Scandinavii stiu DC... (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by narancea

bamby daca zici ca ai secretara si laptop, si cartzi de credit ..... tzie itzi dau voie sa iei carnetul ! ia-lai si condu cit vrea inima ta !
da si mie nr de telefon a lu secretara ta !

Saru'mina! Daca o sa am probleme la examen, o sa le zic ca NN mi-a dat voie ... si sa nu-l supere ...
Nr. secretarei e 1579, dar sa stii ca-i bruneta si cam jumate din virsta ta si kg are cu 30 in plus fata de copilasii astia de 2-3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ne-a sta zapada, a iesit soarele !

bamby din ce zici tu pare acceptabila secretara, cam implinita, dar merge, acu nu ma uit numa dupa trufandale.........

da si numaru din fatza, ce sa fac cu interiorul numa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

adeca cum cuane naranceo,o bruneta e mai bine decit nimic,aaaa,ce am ajuns noi brunetele,nici de trufandale nu sintem bune,ma oftic!
Cre'ca trec iar pe la sujetu cu blondele sa ma iau un pic de iele!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

eeee, asta il afli singur sau te ajuta detectivele de pe site

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Wow...la secretare nu ma bag...am avut si eu o tentativa anul trecut. Am cerut ajutor (eram pina peste cap) si mi-a fost trimis un tip care nu stia cum sa stea mai mult...Imi facuse capu' toba de filme veki, si stiam in tot amanuntul viata lui particulara, invatatsem culorile preferate ale boyfriendului lui...a durat tarasenia 2 luni dupa care i-am facut papucii

Vikinga...facui gaura la Bloomingdales. Aseara am facut doar "partial disclosure" la sotz Am cumparat o rochita Oscar De La Renta, neagra, pina sub genunchi dar e dragutza foc. Fara mineci, barcuta sus, din dantela neagra montata pe captuseala bej (se confunda cu pielea)...iar dupa sold (pina unde e mulata perfect pe corp) se face pouffy...are si doua fundite mici in parti (foarte Audrey Hepburn). Asta a intrat la declaratii ca m-a putut admira.

Mi-am luat si o geanta Fendi...paroasa, de tot...are designul ca o vaca (moo) dar roz cu maro inchis de tot..pina si catarama e paroasa...mi-a placut la nebunie (plus ca io am nebunie la roz). Asta intra la secret...

Am mai luat un puloveras de casmir bej, ciorapi si alte prostioare...

Azi am Parent Teacher Conference...facui interogatoriul aseara le trupe daca am ceva la care sa ma astept. Am fost asigurata ca nu voi fii ambuscata de invatatoare pentru ca ei sint cuminti. Ii cred, pentru ca in vizite/la scoasa/etc sint cuminti...iar acasa zici ca sint in jungla Probail compenseaza cumintenia "d'afara" cu super activitate acasa.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Anamaria ,m-ai "ucis" cu rochitzu de la nea Oscar de la Renta,nu pui si tu o poza,sa ne roadem unghiile de ciuda p'aci prin poiana?
P.S.-succes la sedinta cu parintii!io merg marti,abia astept

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Rayu...rochia o inaugurez simbata. Sintem invitati la un dinner de aniversare de 15 ani de casatorie (mama de de "de-uri" scot din mine azi)...asa ca o sa-mi pun consortu' sa-mi traga o poza.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

salutare, noi suntem mai binisor, da fac o pauza de net, intru seara un pic, nu va suparati pe mine:)

da ce-i cu extrema asta? de intrat pe froum intra..da la scandinavi ba

ia uitati aici

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61933

unchiule...daca te bagi in...trei, te mananca ...stii tu:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

bona sera ........

Mergi la inceput