Scandinavii stiu DC... (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

LA MULTI ANI Aldo, sa fii fericit si sa te distrezi fain, maine cu copiii

Tata lu Toma, ai un baietel f. frumos! Sa-ti traiasca

Bubu, la fel de simpatica si de neastamparataIi sta bine cu codite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by itsme
quote:
Originally posted by vikinga
Azi am iesit cu piticul la un resto a fost petrecerea noastra, miine avem piticii-invitati, cu torturi, baloane si normal wursten adik hot dogi nemtzesti:)
torturi cu accentul e pe "u", nu-i asa?
hahaha istme torturi o sa fie cu accent ca pt fiecare. de ex sotzul a zis ca el sigur nu face fatza la o gasca de 15 copii dezlantuiti si sa nu ma bazez prea mult pe el:))) Dar norocul meu e ca facem petrecerea in sala de mic dejun de la hotel asa ca am scapt de facutul curateniei de dupa si la o adik, daca nu mai suport am unde fugiGata fug la incarcat baterii ca o sa am nevoie Am in minte acum numa' asa programul: cafelutza, lapticul la aldo zauros, supermarchet fuga ca am uitat ceva sa iau, decoratul salii, fuga acasa, somn de prinz la vikingul pui, in timpul asta placinta moldoveneasca si un dusch la mami si apoi in cimpul de actiune: party 3-4 oreTre sa ma tin de program la minut:)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mai ploua cu gheatza aici, bate in geam de rupe. VAU!! (copyright Aldo )Inca o grappa sa am somn adinc, gata pe ultima suta de metri am trecut in gasca baietilorwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Bunineata !!!

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

neatza , neatza ! cum va este viatza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza
va rog sa ma ignorati o juma de ora,pina ies din grota
pfuuuuuuu,ca prost am mai dormit!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

te-ai sculat cu tirtitza-n sus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

naranceo ,a dreac pielea aia pe tine,noroc ca te cunosc
M-au trezit niste muncitori care darima blocu,ne schimba usile si ferestrele,zici ca sintem in razboi!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

haiiii la noi a inceputara sa ninga !

ninjeeeeeee baaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

nn pai sa va traiasca zapada... d-acu pana in aprilie numa asa o sa o tinetzi...hehehe...deja m-am gandit mai bine si crez ca totusi nu ma risc sa plec cu masina pan la romanika...tot cu avionu parca e mai bine

cica mama se duce la tzara sa ia de la bunica carnatzi si sorici...cred ca numa io sunt asa peisana de imi place soriciul cu sare pe el hai ca v-am inscarbosit deja...sorry

Mergi la inceput