca aveau programare. Eu nu mi-am mai facut programare de data asta pentru ca data trecuta nu era nimeni in sala de asteptare, doctorul citea linistit o carte cand am aparut eu. Am reusit sa-l conving si pe sot sa vina cu mine de data asta, dar n-a avut rabdare si oricum as fi intarziat la curs, asa ca ramane pe alta zi.
In schimb la curs am aflat multe chestiuni care mai de care mai interesante: la maternitate la noi chiar a fost aflux de nasteri ieri seara, una dintre ele chiar a prietenei mele de la cursul prenatal. Chiar luni ma intalnisem cu ea si era extrem de nerabdatoare si zicea ca n-are nici-un simptom, pierduse dopul de vreo saptamana. Asa ca m-a luat cu emotii ca sunt urmatoarea de la curs care trebuie sa nasca. Brr. Restul au termene de ianuarie si februarie. Si tot aseara a mai fost o urgenta cu mare grad de ciudatenie la spital, dar e de groaza, poate ati prins stirea pe la jurnale dar eu m-am cutremurat cand am auzit si mai bine nu relatez.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
lavi02 spune:
Nu, Cristina, ganarantat nu sunt , hai la mine acasa sa ma perchezitionezi de diplome. Dar am inceput sa fiu f interesata de chestiile medicale dupa ce am avut diverse experiente nasoale, din fericire marunte cu diversi dr si mi-am zis ca e important sa ai si tu habar ce si cum. Plus ca mi-a murit mama, am venit la Bucuresti rupta de cunostinte, prieteni, rude si n-aveam la cine sa ma plang, pe cine sa intreb cand aveam una-alta, si daca o fi sau nu serios. Plus ca mi se pare interesant sa citesc despre astea, intr-un fel ma pasioneaza.
Plus ca mi se par foarte logice chestiile - legaturi cauza-efect, etc. Io's destul de logica prin formare.
Dar by the way, tu de unde stii ce a avut bebicul? Stii amanunte de dupa "cortina"? Ca vad ca stii mai mult decat povestea scrisa acolo, pe pagina resp. Eu doar ma joc de-a ghicitul!
xandra28 spune:
bbalinus, merci dar si maine e o zi... cine stie... poate maine-i ziua ta...
eu de ieri de cand am fost la controlul pe masa la dr parca i-au ramas degetele inauntru... am asa o senzatie naspa, parca ma si doare un pic, niciodata de cand ma controleaza nu mi s-a intamplat asa ceva... probabil ca e normal, nu stiu, mai ales ca a zis ca a inceput sa se deschida colul...
anda, ce mai faci? ai treaba cu astrogramele?
cam slaba activitatea azi pe-aici, dar asa mi se intampla mie cand am chef de vorba...
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
xandra28 spune:
nu ma pot abtine sa nu postez cateva bancuri care mi-au placut:
Doi stirbi faceau sex.
Ea (super-excitata):
- Mufcama de fife!!!
El:
- Cu fe, cu fe?!?
Un miriapod ii spune miriapoditei: -Imi estidraga!
Ea-i spune lui: -Si mie imi esti drag!
Si s-au luat de mana si s-au luat de mana si s-au luat de mana.....
Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment
calatoreste cu ele un barbat mai īn vārsta, cu
barba.
Sopteste una la alta:
- Uita-te! Asta-i Mircea-cel Batrān...
- Esti proasta. El e mort de vreo 6-700 de ani.
In acel moment īntra un alt barbat in compartiment,
si-l saluta pe barbos:
- Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut
de sute de ani....
Prima blonda:
- Na, cine-i proasta?
mie mi-au placut
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
Morgano spune:
Draga Lavi, mersi din suflet pt "scuturat", ai perfecta dreptate. Am mai vb si cu alte mamici prietene si acum stiu ca am gresit, de aceea nici nu i-am mai dat nimic in plus si nici nu-i mai dau, am eu destul. Oricum, stii o gramada si cu experienta acumulata chiar esti de aur!
Alina, lasa ca-ti vine randul si scapi si tu cu bine, dc ai pierdut dopul esti mai aproape de momentul magic.
Merg la o tura de alaptat, s-a trezit minunea mea. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
andutzy spune:
BUNA SEARA LA BURTICI SI LA MAMICI
Vreau sa va anunt ca am nascut si eu (dar din lipsa de fir , nu am mai putut sa va scriu)!
Am nascut luni 31-x-2005 ora 23.00 dupa un travaliu de aprox 14 ore un flacau acum o splendoare ( atunci negru si urit)
El este d-l TUDOR DUMITRU ,nota 9
greutate:3.550kg
lungime:51 cm
FETELORRR, care n-ati nascut inca , SA NU VA IMPINGA PACATUL SA OPTATI PT nastere naturala (fara epidurala ) ca sunteti terminate.
Nu vorbesc din carti !am nascut cel mai natural posibil si am sa regret toata viata mea.Cumparati-va trusa de epidurala _e 700000 lei la farmacie_xilina o baga aia la spital!!!!da-ti banii inainte la doc ,la MOASA si la infirmiera.....
DIN TOT SUFLETUL VA DORESC SA FITI PUTERNICE, SA REZISTATI PENTRU CA MOMENTUL INTALNIRII CU MICUTII E DE NEIMAGINAT eu era sa lesin de emotie, pe cuvint
pt cele care sint MAMICI DEJA: SA VA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE SI VOUA SI MICUTILOR VOSTRII
ELENA daca citesti mesajul pupo pe AMIRA din partea mea
acum mi-am luat fir si o sa va zapacesc zi de zi....
Atena + TUDOR
xandra28 spune:
andutzy, felicitari pt flacau si ma bucur ca esti bine!
pupici,
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
Morgano spune:
Atena, sa-ti traiasca baietelul si sa iti sanatosi iar tu laptoasa :)
Cat despre nasterea naturala, am fost atata de aproape .... si cred ca inca regret ca nu am reusit, sincer, asa ca sfatuiesc fetele sa opteze pentru, fie cu peridurala sau nu.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
anamari spune:
felicitari [red][/miriabils, dordia, corap,felicia, coralia, andutzy[red]...sa va traiasca copilasii si sa creasca mari.
eu am din nou contractii-cam la 6-7 minute. le cam am de doua ore- dar pana acum jumatate de ora au fost mai rare si nu foarte puternice. astept sa vad ce si cum, pana la 7pm dupa care dau telefon la spital...
la mine problema e ca sotul e la servicu acum si pana ajunge acasa si pana ajungem la spital inseamna o ora, o ora jumatate...asa ca trebuie sa plecam din timp...
dar tare mi-e teama ca-i alta alarma falsa. parca ma vad ca rezist pana la 1 decembrie -data la care am programat inducerea nasterii.
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-37
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut